Şimdi Ara

BLACK 2 (PS3 ANA KONU) 'CRiTERiON EFSANE OYUN ÜZERiNDE CALISIYOR'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BLACK 2 (PS3 ANA KONU) 'CRiTERiON EFSANE OYUN ÜZERiNDE CALISIYOR'

.

Daha önce de söylentileriyle karşılaştığımız PS2 ve Xbox'a çıkan Black'in devam oyunu, bu kez de LinkedIn'de karşımıza çıktı. Daha çok yarış oyunlarıyla ünlenmiş Criterion Games gizli bir şekilde Black 2'yi mi geliştiriyor? TheVault isimli İspanyol kökenli bir site tarafından keşfedilen bir Criterion çalışanının LinkedIn profilindeki deneyim kısmında yapımcı Alex, çalıştığı oyunlar arasına Need for Speed: Hot Pursuit, Burnout Paradise ve Black 2'yi eklemiş. Ekran görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yakında çıkar kokusu diyerekten beklemeye devam.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Criterion_Gizlice_Black_2_mi_Gelistiriyor-24352.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Şubat 2012; 19:20:40 >

• Hic bukadar heycanlandigimi hatirlamam hayran oldugum bir bas yapit muthis sevindim. Bu nesilde gormek istedigim 3,4 oyundan birisi umarim gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Şubat 2012; 18:06:52 >
  • Stuart Black Criterion Games den ayrilmisdi yillar once. Bu nesilde Bodycount projesinin basina gecti oyun cikmadan ordanda ayrildi, asil Black'i PS2 de Black yapan Criterion Games di. 2009 da cok iyi hatirliyorum Criterion Games suan icin Black 2 ile ilgili bir projemiz henuz yok ileride dusunebiliriz demisdi. Dort gozle bekliyorum.
  • Black PS2 nin gelmis gecmis en iyi FPS oyunudur.
    Menüdeki silah sinematikleri hala aklimda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenacCros

Black PS2 nin gelmis gecmis en iyi FPS oyunudur.
    Menüdeki silah sinematikleri hala aklimda.

Hatta bu nesildeki bir cok oyunum diye gecinen FPS den bile kat kat daha iyi. PS2 nin donaniminda Black in sundugu o isiklandirmalar, silah modellemeleri, kaplamalar, cevre etkilesimi, PS3 de kactane oyunda bu denli basarili, PS2 donaniminda bunlari basaran Criterion Games Black 2 ile PS3 de neler neler yapar. 5, 6 kere bitirmisdim Black PS2 de. Hard zorluk seviyesinde oynayip bitirince very hard zorluk seviyesi aciliyordu ve ordada bitirmisdim gercek bir EFSANE.
    .

• Criterionsa BU İŞ REZİL OLUR BKZ:NFS SERİSİ
  • Umarız.PS2'de oynamıştım ve gerçekten harikaydı.Beklemedeyiz;her zamanki gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 7 [PC ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Criterion Games in bir tek FPS oyunu var oda Black oda gercek bir efsane, Nfs ile kiyaslamak sacma olur ve Criterion Games nin Black 2 planlari her daim kafasinda vardi 2009 dan bu yana. Nekadar Stuart Black cok sey katmis gibi gozuksede Black'i Black yapan suandaki Criterion Games di. Bunu PS2 de basaran Criterion Games niye PS3 dede yapmasin. Yukarida verdigim Efsane kanitin en buyugu.
  • Cevre etkilesimi, isiklandirma bir oyunda ancak bukadar iyi olabilirdi, hemde PS2 donaniminda. Hey gidi efsane hey.
    .

.

• Black 2'nin Duyurusu Önümüzdeki Ay mı Geliyor?
    .

Geçtiğimiz günlerde bir Criterion Games çalışanının LinkedIn profilinde karşımıza çıkan Black 2, önümüzdeki ay duyurulabilir. Zira ünlü oyun dergisi PSM3'ün reklamı bu şekilde. 6 Mart'ta satışa sunulacak olan PSM3'ün 151. sayısında yer alacak olan oyunun duyuru reklamı, bu aydaki sayıda verildi. "Gizli bir shooter serisinin devam oyunu" olarak belirtilen oyunun reklamındaki kurşunlar. Black serisinin ilk oyununun kapak temasını andırıyor. Zaten oyunun 'devam oyunu' olarak belirtilmesi, Black 2'yi tahminlerin en iddialı seçeneklerinden birisi haline getiriyor.PSM3'ün bu ayki sayısında verilen reklamın görüntüsü aşağıda;
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Black_2nin_Duyurusu_Onumuzdeki_Ay_mi_Geliyor-24391.htm

• İlk bölüm mükemmeldi neredeyse ps3 ayarın da hatta çogu oyunundan iyiydi.

• Orijinalden alıntı: olizvel

İlk bölüm mükemmeldi neredeyse ps3 ayarın da hatta çogu oyunundan iyiydi.

Aynen kardesim bu mesaji yukaridada yazmisdim Black 2 PS2 de su nesildeki PS3 de bulunan bir cok FPS den daha kaliteli o isiklandirmalar, cevre etkilesimi, efekler kaplamalar Efsane olmayi sonuna kadar hakketmisdi, DiCE nin Frosbite 2 engine den farki ne hemde PS2 de Black in PS2 deki performasini bu nesille kiyaslamak gerekirse cebinden hem MW3 u hem BF3 u cikartir.
    .

Hatta bu nesildeki bir cok oyunum diye gecinen FPS den bile kat kat daha iyi. PS2 nin donaniminda Black in sundugu o isiklandirmalar, silah modellemeleri, kaplamalar, cevre etkilesimi, PS3 de kactane oyunda bu denli basarili, PS2 donaniminda bunlari basaran Criterion Games Black 2 ile PS3 de neler neler yapar. 5, 6 kere bitirmisdim Black PS2 de. Hard zorluk seviyesinde oynayip bitirince very hard zorluk seviyesi aciliyordu ve ordada bitirmisdim gercek bir EFSANE.
    .

• ps2 mi

• Gümüş silahlar vardı oyun bitince açılıyordu sınırsız cephane filan

• quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

ps2 mi

Sanirim yukaridaki vidyoyu sordunuz evet PS2 deki Black gameplay vidyosu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

ps2 mi

direk videoyu açtım ps3 zannettim bi ara

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Gümüş silahlar vardı oyun bitince açılıyordu sınırsız cephane filan

Evet Black PS2 de Hard zorluk seviyesinde oynayip bitirdikten sonra kilitli olan very hard zorluk seviyesi aciliyordu, ordada bitirmisdim kalkanli swat team lerin oldugu bolum hala aklimdan cikmiyor harika bir oyundu vesselam.
  • Cod dan medal of honor dan daha iyi grafikleri var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

ps2 mi

direk videoyu açtım ps3 zannettim bi ara

Bir duvari veya sütunu bu hale otomatik bir silah veya pompaliyla bu hale getirebiliyorduk. PS2 nin sinirlarini zorluyan buyuk bir bas yapitti kardesim. Cevre etkilesimi isiklandirmalar ve efektler bu nesildeki bir cok oyuna ders verir nitelikteydi :)
    .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.