ahahahah beşiktaş 200. yaşında halen papilayı konuşacak bu gidişle..
ilk mesajı da okudunmu peki? "Fenere tezgah var".. hep aynı hikayeyi de sizden duyduk bu güne kadar. size sizden başkası zarar vermeyi düşünmedi şimdiye kadar... geçmişini bir hatırla bunlar iyi günlerin tabki dalga geçersin... ama bir takım her zaman iyi olmaz.inişler çıkışlar olur. ogün hepinizi burada bekliyorum eğer kaçıp biryerlere saklanmazsanız...
sozum sana deil kaçıp saklananları gördük evet haklısınumarım düşmeyiz o hallere
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
ilk mesajı da okudunmu peki? "Fenere tezgah var".. hep aynı hikayeyi de sizden duyduk bu güne kadar. size sizden başkası zarar vermeyi düşünmedi şimdiye kadar... geçmişini bir hatırla bunlar iyi günlerin tabki dalga geçersin... ama bir takım her zaman iyi olmaz.inişler çıkışlar olur. ogün hepinizi burada bekliyorum eğer kaçıp biryerlere saklanmazsanız...
quote:
Orjinalden alıntı: novamaxx
sozum sana deil kaçıp saklananları gördük evet haklısınumarım düşmeyiz o hallere
quote:
ben sizin bizim şu andaki halimizden daha kötü hallerinizi gördüm dert etme
dert deil abi evet bende gördüm o günleri ama hepsi geride kaldı,sizinki kalıcı sanırım
quote:
quote:
quote:
ben sizin bizim şu andaki halimizden daha kötü hallerinizi gördüm dert etme
yok geçe merak etme. sizin bu halinizde kalıcı değil. tarih yazmamış tarihi boyunca başarılı olmuş takım.. Gordon zamanından önce de çok zor durumlara düşmüşüz sonra altın yıllar daha sonra tekrar kötü günler. futbol bu... ama fazla dalga geçmemek lazım,ona göre konuşmak lazım. bugün sen dalga geçersin misal daha kötü durumlara düşersin... hatta bunun için atasözü bile uydurulmuş zamanında.. "gülme komşuna gelir başına"
abi dalga geçmiorum yannış anlama ölesine söledim tabiki sölediklerinde haklısın her takımın altın yılları olur belkide onları yaşıyoruz.neyse
quote:
yok geçe merak etme. sizin bu halinizde kalıcı değil. tarih yazmamış tarihi boyunca başarılı olmuş takım.. Gordon zamanından önce de çok zor durumlara düşmüşüz sonra altın yıllar daha sonra tekrar kötü günler. futbol bu... ama fazla dalga geçmemek lazım,ona göre konuşmak lazım. bugün sen dalga geçersin misal daha kötü durumlara düşersin... hatta bunun için atasözü bile uydurulmuş zamanında.. "gülme komşuna gelir başına"
yinemi sen ilker
hoş bu topic seni ilgilendiriyo:)
eee napim sizin taraftar böyle diyooo
papila unutulmadı unutulmaz
quote:
quote:
kaçıp saklanan yok da, artık körlüğünüzle, saçmalamalarınızla bıktırdığınız bir kesim var. Sinirlerimizi korumak için buralara fazla takılmamak lazım. Balık hafızalı ve daha doğru dürüst düşünemeyen, başkalarının onlar için düşündükleriyle yaşayan insanlar tabi ki sinir bozar...
ne teagahı yaaaa..off.bakın artık işinize.futbol dusunun biraz..offf offffff...
tazgahı diyen sizinkiler hoca. biz Samsun maçında kalanlarız
Rıza'nın veda röportajı , BJK yönetimi hakkında haklı olduguu bir kere gösterdi.. Son 2 yılda BJK'lı futbolcular cezalandırıldı , futbolcular kaka , teknik direktörler gömnderildi , teknik direktörler kaka , hakemler kaka , federasyon kaka , rakiper kaka bir BJK yönetimi doğruların peşinde..BJK'dan hep yanlış adamlar gidiyor..Sıra ne zaman yönetime gelir , BJK ancak o zaman kurtulur
valla yönetim işi beceremyor o ayrı mesele de hakemler ve federasyon da"kaka"abi siz ne derseniz deyin. yani şu olanların yarısı bile yokken"hakemler şöyle federasyon böyle"diyordunuz birde size olsaydı aynısı gerisini düşünemiyorum bile... şimdi ben anlamadım.yani senelerce yakınıp duran sizler haksızdınızda doğru yolu mu buldunuz federasyon birden FB üzerinden elini çekti de rahat kaldınız böylemi oldu.. biz aynı yakınmaları yaparken haklımıyız haksızmı... haksızsak misal 2 sene sonra bu saltanat sona erdiğinde siz aynı şekilde düşünecekmisiniz.. gel de çık işin içinde hadi bakalım.
