Şimdi Ara

Bizi Ne Hale Getirdin Ünal Aysal. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

quote:

Yanlış yazmışım.Sene başında Ünal aysal istifa etti ya onu soruyorum niye istifa etti.Amacı neydi

Adam kongreye gidip SECIMLE Gs başkanı oldu.

Adam zaten SEÇİMLE BAŞKANDI.niye kongreye gitti.

Ya isterse gider isterse gitmez.adam vıdı vıdı edenlere karşısına erkek gibi çıkma şansı verdi.senin burda sorman gereken,neden kimse karşısına ERKEK gibi çıkamadı.neden arkasından bik bik ötmekten başka birşey yapamadılar.

Tam işi kavrıyacakken Gene kvırıyorsun.Gider yada gitmez diye bir şey söz konusu değil.Niye gittiğini sende bende tüm Türkiyede çok iyi biliyor.Amaç ft nin adamlarını saf dışı bırakmak.
    Oyuzden ben ft yi sevmediğim halde bu olayda suçlu bulmuyorum.Zaten kendiside biliyor böyle bir ortamda çalışıyor.Sen bu adamdan ne beklersin.Bırakıp gitse herkes FT ye yuklenecek ozaman asıl unal aysl sütten çıkmış ak kaşık olacak

Düşün iş yerinde ağırlığı olan bir insansın 4 arkadaş çokta iyi iş çıkarıyorsunuz.daha önce bu işte çalışıp bırakmışssın.PAtronda zaten sizi şirketi batmakteyken düze çıkarın diye işe alıyor
    bu 2 senede şirketi bırakın düze çıkarmayı tabiri caizse uçuruyorsunuz.sonra bi bakıyorsun anaaa 3 tane arkadaşını patron işten çıkarıyor.Senide çıkaracak ama senin o şirkette ağırlığın olduğu için fazla cesaret edemiyor.Seni kaçırtmak için elinden geleni yapıyor.Sende çıkıp açıklama yapıyorsun ben bu şirketten kovulmadıkça gitmem diye

(FAtih terimin yaptığı bu açıklamayı siz ne zannediyorsunuzki adam huzursuz bırakıp gitmesi için çalışıyorlar adamda mesaj gönderiyor.Bir kere bırakıp gitti gene bırakıp giderse herkes bunu suçlayacak olayı araştıran olmıcak oda beni kovmassan gitmem mesajı gönderiyor)

Eee bu durumda sen naparsın patrona istediğin atarı yaparsın değilmi çünkü adama mesajı verdin ya kovacaksın yada benı rahat bırakacaksın.Olay bundan ibaret

son cümlendede hani deöişssin ya erkek gibi karşısına çıksın diye.Bu sefer demicekmiydiniz Vay adam başarılı oldu pastadan pay almak isteyenler karşınına çıkıyor diye bende dicektim
    oyuzden o seçimde kimse karşısına çıkmaz yiyosa şimdi genel kurul kararı alsın ozaman

• Ft nın hareketlerine yukarda örnekle açıkladım okumak istersen buyur bızde ftyı savunmuyoruz yukarda yazdığım zihniyete karşıyız gs ye bile bile zarar veren zihniyete tek adamlığa ben başkanım yaparımcılığa yok öyle yağma başkansın diye kulübe istediğin zararı veremezsin
  • Martin. kullanıcısına yanıt
    Boşta.Gs göreve çağırsın diye bekliyor,ama yok öyle yağma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış yazmışım.Sene başında Ünal aysal istifa etti ya onu soruyorum niye istifa etti.Amacı neydi

Adam kongreye gidip SECIMLE Gs başkanı oldu.

Adam zaten SEÇİMLE BAŞKANDI.niye kongreye gitti.

Ya isterse gider isterse gitmez.adam vıdı vıdı edenlere karşısına erkek gibi çıkma şansı verdi.senin burda sorman gereken,neden kimse karşısına ERKEK gibi çıkamadı.neden arkasından bik bik ötmekten başka birşey yapamadılar.

