Şimdi Ara

BlacBerry Torch 9800 Yakında AVEA'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın ilk tam dokunmatik ekranlı ve Qwerty klavyeli, BlackBerry® 6 işletim sistemli akıllı telefonu
    Yeni BlackBerry® Torch™ 9800 ile ilgili bilgi edinmek için tıklayınız.*

* BlackBerry®, RIM®, Research In Motion® ve ilgili ticari markalar, isimler ve logolar Research In Motion Limited'in mülkiyetindedir;http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/bb9800.shtml?pagemenu=kampanyalar.bb9800

• Hep hem qwerty klavyeli bir telefon, hem kayar kapaklı bir telefon ve hem de dokunmatik bir telefon olsun isterdim. Bu telefonda hepsi bir arada duruyor gerçekten de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Hep hem qwerty klavyeli bir telefon, hem kayar kapaklı bir telefon ve hem de dokunmatik bir telefon olsun isterdim. Bu telefonda hepsi bir arada duruyor gerçekten de

@ seTha, cumartesi gecesinden beri ağzımın suyu aka aka inceliyorum telefonu...
    Linkini aşağıda veriyorum...

http://www.blackberryturkiye.com/modeller

• hakikaten çok güzel telefon alacaklara hayırlı olsun ama avea shoplarda bulmak imkansız olur kesin.
  • En büyük dezavantajı 160 gram olması. Bold'un bile 1,5 katı ağırlığında..
  • Vodafone açıklamasında, kuruluşun, Blackberry 6 işletim sistemine sahip 3G?li ve dokunmatik ekran ile ?QWERTY? klavyeyi bir arada sunan ilk Blackberry akıllı telefon olan Blackberry Torch 9800?ü ürün yelpazesine kattığı belirtildi.

Vodafone Türkiye Terminal Bölüm Başkanı Yücel Kubanç, şunları kaydetti:

?Vodafone Blackberry ailesinin en yeni üyesi Blacberry Torch 9800;ü çok yakında Türk kullanıcıların hizmetine sunacağız. Vodafone Türkiye olarak müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına cevap vermek için ürün yelpazemizi sürekli zenginleştiriyoruz.

Yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran ve QWERTY klavye ve üstün kamera özelliklerine sahip Blackberry Torch 9800;u Vodafone farkı ile sunmaktan mutluluk duyuyoruz.?
  • Sonunda 9800 ın adını turkıyede duymaya basladık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkTelekomKSK
    hem bu ülkede tek gerçek vardır o da TÜRK TELEKOM'dur

Hocam BTK 2010 2. üç aylık rapora göre Turkcell Türk Telekomdan daha fazla ciro yapıyor, bu da başla bir gerçek mesela
  • toch 9800 Avea olarak tüketicilerimize sunmaktan büyük onur duyacagız,İnşaallah beklenen ilgiyi görecektir.
  • Güzel telefon gerçekten fiyatı nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.