Şimdi Ara

bjk__murat farkıyla 2040 TL lik sistemim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Momon.

quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Aslında, 2100 TL bütçe ile genelde bizde AMD işlemci önermeyiz ama şöyle bir durum var. Eğer ekran kartı bütçeye göre hafif kaldıysa işlemci bir tık çekilip kart yükseltilebilir. Yani 8350 yada 8320 alıp ekran kartını asıl bu bütçenin kartı olan 7950 yaparsanız kaybınız olmayacak. Hatta ve hatta 7870xt ye göre %15 belki de daha fazla performans farkı elde edeceksiniz. Tabi ki seçim sizin sonuçta.

Hocam yapmak istediğini anladım cpu kısıp gpu güçlendirdi. Mantıklı da ama benim sisteme olmamış demesi bana hayal kırıklığı yaşatıyor. Dese ki amd daha ucuz düşür cpu yu 7950 yap böylede olabilir dese anlarım. Ama direk sisteme olmamış diyince heveste kalmıyor insan da. Bence şuan gayet dengeli aslında ilerde 2 yıl sonrasında mesela gpu yetersiz mi kaldı o zaman sıfırdan pc toplamıyoruz ya bir parça alacağız daha rahat olacağız, o günün uygun ekran kartını alırsınız. Artık 500 mü 700 mü bilemem ama upgrade edersiniz gpu`yu. Değerli yorumun için saol sende..

Hocam kesinlikle cpu veya Anakarttan kırıp gpu ya önem verin çokdaha verimli olacaktır oyunlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 lira daha verip ssd alsaydın keşke
  • Dostum sistem güzel sen dinleme kimseyi. Burdaki adamlar işlemcide amd'den başkasını bilmiyor. Hepsinin profillerinde bakıyorum intel mevcut. Ama herkese amd öneriyorlar. 1000 liralık sisteme de amd öneriliyor , 2000 liralık sisteme de amd öneriliyor. Anakartta hemen hemen fixtir burada Msi.
    Dediğinde çok haklısın. İşlemciyi intel görünce hemen olmamış sistem diyorlar. Bu ne biçim sistem diyorlar. İşlemciyi amd yapıp ekran kartını yükseltince kendilerini deha olarak görüyorlar. Bunu sanki biz akıl edemiyoruz. Ayrıca birkaç tane mesaj sayısı yüksek olan abileri var forumda. Onların topladığı sistemler ve kendilerinin önerdiği sistemler dışında kimsenin sistemini beğenmezler. Sadece kendi sistemleri ve yalakalık yaptığı abilerinin sistemleri iyidir. Diğerleri çöptür. Onlar her zaman en iyisini bilir.
    Ben artık mahsus amd önerdiklerini düşünüyorum. Çünkü intel fiyatları uçtu gidiyor. Maksat millete amd aldırıp piyasayı kızıştırmak. Maksat intel firması fiyatları aşırı yüksek tutmasın. Kendi sistemlerinde amd bulunmayan kişilerin inatla her sisteme amd önermelerini ben gerçekçi bulmuyorum.

Sistemin hayırlı olsun. Güle güle kullan

• özcan35 kullanıcısına yanıt
    Bu laflar kimeydi dostum ? Her zaman için açık olmakta fayda var. Şahsen bu bütçeye AMD cpu önermem ama, işlemciden kısıp ekran kartına yatırmasını ve daha iyi performans almasını söyleyen bendim, bu sebeple üstüme alındım açıkçası. Ama o abileri var yalakalık yaparlar falan lafları kimeydi bilemiyorum ve hiç hoş değil. Ayrıca burada 5-10 kişiye AMD aldırmakla rekabet kızışmaz, dünya geneli var ve bu genelin çok küçük bir kısmında TR piyasası hakim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Bu laflar kimeydi dostum ? Her zaman için açık olmakta fayda var. Şahsen bu bütçeye AMD cpu önermem ama, işlemciden kısıp ekran kartına yatırmasını ve daha iyi performans almasını söyleyen bendim, bu sebeple üstüme alındım açıkçası. Ama o abileri var yalakalık yaparlar falan lafları kimeydi bilemiyorum ve hiç hoş değil. Ayrıca burada 5-10 kişiye AMD aldırmakla rekabet kızışmaz, dünya geneli var ve bu genelin çok küçük bir kısmında TR piyasası hakim.