Tam işi kavrıyacakken Gene kvırıyorsun.Gider yada gitmez diye bir şey söz konusu değil.Niye gittiğini sende bende tüm Türkiyede çok iyi biliyor.Amaç ft nin adamlarını saf dışı bırakmak.
    Oyuzden ben ft yi sevmediğim halde bu olayda suçlu bulmuyorum.Zaten kendiside biliyor böyle bir ortamda çalışıyor.Sen bu adamdan ne beklersin.Bırakıp gitse herkes FT ye yuklenecek ozaman asıl unal aysl sütten çıkmış ak kaşık olacak

Düşün iş yerinde ağırlığı olan bir insansın 4 arkadaş çokta iyi iş çıkarıyorsunuz.daha önce bu işte çalışıp bırakmışssın.PAtronda zaten sizi şirketi batmakteyken düze çıkarın diye işe alıyor
    bu 2 senede şirketi bırakın düze çıkarmayı tabiri caizse uçuruyorsunuz.sonra bi bakıyorsun anaaa 3 tane arkadaşını patron işten çıkarıyor.Senide çıkaracak ama senin o şirkette ağırlığın olduğu için fazla cesaret edemiyor.Seni kaçırtmak için elinden geleni yapıyor.Sende çıkıp açıklama yapıyorsun ben bu şirketten kovulmadıkça gitmem diye

(FAtih terimin yaptığı bu açıklamayı siz ne zannediyorsunuzki adam huzursuz bırakıp gitmesi için çalışıyorlar adamda mesaj gönderiyor.Bir kere bırakıp gitti gene bırakıp giderse herkes bunu suçlayacak olayı araştıran olmıcak oda beni kovmassan gitmem mesajı gönderiyor)

Eee bu durumda sen naparsın patrona istediğin atarı yaparsın değilmi çünkü adama mesajı verdin ya kovacaksın yada benı rahat bırakacaksın.Olay bundan ibaret

son cümlendede hani deöişssin ya erkek gibi karşısına çıksın diye.Bu sefer demicekmiydiniz Vay adam başarılı oldu pastadan pay almak isteyenler karşınına çıkıyor diye bende dicektim
    oyuzden o seçimde kimse karşısına çıkmaz yiyosa şimdi genel kurul kararı alsın ozaman

Ya şu bütün işi terim yaptı,takımı o uçurdu falan demeyin arkadaş.
    Madem o kadar muhteşem 2002 de anamızı nasıl ağlattı.5 sene soktugu şemsiyeyi çıkaramadık.
    Ben hem yönetimin,hem terimin ortak başarısı olduğunu savunuyorum.sen istersen bütün başarıyı terime ver.

• Bütün başarı terimin değil.Doğru zamanda doğru insanları birleştiren o sinerjiyi veren istemeyerekte olsa terimle çalışmayı kabul eden başkandadır.2 sene sonra terimi getir belki gene başarısız olacaktır.Ama şuan butun suç gene başkandadır egosu için yanlış zamanda yanlış insanları hak ettiği değerleri vermeden senin şirketini kurtaran insanları gönderiş tarzıyla oyuzden terimi suçlamayı bırakın.geçmişte zarplarla oynadık bu başkan bize drogbaları getirdi oyuzden sevılmıyor ironilerini bırakın
  • darkwink kullanıcısına yanıt
    Biz ironi yapmiyoruzki.dünyası küçük olup,kucuk olsun bizim olsun diyenleri istemiyoruz.bu başkan hatalıdır değildir.ama bu taraftara çok ama çok daha büyük bir kulüp olabilecegimizin güvenini vermiştir.yıllardır kulübü küçültüp sahip olmak isteyenlere karşı bir umuttur bu başkan.ilk defa liseli,lisesiz demeden başarı başarı başarı diyen biri var.terim başarılı idi niye gönderdi diyebilirsin belki.belkide hedeflerine ulastirabilecegine inanmamisti.aynı oktay mahmudide olduğu gibi.biraz sabır.burda kimse kulübün başarısız olmasını istemez.başarısız olursa bizde tepkimizi veririz zaten.

