Şimdi Ara

BKM EXPRESS Kampanyaları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
25
Favori
20.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

quote:

Teşekkürler
    Doğru anladıysam BKM Ekspress herhangi bir komisyon ücreti de almıyor?

yanlıs hatırlamıyosam benden 3kurus yada 1kurus kesmisti
    hızlıaldan telefon alırken .. (2-2.5ay once)
    40TL indirim kamp vardı 40lira ucuza almıstım ama...

% kaç komisyon aldılar?
    Alış veriş yaptığın anda mı komisyonu almışlardı?
    Komisyon da ekstrede görülüyor değil mi?

ben alırken gordum sitede son onayı vermeden birkac kurus fazla aldı hepsi bu
    alısveris boyutuna gore degisebiliyor olabilir ben bkm hizli al indirmii ile 600liralık urunu 540a aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

teknosa mağazasından ürün alıcam
    bkm express kullanabilir miyim?
    nasıl?
    başka ne gibi indirimler alınabiliyor.
    internet alışverişi olmayacak ama.

BKM internet harici nasıl kullanmayı düşünüyorsun? Mümkün değil.

başka ne var avantajix turkcell cüzdan vs

Bu avantajixi öyle hayatımıza girmiş ki, geçen hanımla alışverişe gideceğiz,o kapıda beklerken kendimi avantajixte migros-kipa araken buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 23 Ağustos 2013; 8:42:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

teknosa mağazasından ürün alıcam
    bkm express kullanabilir miyim?
    nasıl?
    başka ne gibi indirimler alınabiliyor.
    internet alışverişi olmayacak ama.

BKM internet harici nasıl kullanmayı düşünüyorsun? Mümkün değil.

başka ne var avantajix turkcell cüzdan vs

Bu avantajixi öyle hayatımıza girmiş ki, geçen hanımla alışverişe gideceğiz,o kapıda beklerken kendimi avantajixte migros-kipa araken buldum

sadece internet alışverişlerinde oluyormuş ben gittim mağazadan aldım faydalanamadım.
    bu zamana kadar sadece hepsiburada dan 8tl lik pil aldım ondan avantajix %2,5 gelecek o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artik kampanya yok mu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Artik kampanya yok mu yahu?

Hepsi 30 Kasım'da bitti anladığım kadarıyla. BKM Express sitesinin kampanyalar bölümü de bomboş.
  • rekabet kızışıyor. paypal kampanya yapmaya başladı. hızlıal dan 100 tl üzerine 15 tl veriyor paypal. %20 enpara ile güzel bi indirim oluyor.

Not: paypal de tl hesabı açmayı unutmayın. kredi kartı doğrulama için 3 tl alıyor ve geri iade ediyor paypal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

rekabet kızışıyor. paypal kampanya yapmaya başladı. hızlıal dan 100 tl üzerine 15 tl veriyor paypal. %20 enpara ile güzel bi indirim oluyor.

Not: paypal de tl hesabı açmayı unutmayın. kredi kartı doğrulama için 3 tl alıyor ve geri iade ediyor paypal.

enpara ile paypal birleşmez.

quote:

BKM Express hariç diğer ödeme sistemleri (ör: Paypal) aracılığıyla yapılan alışverişler, siparişi internet üzerinden verilmesine rağmen ödemesi EFT/havale yoluyla veya teslimat anında fiziksel POS'lar üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • historical2012 H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. pek bi işe yaramadı bu durumda
  • markafoni kampanyası istiyoruz.
  • bkm nin kamapanya sayfası boş sanırım pazarlık içindeler firmalarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

teşekkürler. pek bi işe yaramadı bu durumda

yanlışınız var. ben kasım ayında bkm ile hızlıaldan yaptım ve ikisi birleşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikadam -- 3 Aralık 2013; 11:06:25 >
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz bkm kampanyasıydı ve 15 tl bkm ile ödemeden kaynaklı hızlıal indirimi artı %20 enpara.
    Burda bahsettiğimiz şey ise paypal ile ödemede 15 tl indirim.Paypal hesabınıza encard ekleyip öderseniz enpara %20 kampanyasından faydalanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 3 Aralık 2013; 11:33:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

paypal da bkm gibi adam akıllı kampanya yapsa iyi olacak.

