Şimdi Ara

BKM TUR(TURİZM) BİLEN Var mı?Nasıl Bİr Acenta?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bkm tur (turizm) hakkında bilgisi olan var mı?Sakata gelmeyelim.Güvenilir bir yer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

bkm tur (turizm) hakkında bilgisi olan var mı?Sakata gelmeyelim.Güvenilir bir yer mi?

Turizmde iç pazarda ETSTUR gibi bi acentadan şaşmıcaksın benim önerim bu ;)
  • etsturun fiytaları maşallah dedirtiyor hocam biraz abartıyorlar sanki
  • Erken rezervasyonları cok uygun ama verdiğin paranın karşılığını cok rahat alırsın etsturun verdiği hizmeti ve kaliteyi hiç bir baska acenta verdigini düsünmüyorum
  • bende yıllardır ets ile tatile gidiyorum
    tavsiyem ets ile gitmiyorsanız bile ets nin çalıştığı otellere gidin (tabi genelde fiyatlar aynı oluyor)
  • Bir arkadaşım Bamtur da 2 senedir rehber olarak çalışıyor.Sıkıntılı bir firma olduğunu sanmıyorum.3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı zaten.Ben de Anıtur'a Bamtur'a ve Jolly tur a bakıyorum örneğin.Zaten kültür turlarından da seçseniz , tatil köyüne de gitseniz hiçbir şey değişmiyor.Oteller aynı , ziyaret edilen yerler aynı .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 22 Temmuz 2011; 17:07:02 >
  • Bkm tur şirketi Jolly tur ayarında bir şirket ben bir çok kez turlarına katıldım ve gayet başarılılar işlerine özen gösteriyorlar. Büyümekte olan bir şirketten korkmamalısın müşteriye önem gösteriyorlar. İyi Tatiller
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MuRTy91 M kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum bende kardeşimle kasım ayında paris turuna katıldık ve ilkdefa gitceğim için yurtdışına biraz tedirgindim açıkçası nasıl bir rehberle karşılaşacağımız vs. ama herşey gerçekten güvenli ve güzeldi öyle ekstrdan katılıcağın turlar konusundada hiçbir baskı ve tavır kesinlikle yoktu otelimizde harikaydı hiçbir sıkıntı yaşamadık bkm tura ve havaalaına kadar misafirleri getirip herşeyiyle titizlikle büyük bir mücadeleyle ilgilenen herşeyimize yardımcı olan rehberimiz gültekin çelebiye özellikle çok çok teşekkürler inşallah başka turlarda görüşmek üzere..
  • Ilk mesajini bu basliga atanlar! Cok fazla biri de bamyur dan bahsetmis hey Allah im

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.