• Bu acidan bakinca haklisin la

• quote:

Biz ironi yapmiyoruzki.dünyası küçük olup,kucuk olsun bizim olsun diyenleri istemiyoruz.bu başkan hatalıdır değildir.ama bu taraftara çok ama çok daha büyük bir kulüp olabilecegimizin güvenini vermiştir.yıllardır kulübü küçültüp sahip olmak isteyenlere karşı bir umuttur bu başkan.ilk defa liseli,lisesiz demeden başarı başarı başarı diyen biri var.terim başarılı idi niye gönderdi diyebilirsin belki.belkide hedeflerine ulastirabilecegine inanmamisti.aynı oktay mahmudide olduğu gibi.biraz sabır.burda kimse kulübün başarısız olmasını istemez.başarısız olursa bizde tepkimizi veririz zaten.

kim diyorki dünya küçük olsun ama bizim olsun diye.Yaa hala başkanı aklama derdindesin ona üzülüyorum.Terimle hedeflerine ulaşabilemeyeceğine 5.haftamı anladı.Yav burda dilimizde tüy bitti.niye seçimden sonra göndermedin ozaman butun adamlarını gönderdinde onu göndermedin.Adama gülerler yav Elinde dünya t.d de ilk 10 girmiş bir adam var ve sen 5.hafta adamı gönderiyorsun niye,benim hedeflerime ulaşamaz.eee kimi getireceksin hedeflerin için mancini buna kargalar güler.İşin daha komiğide buna inananlar var

Getir Haynkes'i deki işte beni dünyada başarıya taşıyacak adam budur.Ozaman bizde derizki evet adam ft ye çok buyuk ayıp ettı derhal ondan özür dilemeli ama haklı.

getirermiyorsanda ozaman elindeki adamı göndermiceksin galatasaraya bunu yapmaya hakkın yok başkan olsanda senin oyuncağın değil kimse.

• quote:

quote:

kim diyorki dünya küçük olsun ama bizim olsun diye.Yaa hala başkanı aklama derdindesin ona üzülüyorum.Terimle hedeflerine ulaşabilemeyeceğine 5.haftamı anladı.Yav burda dilimizde tüy bitti.niye seçimden sonra göndermedin ozaman butun adamlarını gönderdinde onu göndermedin.Adama gülerler yav Elinde dünya t.d de ilk 10 girmiş bir adam var ve sen 5.hafta adamı gönderiyorsun niye,benim hedeflerime ulaşamaz.eee kimi getireceksin hedeflerin için mancini buna kargalar güler.İşin daha komiğide buna inananlar var

Getir Haynkes'i deki işte beni dünyada başarıya taşıyacak adam budur.Ozaman bizde derizki evet adam ft ye çok buyuk ayıp ettı derhal ondan özür dilemeli ama haklı.

getirermiyorsanda ozaman elindeki adamı göndermiceksin galatasaraya bunu yapmaya hakkın yok başkan olsanda senin oyuncağın değil kimse.

Ya sen benim söylediklerimi anlamak istemiyormusun.anlamadım ki. ben bu forumdakiler için demedimki (küçük olsun benim olsun diyenler).bu forumda alternatif olarak söyledikleri kişiler için söylüyorum.ayrıca başarı kıstası için BELKI dedim farkindaysan.terimi o yüzden gönderdi demiyorum.mesajımı daha dikkatle oku lütfen.seviyeli bir konuşma geçiyor bunu bozmayalım.

• quote:

quote:

quote:

Ya sen benim söylediklerimi anlamak istemiyormusun.anlamadım ki. ben bu forumdakiler için demedimki (küçük olsun benim olsun diyenler).bu forumda alternatif olarak söyledikleri kişiler için söylüyorum.ayrıca başarı kıstası için BELKI dedim farkindaysan.terimi o yüzden gönderdi demiyorum.mesajımı daha dikkatle oku lütfen.seviyeli bir konuşma geçiyor bunu bozmayalım.

Eyvallah senle fazla mesajlaştık oyüzden samimiyete doğru gittiği için seviye bir düşüp bir yükselebiliyor ama sende yani bir önceki mesajında herşeyi afaki konuşuyorsun ben buna nasıl bir cevap yazabilirimki.Hani ben bu forumdakiler için demedim yada senin için.BELKİ dedim falan.

