Şimdi Ara

BKM Express ile Markafoni Kargo Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  BKM Express ile Markafoni Kargo Bedava

ayrıntısını bulamadım tüm alışverişlerde dediğine göre alt limit yok sanırsam

• bukoli ile sinema bileti hediyesi de var iyi gibi.
  • cepteteb ile birleşir mi?
  • bukoli seçimini bilen yokmu Allah aşkına yok öyle bir seçenek deli oldum
  • Nuvo'nun seçili internet siteleri arasında var mı burası yani "online" kategorisinde mi yoksa diğer kategorisinde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    "İnternet ve Sanal POS üzerinden yapılan tüm harcamalar "Online Alışveriş" kategorisi içinde sayılır."
    World Bahar Kampanyası'nda Markafoni seçili internet sitelerine dahildir.Nuvo sektör kampanyasında seçili internet siteleri şartı bulunmamaktadır,üye işyeri olması yeterlidir.Markafoni'de YKB banka kartları geçmemektedir,geçseydi;
    Bahar kampanyası 15 TL WP,Sektör kampanyası 5 TL WP ve BKM Express 5 TL WP birleştirilebilirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    İstanbul dışındaysanız bukoli çıkmaz, sadece istanbul için geçerli bir hizmet

• 3-5 liralık ürün alıncada kargo bedavamı ve bir hesap kaç defa yararlanabiliyor acaba
  • Ykb bahar kampanyası için alım yapacaklara uyarı: kargo bedava olsun diye bkm ile alım yapılırsa muhtemelen kampanya dışı sayılacaktır
  • bkm'nin dahil olmama ihtimali yok.
  • 10 liralık ürün aldım bkm ile bedavaya geldi.. + cepteteb %20
    pazartesi günüde bukoli ile aldım sinema bileti için aradılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 3 Nisan 2016; 13:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

10 liralık ürün aldım bkm ile bedavaya geldi.. + cepteteb %20

keşke izmirdede olsa, hiç bir şey yok, mesela getir, mesela bukoli.

2 ürün aldıysanız, 2 ayrı hesaptan alsaydınız 2 bilet yapardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

İstanbul dışındaysanız bukoli çıkmaz, sadece istanbul için geçerli bir hizmet

İstanbul içi adresim. Seçeneklerde çıkmıyor bukoli. Standart teslimat diyor.
  • dörtbucukg kullanıcısına yanıt
    bkm ile öderken bukoli seçeneği çıkmadı.. aksesuar dekorasyon ürünü alırken bukoli çıkmıyor..
    ama giyim ayakkabı alırken bukoli seçeneği var.. bkm ile kombinlenebilir fakat nedense bkm
    sayfasına yönlendirmiyor..

getir uygulamasını bende kullanamıyorum
    istanbulda.. ikamet ettiğim adresi istanbuldan saymıyor.. :) anca bakırköyde gittiğimiz bi cafe
    var çayın kahvenin yanına canımız bişey isterse oraya söylüyoruz :) getir uygulaması garip cidden
    bu kadar ürünü bedavaya nasıl dağıtıyorlar hadi ilk yaparsın reklam amaçlıda halen devam ediyor
    anlamış değilim..
  • Bukoli için bir alt limit var galiba. Mesela 14,99'luk bir t-shirt ekleyince çykmyyor ama, t-shirt sayysyny ikiye yükseltince çykyyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 3 Nisan 2016; 15:42:00 >
  • sizeözel kargo bedava çıkıyor 9 tlye çırpıcı alırken.. bkm ile ödeme olmasa bile .. bukoli çıkmıyor
  • quote:

cepteteb birleşiyor mu hocam. yani direk cepteteb le mi ödemek gerekiyor bkm üstünden cepteteb de oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

cepteteb birleşiyor mu hocam. yani direk cepteteb le mi ödemek gerekiyor bkm üstünden cepteteb de oluyor mu

Birleşir. Bkm indirimi site üzerinden oluyor, cepteteb ise dönem içi harcamalarına bakar öyle iade verir. Yani istesen de birleştirtememe gibi bir durum söz konusu olamaz.
  • Bukıli seçince bkm ile ödetmiyor. Salakça.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.