Şimdi Ara

Bizler tanrının adaletsizliğinin sonuçlarını çekiyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader bak ben bugun 8de kalktim staj zirvaligi icin hava buz gibi yerimden kiprasamiyorum

Cocugum bu pisligi cekmesin isteyecek kadar zekam var

Sen cocuguna işkence etmek istiyorsan bizim gibi kapitalizmin bir oyuncagi olsun istiyorsan yap bana ne ben kendi yolundayim satanizme nasil bagladin antinatalizmi ya

Seytan her zaman yoldan çıkaracak daha cok ve daha kalitesiz insan arar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın ne olacağnı bilmesi bizi zorladığı anlamına gelmez.
    Kader konusunu iyi anlamak lazım. Dış görünüşümüz nasıl olursa olsun, zenginde olsak fakirde olsak bin yılda yaşasak sonunda ölüm var.
    Ecel vaktide gizlidir. Her an ölmek ihtimali vardır. Unutmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanrıyı yaratan zaten insan , o zaman insanın adaletsizliğinin sonuçları bunlar

• Ben Satanistim böyle bir planımız yok olsa derim uydurma planlar halka açık şekilde paylaşılıyor zaten gizli saklı yok

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Evet kardeş kadınların en ince ayrıntılarına bakarken mest oluyorum bu da bir imtihan

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

Ne alaka ?

• Death Note kullanıcısına yanıt

Hayır tam tersi, İnsanı yaratan Allah'tır

• düşüncem şudur ki: hangi evrende, nasıl, ne zamanda yaşarsan yaşa; nereye, kiminle, hangi zamana denk gelirsen gel, bu tarz düşünceler hep olacaktır.

Şu anda kimisi çirkin, kimisi güzel, zengin, fakir vs. böyle olmasaydı herkes aynı güzellikte, zenginlikte, aynı imkanlara sahip olsaydı, boyları aynı uzunlukta falan, muhtemelen yine böyle düşünürdün ama bu kez derdin ki: bu ne amonyum herkes aynı, çok canım sıkılıyo, şöyle olsaydı böyle olsaydı...

abi bunların sonu yok, denk geldiğin evrende olmaya mahkumsun istersen yine bunları düşünmeye devam edip memnuniyetsiz bi hayat sür de anlamı nerde?

• Allah kimsenin tipine bakmaz. Kalbine bakar. Niyetine bakar.

herkes aynı olsaydı her tür imkana sahip olsaydı sen o dünyada yaşamak istemezdin. zaten öyle bir dünya mümkün değil. Komünizm mesela..

herkes aynı kabiliyette olsa Michael Jackson, Bruce Lee, Cem Yılmaz, Tesla olmazdı.

Bir de uzun adam var mesela ekonomi dahisi..kitabı yazmış. okudum ben... Tabi ki bunlar yaradılıştan gelen kabiliyetler... iyi olmamış mı?

Uzun olmak, kısa olmak hepsinin avantajları vardır.

Dahilerin hemen hepsi nerdeyse kısadır. hitler, özal, kemal, messi kısadır.

"Allah sana çirkin şansı versin." demişler. Boş laf değil.Güzel kızların daha çok hastalığa yakalandığını yazmıştı geçen bir tıpçı..

doğada güzellik zehir alametidir.

Fakirler zenginlerden daha çok lezzet alıyor yediklerinden. her gün tatil olsa tatilin adı olmazdı.

yani boş yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 11 Aralık 2021; 21:17:20 >
  • Terminal ile gideceğin yeri karıştırdığın için öyle düşünüyorsun. Bu fiziksel olarak basit gibi görünen imtihanı zorlaştıran şey bu zaten. Doğru düşünce yapısına ve olgunluğuna ulaşmak asıl imtihan. Değilse sonsuzluk yanında herhangi bir sürenin ne kadar kısa olduğunu ve o kısacık süre içinde kimin ne olduğunun bir önemi olmadığını aklen biliyoruz hepimiz.

• Tanrı varolsaydı tartışabilirdik

• Motörhead - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Sanctuary Records God Was Never on Your Side · Motörhead Kiss of Death ℗ 2006 Belle Vue Sunshine Touring Inc under exclusive license to BMG Rights Management (UK) Limited Released on: 2008-04-01 Bass Guitar, Vocals: Ian Kilmister Drums: Mikkey Dee Guitar: Phil Campbell Mixer, Producer: Cameron Webb Sound Engineer: Kevin Bartley Solo Guitar: C.C. Deville Background Vocals: Zoltán Téglás Composer: Mikkey Dee Composer: Ian Kilmister Composer: Phil Campbell Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=o1hSSuc42P8&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.