Ama işte bunlar hep benim dediğime geliyor.Yani başkanı aklamak için çeşitli yollara başvuruyorsun.Belki lere falan,taraftar profillerine falan

Eğer sen başkanın haklı olduğunu yada suçsuz olduğunu savunuyorsan bana karşı savun.Çünkü biliyorsun artık ben sadece başkanın istifasını isteyen bir taraftarım manciniylede kesin anlaştıktan sonra.

• İstifa etmesinin sebebi hazır durum iyiyken başkanlığı net 3 yıllık yapmak istemesi. Çünkü sezon sonu başarısız olursa oyları kaybedecekti. Ama başarılıyken istifa edip seçimi tekrar yaptı seçim 3 yılda bir yapılır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah senle fazla mesajlaştık oyüzden samimiyete doğru gittiği için seviye bir düşüp bir yükselebiliyor ama sende yani bir önceki mesajında herşeyi afaki konuşuyorsun ben buna nasıl bir cevap yazabilirimki.Hani ben bu forumdakiler için demedim yada senin için.BELKİ dedim falan.

Ama işte bunlar hep benim dediğime geliyor.Yani başkanı aklamak için çeşitli yollara başvuruyorsun.Belki lere falan,taraftar profillerine falan

Eğer sen başkanın haklı olduğunu yada suçsuz olduğunu savunuyorsan bana karşı savun.Çünkü biliyorsun artık ben sadece başkanın istifasını isteyen bir taraftarım manciniylede kesin anlaştıktan sonra.

Gel seninle madde madde gidelim.
    1-Ben başkanı bu gönderme meselesinde (usul olarak)hatalı buluyorum.
    2-Terim 2 yıllık başarıda başkan ile çok iyi bir iş çıkarmıştır.(sadece onun başarısı değildir amap
    3-Ben başkanı koşulsuz desteklemiyorum.
    4-Mancini için umutsuz değilim.
    5-Terim gitmek istiyordu.Bence
    6-Aysal Terim ile 1 senedir çalışmak istemiyordu.Bence.
    7-Bugun.Yonetim hatalı olsa bile bu kadar kulübümüzü sıkıştırmak için(içeriden dışarıdan)insanların olduğu bir zamanda destek olmamız gerektiğini düşünüyorum.
    8-eğer bu sezon şampiyon olamasak bile desteğim devam eder.Nihayetinde her sene şampiyon olmuyoruz zaten.

Başka şeyler aklıma geldikçe yazarım.inşaallah kendimi ifade edebilmisimdir.

• Açtığın konuyla yazdığın maddeler çelişior.Çelişmekten fazlası var hatta tamamen birbirine zıt.

1-Başkanı usul olarak hatalı buluyorsan bir özür borcu var.çıkıp özür dilememli bunun için baskı yapılmalı hatalı olduğu bir konuda sessiz kalınmamalı.Bana görede hem usül hemde zamanlama ve strateji hatası var ki zaten bu hatalar galatasarayın başına çorap örmektedir ve bence özür dilemekten daha fazlasını yapmalıdır

2-bunda hem fikiriz.İş burda kopuyor zaten çok iyi iş çıkarmak demekki yetmiyor galatasarayda

3-Koşulsuz desteklemeyen bir insanın bu konuyu açması garip

4-Mancini yorumun yorumsuz.cevat güler bile 6da 6 yaptı zamanında.Bana göre bir ft etmez sana göre belki başarılı olur

5-Terimin neden gitmek istediğini uzun uzun yazdım tamamen yıldırma politikası yuzunden

6-Bunada cevap verdim çalışmak istememesini herkes saygıyla karşılar.tabi adam gibi yöntemler uygularsa.Sene başında çıkarsın çok başarılı imparatordur ama ben daha iyi biriyle çalışmak istiyorum diyip daha iyi birini getirmek şartıyla.Yoksa itibarsızlaştırarak ligin 5. haftası gönderir yerinede gene tarftarın 2 ye bölündüğü bit t.d getirirsen bu durmla karşılaşırsın

7-Yönetimin hatalı olsa bile sözcüğünü bırak hatalar zinciri yaptığı bir dönemde destek olmam(ozaman azizi savunan fenerlilerden farkım kalmaz zamanında çok saydırdım.onlarda aynı şeyi düşünüyordu herkes bizi bitirme amacında başkana sahip çıkalım diye)

8-Ben bu sene şampiyon olma derdinde değilim.Ligi sürklase ediyorken galatasarayın bukadar önünü Türkiyede başka hiç kimse kesemezdi sagolsun başkanımız.

