Şimdi Ara

BJK Li FUTBOLCULARA HELAL OLSUN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahada oynananın bir futbol müsabakası olduğunu,bu oynanan finalin ilk veya son olmadığının farkında adamlar,seronomide bekleyip,rakibini alkışlıyorlar..bu takımı aklı başında taraftarımızın da alkışlaması daha mutlu etti..Futboln un dostluk ve centilmenliğe dayalı bir gelenek halini almasının temeli olur inşallah..ismin vermek eleştirmek doğru değil ama soyunma odasına kaçarcasına giden takımlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrik ederim dostum, hem kazandığınız için hemde şu saygın davranışın için.
  • Zamanında çok güldük geçtik trollledik ama birlik olma zamanı artık
  • Bizde sizi tebrik ederiz,keşke o kale arkasında ki gsliler ve forumdaki "bazı gsli" arkadaşlarda işi trollüğe geçmeye vurmayıp düzgün futbol konuşulabilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 14 Ağustos 2016; 0:05:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki ergen trolleri boşverin tebrikler sezon zor olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Bizde sizi tebrik ederiz,keşke o kale arkasında ki gsliler ve forumdaki "bazı gsli" arkadaşlarda işi trollüğe geçmeye vurmayıp düzgün futbol konuşulabilse.

işte o kale arkasındaki zihniyet,genelde işsiz sapsız adamlar,holiganizmden beslenen kesimler. Bugün aklı başında bir gs,bjk,fb taraftarı deplasman maçına gitmeye çekiniyorsa bu tipler yüzünden oluyor..ne baktın diye bıçaklanabilirsin,hiç ummadık anda kavga içinde kalıp bıçaklanabilirsin vs..deplasmana giden taraftarın çoğu kafadan kırık oluyor ve sırf pislik çıkartmaya gidiyorlar..500 kişi gidiyorsa 420 si böyle oluyor..adam akıllı giden taraftarda pişman oluyor..statların ne tuvaleti,ne koridor camları kalıyor,kendi evinin camına biri taş atsa mahalleyi yakar o tipler..zaten çoğuda pasolig e karşıdır..bende karşıyım ama bişeylerin değişmesi gerek.

• Centilmenlik konusunda ders vermistir beşiktaşli futbolcular ve bu el üstünde tutulmasi gereken bir davranistir. Kendimi avrupada bir final izler gibi hissettim hep orada gördüğümüz seyler bunlar.
    Saygisizca sahadan kacan malum takimi agzimiza almaya gerek yok, o terbiyesizlik onlarla beraber yaşayacak ve nesiller boyu konusulacak, tıpkı sahadaki rakibine sonsuz saygi gösteren besiktaslilar gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben taraftar gruplarınada karşıyım..Galatasaray taraftarı vardır,Beşiktaş taraftarı vardır,Fenerbahçe taraftarı vardır..ultraslan,çarşı vs bana hiç samimi gelmiyor..adamların çoğu malesef it kopuk tayfası oluyor,yeri geliyor kendi taraftarına saldırıyor..
  • Güzel bir hareket, helal olsun.

• Sen ve senin gibileri tebrik ederim.Ama sizin forumdaki bazıları yüzünden ceza almak istemiyorum.Yaşlarına veriyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.