Şimdi Ara

BİZLER SAVAŞÇI Bİ MİLLETİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık tvlerde millet karılarını öğretmenlerini doktorları dövüyor şu AN SAVAŞIYOR OLSAYDIK BÖLE OLMAZDI BİZE ANCAK SAVAŞMAK İYİ GELİR BİZİM GENİMİZDE VAR BU İNSANLAR HINCINI KARILARINDAN DOKTORLARDAN DEĞİL SAVAŞARAK ÇIKARICAK ÖNCE ERMENİLERE SAVAŞ AÇALIM SONRA SÜREYİYİ TOPRAKLARIMIZA KATALIM BİRAZ DURALIM SONRA İLERLEMEYE DEVAM
    STRATEJİM
    yenisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 23 Haziran 2012; 1:44:19 >

• Heyt ulan yürü be. Bir gece ansızın 82 Şam 83 Erivan.
  • Ya bi git çay koy sen ya.
  • Turan taktiğini çizmiş bide stratejim diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akpnin adamlarından biri son cümleye dikkat Siz kaçın ben oyalarım beyler
  • Ben cantır oldum panpa b ye gelcekler bu sefer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav he he ilkokullu çocukları ancak asimile etsinler biz savaşçıyız çinliler korktu yok kaleler yaptı demiyolarki çinliler kendi dinlerine göre o zamanlar savaştan uzak duruyolardı sürekli mallarını çalan türklerden kurtulmak için çin seddini yaptılar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venceremos! -- 23 Haziran 2012; 1:40:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

artık tvlerde millet karılarını öğretmenlerini doktorları dövüyor şu AN SAVAŞIYOR OLSAYDIK BÖLE OLMAZDI BİZE ANCAK SAVAŞMAK İYİ GELİR BİZİM GENİMİZDE VAR BU İNSANLAR HINCINI KARILARINDAN DOKTORLARDAN DEĞİL SAVAŞARAK ÇIKARICAK ÖNCE ERMENİLERE SAVAŞ AÇALIM SONRA SÜREYİYİ TOPRAKLARIMIZA KATALIM BİRAZ DURALIM SONRA İLERLEMEYE DEVAM
    STRATEJİM

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Air23Jordan

Turan taktiğini çizmiş bide stratejim diyor.

ne turan aklımdan bu geldi çizdim işte o taktiktende haberim var arkadaş önüne bi engel çıksa yanından geçersin bunun taktiğimi olur
  • Bi Bakarmısınız ?

Beyler Taktik Falan Saçma Ama Adam Haklı.Türkler Göçebe Koyun Güdüp Dururlar Onunlada Anca Karnımızı Doyuruyoz.Tarım Olarak Birşey Yetişmiyor Bozkır Topraklar.Eeee Yapcak Birşey Yok Biz Savaşcı Falanda Değiliz Selcukluda O Atlar İle Yay Olmasaydı Capulculardan Farkımız Kalmazdı.
  • Bunu ben yıllardır söylüyorum. Minimum her 3 yılda bir savaşmış bir millet 90 yıldır oturuyor. Enerjiyi karısında komşusunda atıyor. Onu bunu öldürüyor.
  • ben liseliyim diye bağırıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.