Şimdi Ara

bjk__murat farkıyla 2040 TL lik sistemim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kalsın şimdilik ivy bridge de. Fiyatı 10 tl daha yukarı çekmek istemiyorum.. 3 yıl götürsün bu beni en ufak bi sıkıntısı olmadan yeter de artar bana..
  • Güle güle kullanın hayırlı olsun diyelim o zaman
  • Adaşım iyi hoşta her yorumunun altındaki copy/paste çok itici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Adaşım iyi hoşta her yorumunun altındaki copy/paste çok itici.

kaldırırz paşam dert etmeyin böyle şeyleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Hocam alınmanı anlamak güç. Mantıklı iki laf edemeyeceksek yapıcı eleştiride bulunamayacaksak forumun amacı yok. İyi ben aldım yorumumu geri. Eleştiri çekemeyen bir yapınız olduğunu düşünemedim kusura bakmayın artık.
  • Diğer bileşenlere bir şey diyemem de galiba Murat arkadaşın alışkanlığı her sisteme 7870xt öneriyor. Ezbere sistem toplanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Diğer bileşenlere bir şey diyemem de galiba Murat arkadaşın alışkanlığı her sisteme 7870xt öneriyor. Ezbere sistem toplanmaz.

Peki hocam bu bütçeye bu sisteme sen ne öneriyorsun.??? Ezbere değil gtx660 Tİ den daha iyi değerler ulaştığı da oluyor bu kartın ve gtx660 Tİ den daha da ucuz olması da cabası. Sağlam bir 660 600 küsür 700 tl oluyor 7870XT çok beğeniliyor ve orta yollu her sistemde kullanılır aslında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momon.

quote:

Diğer bileşenlere bir şey diyemem de galiba Murat arkadaşın alışkanlığı her sisteme 7870xt öneriyor. Ezbere sistem toplanmaz.

Peki hocam bu bütçeye bu sisteme sen ne öneriyorsun.??? Ezbere değil gtx660 Tİ den daha iyi değerler ulaştığı da oluyor bu kartın ve gtx660 Tİ den daha da ucuz olması da cabası. Sağlam bir 660 600 küsür 700 tl oluyor 7870XT çok beğeniliyor ve orta yollu her sistemde kullanılır aslında..

Amd hayranı değilim ama işlemciden kısarsan daha iyi bir kart alabilirsin. Bana sorarsan xt almayı cok gerekli görmüyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/sapphire-11199-19-20g-hd7870-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63592 Ufak ayarlamalarla yine xtyi yakalarsın. Aradaki fark verilir mi tartışılır. Ama benim görüşüm şirketlerin kandırmacasından başka bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

quote:

Hocam alınmanı anlamak güç. Mantıklı iki laf edemeyeceksek yapıcı eleştiride bulunamayacaksak forumun amacı yok. İyi ben aldım yorumumu geri. Eleştiri çekemeyen bir yapınız olduğunu düşünemedim kusura bakmayın artık.

yahu orda ne yazmış bak kaldırrım demişim abi ne yazayım ki size kendimi onaylatmak için basit düşünün ya basit arkasında birşey aramayın lafın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

quote:

quote:

yahu orda ne yazmış bak kaldırrım demişim abi ne yazayım ki size kendimi onaylatmak için basit düşünün ya basit arkasında birşey aramayın lafın

Arkasında bir şey aramıyorum. Arkasında bir şey olduğu belli ne yazık ki. Yukarı da yazdığım yoruma da cevap gelmemiş başka bir şey anlamak mümkün değildi. Neyse saçma bir yorumdu seçim sizin nasıl isterseniz sonuçta, onaylı tescilli hangisi hoş gelirse artık.

• quote:

quote:

quote:

Amd hayranı değilim ama işlemciden kısarsan daha iyi bir kart alabilirsin. Bana sorarsan xt almayı cok gerekli görmüyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/sapphire-11199-19-20g-hd7870-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63592 Ufak ayarlamalarla yine xtyi yakalarsın. Aradaki fark verilir mi tartışılır. Ama benim görüşüm şirketlerin kandırmacasından başka bir şey değil.

Yok hocam işlemciden kısmadan yana olmadığımı söylemiştim önceki mesajlarım da. Hele ki amd işlemciyle kısmayı hiç istemiyorum. Ekran kartı bence iyi. şirket kandırması olsa bu kadar beğenilip talep görmez yorumlarını okudum kartın performanstan memnunlar..

• bonser24 farkıyla tuttugunu koparan sıstemler

referans konum ıcın emege saygı +rep lutfen
  • 132 TL * GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1333MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM
    268 TL * MSI Z77A-GD55 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    bunlarla değiştirirsen 82 Tl daha az ödersin birde soğutucuyu almazsan
    performans kaybın %5 bile olmadan 82+92=174 TL tasarruf yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kainda

132 TL * GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1333MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM
    268 TL * MSI Z77A-GD55 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    bunlarla değiştirirsen 82 Tl daha az ödersin birde soğutucuyu almazsan
    performans kaybın %5 bile olmadan 82+92=174 TL tasarruf yaparsın

GD-55 in stoğu yok hocam vatanda. bende düşündüm de onu. Ramleri kısmaya gerek yok 1333 mhz olmaz şimdi. Soğutucu da kalsın ne olur ne olmaz oc ile de uğraşıcaz.. Saol yorumun için..
  • [simage]
    [/simage]

Artık vatan stoğuda var asus z87`ler.

Buda Haswell işlemcili sistemim anakartım fiyat ve özellik bakımından tamamen aynı kaldı z87 1150 soketli oldu. İşlemciye 50 TL fark ödedim.

2091 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momon. -- 15 Haziran 2013; 3:13:11 >
  • quote:

Buda Haswell işlemcili sistemim anakartım fiyat ve özellik bakımından tamamen aynı kaldı z87 1150 soketli oldu. İşlemciye 50 TL fark ödedim.

2091 TL.

yemede yanında yat kardeşim.
  • quote:

quote:

2091 TL.

yemede yanında yat kardeşim.

Aynen hocam yaa çok iyi oldu şimdi işte birazdan benim olacak inşallah bunlar..
  • murat abi onerdiyse bekleme dusunme kos git ve al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koşup karta 100 lira daha yatırıcam şimdi sonrada gelip siparişimi tamamlıyacağım. Bu sistem için çok bekledim.. İnş parçalar sapa sağlim geçer elime bende toplatırım burda bi bilgisayarcıma hemen..
  • Murat dizdiyse sorun yok okumadım bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.