eğer FB bir şekilde bu yarışlardan koparsa veya koparılırsa bir taneniz çıkıp dürüstçe diyecekmi"evet biz hatalıyız şöyle şöyle yapmalıydık ama yapmadık"diye?
futbol bu bir takım aynı istikrarı misal 10 sene boyunca gösteremez mesela. futbolcu doyar,seyirci doyar,yönetim sıkılır değişir vs...
2 sene önceki bzim durumumuzda siz varsınız şu anda. biraz başarısızlık gelince veya takım başarısız olmak için sabote edilirse(ister içerden ister dışardan farketmez)ne Aziz Yıldırım kalır ne başka birisi. tıpkı Serdar Bilgili gibi. olmaz demeyin hoca Ali Şeni de gördük zamanında.. şampiyon yaptığında "Ali Baba" idi şu anda "tü kaka"
ha niye FB den biliyoruz herşeyi. cevap çok basit hoca. bu işler bir tek takımın işine yaradı ve o takım şu anda bizim o günlerde olduğumuz havada. yani herkes"yenilmez,geçilmez"diyor... şimdi Fenerin bu günlerinin bitmesi için kendi kendini sabote etmesi nasıl saçma bir kavramsa o günkü Beşiktaşın da intihar etmesi bir o kadar saçma... siz değilmisiniz"bizi sabote etmeye çalışıyorlar,Feneri çekemiyorlar alaşağı etmeye çalışıyorlar,bunlar Fener düşmanı,anti Fenerliler"vs diyenler. niye şikayet ediyorsunuz o zaman bu kadar güçlüyseniz...niye kafanıza takıyorsunuz? sizi dıştan kimse yıkamaz,siz ancak kendi kendiniz mahfedebilirsiniz...
sizin de çekindiğiniz birşey var tabiki hoca.aynı biizim çekindiğimiz ama maalesef başımıza gelenler gibi... nasıl bizi dışardan yıktılarsa sizde bunun olmasından korkuyorsunuz. içeden yapmak aklınızdan bile geçmiyor... o günkü yönetimi başarılı buluyorsanız içerden yıkmaya çalışmanında saçma olacağını bilmeniz gerekir... yani herşey güzel,takım güzel,yönetim şahane ama rahatlık batıyor ve kendi kendimize karıştırıyoruz öyle mi? size mantıklı geliyor mu bu? siz nasıl şu anda el bebek gül bebek koruyosanız biz de o gün böyleydik hoca merak etme...
velhasıl tıkır tıkır giden takımın balansı bozulduğunda feryadımızda ne kadar haklıysak son iki sezondur yanlış yönetilme konusunda da siz o kadar haklısınız.bu konuda yanlışları kabul edebilirim...diğer kısmı asla...
cem papila onları bi 10 sene daha götürür...o sorunu atlattımı şampiyon olurlar artık zaten 10 senede bir ya oluyorlar ya olmuyorlar...
maçaları sıkıyorsa papilayı inönüye versinler
quote:
Orjinalden alıntı: emrfb
cem papila onları bi 10 sene daha götürür...o sorunu atlattımı şampiyon olurlar artık zaten 10 senede bir ya oluyorlar ya olmuyorlar...
e sizin gibi"saha dışında kazanmayı öğrenen"başkanlarımız olmadı bizim şimdiye kadar. bu ülkede müstehak kardeşim hiç kızmıyorum aslında hiçbirine... dürüstlükle,öyle futbol oynayıp kazanırım şampiyon olurumla"hiçbirşey olmuyor bu ülkede. ben olsam şampiyonluk kazanalımda nasıl olursa olsun"mantığıyla hareket ederdim. dürüstlükmüş,erdemmiş, falanmış filanmış. hadisinler ordan ya