Paypal anca hesap kitlemede ve sorun çıkartmada bir numaradır birde ebay'dan her alışveriş yaptığımda 1$ kesmede

Paypal ile Ebay'de defalarca kez alışveriş yaptım ama 1 cent bile kesmediler. Sizin tanımladığınız kartla ilgili bir sorun olabilir mi bu.
  • 75 TL için 15 TL puan kampanyası gelmiş

İlk 75 TL İnternet Alışverişinizde 15 TL Puan Hediye
    Kampanya, 3 Aralık 2013 ile 31 Aralık 2013 tarihleri arasında BKM Express’e dâhil olan bankaların kredi kartlarıyla BKM Express’le tek seferde ödenen 75 TL ve üzeri ilk İnternet alışverişinde geçerlidir.
    Kampanya, şartları sağlayan ilk 100.000 kişi için geçerlidir ve kampanyadan bir kişi bir kez faydalanabilir.
    Puan, kampanya şartlarını sağlayan ödeme hangi bankanın kredi kartı ile yapılmışsa; o bankanın puanı olarak yüklenecektir.
    Puanlar, bankalar tarafından 15 Ocak 2014’te yüklenecek, 30 Ocak 2014 saat 23:59’a kadar kullanılabilecektir.
    Kullanılmayan puanlar, 31 Ocak 2014’te geri alınacaktır.
    BKM, kampanyayı dilediği zaman durdurma ve her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravin

75 TL için 15 TL puan kampanyası gelmiş

İlk 75 TL İnternet Alışverişinizde 15 TL Puan Hediye
    Kampanya, 3 Aralık 2013 ile 31 Aralık 2013 tarihleri arasında BKM Express’e dâhil olan bankaların kredi kartlarıyla BKM Express’le tek seferde ödenen 75 TL ve üzeri ilk İnternet alışverişinde geçerlidir.
    Kampanya, şartları sağlayan ilk 100.000 kişi için geçerlidir ve kampanyadan bir kişi bir kez faydalanabilir.
    Puan, kampanya şartlarını sağlayan ödeme hangi bankanın kredi kartı ile yapılmışsa; o bankanın puanı olarak yüklenecektir.
    Puanlar, bankalar tarafından 15 Ocak 2014’te yüklenecek, 30 Ocak 2014 saat 23:59’a kadar kullanılabilecektir.
    Kullanılmayan puanlar, 31 Ocak 2014’te geri alınacaktır.
    BKM, kampanyayı dilediği zaman durdurma ve her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

arkadaşa teşekkürler

bu da kaynak:

https://www.bkmexpress.com.tr/BKMExpress/headerLinks/campaigns.bkm

• Enpara ile bu puan işi çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur13

Enpara ile bu puan işi çalışır mı?

ben e mail attım beni telefon ile aradılar sadece kredi kartlarında geçerli dediler yaptığım enpara geçersiz miş bilginiz olsun
  • quote:

Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum:
    BKM ekspress ile taksitli alış veriş yaptığımız zaman işlemin tamamını o kredi kartına ait ekstrede görebiliyor muyuz?
    Yoksa BKM Ekspress normal esktre haricinde farklı bir ekstre de gönderiyor mu?

BKM sizin adınıza postan para çekiyor sadece.

İşlem bilgileri kart extrenizde çekimi yapan firma bilgisi ile birlikte gelmekte.

Extra bir ekran bulunmamakta.
  • Hizlialda 15 tl bkm artik yok sanirim dogrumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Hizlialda 15 tl bkm artik yok sanirim dogrumu ?

paypale döndü 100/15
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.