Şimdi Ara

BKM EXPRESS Kampanyaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
25
Favori
20.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu BKM Express Paypal tarzı birşey değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Morhipo da sınıra ulaşılmış olacak ki, işlem onaylanmıyor.

HADİ YAAA TAM ALIYIM DİYORDUM TÜH KÖTÜ OLDU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bu BKM Express Paypal tarzı birşey değil mi?

Hangi aşamada onay vermiyor hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 25 Ocak 2013; 17:30:52 >
  • Bkm ile ilk alisverisinde problem yasayanlar bankasini arayip sanal limitini artirmayi denesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bu BKM Express Paypal tarzı birşey değil mi?

Hangi aşamada onay vermiyor hocam?

Telefona doğrulama mesajı geliyor, kodu giriyorum ama işlem onaylanmadı diyor. Bankadan(iş bankası) da aradılar bizde bir sıkıntı yok sistemden kaynaklı dediler.
  • onaylamıyor evet. Bu akşama bırakmıştım yoğun olduğum için yalan oldu
  • Arkadaşlar az önce siparişi onayladı sanırım ufak bir sorun vardı ödemenin son aşamasında

15 Liralık BKM indirimi devam ediyor
  • Bu arada benim gibi banka kartıyla Bkmexpress üzerinden alışveriş yapmak isteyenler sorunla karşılaşabilir. Şu sıralar 3d secure konusunda bir sorun varmış.
    Konuyla ilgili destek talebime gelen cevap;

"Merhaba,

BKM Express hizmetine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

3D Secure yazılımı güncellemeleri devam etmekte olup süreçle ilgili net tarih bilgisi veremiyoruz.

Düzenleme sonucunda, konu hakkında tarafınıza bilgi verilecektir.

Saygılarımızla
    BKM Express Destek"
  • morhipodan alacak bir şey buldum, bkm indirimi bitmiş...
  • e-bebek ve limango kampanyaları eklendi...
  • arkadaşlar bkm ile yapılan alışverişler ekstrede nasıl görünüyor. mesela gittigidiyordan bkm ile alışveriş yapsam iki kampanya birleşir mi acaba?
  • peki bu bkm nin yıllık bir ücreti falan yok mu? bankaları bilirsiniz, gizli gizli ne paralar çekiyorlar müşterilerden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadet

arkadaşlar bkm ile yapılan alışverişler ekstrede nasıl görünüyor. mesela gittigidiyordan bkm ile alışveriş yapsam iki kampanya birleşir mi acaba?

alışveriş yaptıgın sitenin ismi geçiyor...
  • teşekkürler... dolayısıyla ben bu iki kampanyayı birleştiririm :D
  • Morhipo'da bir de 85 TL üzeri %20 hediye çeki var. Ödemeyi BKM'de kayıtlı worldcard ile yapsak hem %20 morhipo çeki hem de 15 TL puan gelirmi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Morhipo'da bir de 85 TL üzeri %20 hediye çeki var. Ödemeyi BKM'de kayıtlı worldcard ile yapsak hem %20 morhipo çeki hem de 15 TL puan gelirmi ki?

müşteri hizmetlerine sordum, BKM ile ödeme yapıldığında %20 hediye çeki kazanılmaz şeklinde döndüler.
  • Teşekkürler @musan1. Artık birini tercih edeceğiz.
  • quote:

Morhipo'da bir de 85 TL üzeri %20 hediye çeki var. Ödemeyi BKM'de kayıtlı worldcard ile yapsak hem %20 morhipo çeki hem de 15 TL puan gelirmi ki?

Buna bakın derim
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/bkm-express-uzerinden-yapacaginiz-alisverislerde-15-tl-worldpuan-hediye/s-23/c-1248.aspx
    BKM Express ile internette tek seferde yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL Worldpuan hediye!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Buna bakın derim
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/bkm-express-uzerinden-yapacaginiz-alisverislerde-15-tl-worldpuan-hediye/s-23/c-1248.aspx
    BKM Express ile internette tek seferde yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişlerde 15 TL Worldpuan hediye!

2 kampanyanın birleşmeyeceği yönünde bir bilgi yok.. yani bu birleştiği anlamına mı geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

Buna bakın derim

2 kampanyanın birleşmeyeceği yönünde bir bilgi yok.. yani bu birleştiği anlamına mı geliyor?

Tabi birleşiyor önemli olan BKM expressden yapı kredi kartınızla çekim yapmak (75 tl ve üstü)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.