Dostum kesinlikle laflar sana değildi. Genel olarak konuştum. Bu bölümde bu tür kişilere rastladım, isim vermeye gerek yok. İnan mahalle kavgası gibi başıma üşüşüyorlar. Aralarından bir tanesine cevap vereyim dedim, birden 5 kişiyle münakaşa etmek zorunda kaldım.
    Üstüne alınma.

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Dostum sistem güzel sen dinleme kimseyi. Burdaki adamlar işlemcide amd'den başkasını bilmiyor. Hepsinin profillerinde bakıyorum intel mevcut. Ama herkese amd öneriyorlar. 1000 liralık sisteme de amd öneriliyor , 2000 liralık sisteme de amd öneriliyor. Anakartta hemen hemen fixtir burada Msi.
    Dediğinde çok haklısın. İşlemciyi intel görünce hemen olmamış sistem diyorlar. Bu ne biçim sistem diyorlar. İşlemciyi amd yapıp ekran kartını yükseltince kendilerini deha olarak görüyorlar. Bunu sanki biz akıl edemiyoruz. Ayrıca birkaç tane mesaj sayısı yüksek olan abileri var forumda. Onların topladığı sistemler ve kendilerinin önerdiği sistemler dışında kimsenin sistemini beğenmezler. Sadece kendi sistemleri ve yalakalık yaptığı abilerinin sistemleri iyidir. Diğerleri çöptür. Onlar her zaman en iyisini bilir.
    Ben artık mahsus amd önerdiklerini düşünüyorum. Çünkü intel fiyatları uçtu gidiyor. Maksat millete amd aldırıp piyasayı kızıştırmak. Maksat intel firması fiyatları aşırı yüksek tutmasın. Kendi sistemlerinde amd bulunmayan kişilerin inatla her sisteme amd önermelerini ben gerçekçi bulmuyorum.

Sistemin hayırlı olsun. Güle güle kullan

Hocam bu yoruma +9876543211223456789 İçimdekilere tercüman oldun..

Bu arada @Ripskill;

Bence sana değildi. Ben şahsen senin üslubunu çok beğeniyorum, demek istediklerini anlıyorum. Bence onu daha önceki mesajlarda her bütçeye amd önerip inteli yerden yere vuranlara dedi. İntel sistem toplayanların sistemine berbat olmamış rezil yorumunu yapıp amd dayatanlara dedi arkadaş bence yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Artık vatan stoğuda var asus z87`ler.

Buda Haswell işlemcili sistemim anakartım fiyat ve özellik bakımından tamamen aynı kaldı z87 1150 soketli oldu. İşlemciye 50 TL fark ödedim.

2091 TL.

yemede yanında yat kardeşim.

Hocam haswell işlemcili bilgisayara HD 7870XT taksam Kaç yıl götürür kart iyimidir ?
  • quote:

quote:

quote:

Buda Haswell işlemcili sistemim anakartım fiyat ve özellik bakımından tamamen aynı kaldı z87 1150 soketli oldu. İşlemciye 50 TL fark ödedim.

2091 TL.

Aynen hocam yaa çok iyi oldu şimdi işte birazdan benim olacak inşallah bunlar..

hocam 7870XT iyimidir bende aynısıı alacagım heralde .

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

bonser24 farkıyla tuttugunu koparan sıstemler

referans konum ıcın emege saygı +rep lutfen

• hayırlı ola
  • saol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

quote:

quote:

quote:

2091 TL.

bende var aynı karttan canavardır.

• 3570k ve 7870 çok iyi olmuş.sakın değiştirip amdye yönelmeyin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

quote:

quote:

quote:

2091 TL.

bende var aynı karttan canavardır.

Sagol hocam bu gun gittim eski pc de ati 4800 serisi ekran karti vardi onu cevirdim gtx560 dcu 2 yaptim power anca bu kadar destekliyodu .bide hyper212 evo sogutucu aldim sizce dier ekran kartima gore iyimidir . Param bu kadar kalmisti bunlari aldim ciktim Niye almadin dersen gozum s4 kaydi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

3570k ve 7870 çok iyi olmuş.sakın değiştirip amdye yönelmeyin

Öyle bir şey artık mümkün değil zaten hocam.. Bu arada işlemci haswell 4670K..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.