Şimdi Ara

Bizim Yenge | Kanal D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel diziydi yahu. Tarihi değiştirdikten sonra ne olduğunu anlayamadık.

işte o sonrayı ayarlayamadılar. Reytingleri de iyiydi ilk zamanlar. Konu sürekli değişince kurban oldu.
  • Sen ilk senaristi gönder, sonra da saçma sapan bir isan al. Değişim öyle belliydi ki... Dizinin ilk bölümlerinde bir mizah kalitesi vardı. Bir muhabbet kallitesi. Senarist değiştikten hemen sonra bozuldu dizi. Akasya durağı tibi komiklikler, mizah anlayışı. Sonra zeynebi evlendirdiler. Dizi zaten orada bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

tuttu bu dizi..tutar değil tuttu.. Çünkü tutması için gereken ne varsa mevcut..

Kadro bir kere olağanüstü..

Hikaye samimi ve sıcak

Çekilen yerler hakeza öyle.. Saraylar hanlar villa yoksa, muhakkak tutar..

olmadı malesef
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.