Ben çelişkili olarak görmüyorum.
    Mesela.Bu konuyu acmamdaki sebep.kazanılan bütün başarıyı sadece terime mal edenlere ve terim terim diyip başka birşey demeyip,başkani hak etmediği halde acımasızca eleştirenlere cevap olarak açtım.
    Ayrica Aziz yıldırım ile başkanı benzetmen bence olmamış.Bizim başkanın öyle olmasına kulübün yapısı asla izin vermez.
    Koşulsuz destek vermek gibi bir niyetim yok.Fakat böyle bir zamanda yapılabilecek bazi hatalara müsamaha gösterebilirim diye düşünüyorum.

• quote:

Ben çelişkili olarak görmüyorum.
    Mesela.Bu konuyu acmamdaki sebep.kazanılan bütün başarıyı sadece terime mal edenlere ve terim terim diyip başka birşey demeyip,başkani hak etmediği halde acımasızca eleştirenlere cevap olarak açtım.
    Ayrica Aziz yıldırım ile başkanı benzetmen bence olmamış.Bizim başkanın öyle olmasına kulübün yapısı asla izin vermez.
    Koşulsuz destek vermek gibi bir niyetim yok.Fakat böyle bir zamanda yapılabilecek bazi hatalara müsamaha gösterebilirim diye düşünüyorum.

Aziz yıldırımla başkanı bir tutmadimki onu koşulsuz savunan taraftarla fener taraftarını bir tuttum.

Ayrıldığımız nokta bu zamanda böyle bilerek isteyerek yapılan hatalara müsamaha gösteremem.Tam bu senede şampiyon olsak kopup gideceğimiz bir zamandı.4. yıldızın ne kadar önemli olduğu bilinen bir zamandı 2000lı yıllara dönüşüp 2000 den sonra yaptığımız hatalardan ders çıkarma zamanımızdı.Ben müsamaha göstermem bu resmen tarihi etkileyecek bir hatadır.Bu sene fenerin yada bjk nin şampiyon olması onları tekrar hayata döndürecek bir zamandır

Bana göre dönüm noktası bir zamandı galatasaray için oyüzden diyorum gerekirse ft küfürde etse onu kovmıcaktın.

Nolurdu evet ft sana atar yapıyor(bunun sebeplerinide yazdım yoksa adamın durduk yere bişey yaptığı yok)sen antremana gitme çok zorunlu oldukça ft ile konuşma yönetimle ilgili işlerle uğraş futbola karışmasan galatasaray menfaatleri için ölürmüydün.şimdiki durumdan dahamı kötü olurdu.Bana aynı şeyi ft yapsaydı diye sorma çünkü adamı istemeyen resmen bana göre savaş açan ünal aysaldır.her türlü icraatlarıyla bunu belli etmiştir.Ft buna boyun eğmicek bir yapıdadır.Eğmemesi gerekiyorda zaten.yok öyle alengirli işlerele adam göndermek kimse boyun eğmesin.Adam okadar galatasaraylıki çıkıp açıklama bile yapmıyor.Çünkü açıklama yapsa ortalık dahada karışacak belki sende başkana saydırcan daha kötü olacak.Ama başkanın çıkıp açıklama yapıyor yok telefonuma bakmadı yok bana atar yaptı ben gs başkanıyım bana bunu yapamaz burdan belli zaten gs menfaatlerini kimin daha çok koruduğu

şampiyon olursak sorun yok o zaman.

• quote:

şampiyon olursak sorun yok o zaman.

Şampiyon olursak kazanan her zaman haklıdır

Ama ft için hala var.Bana göre Şimdiye kadar kimseye yapılmayan bir ayıp yapılmıştır hemde galatasarayda çok büyük değeri olan bir insana 3 yıldızdan birinin sahibine.(lucescuyada yapıldı ama ona sezon bitince senle çalışmak istemiyoruz dediler doğru uslübü kullanıp yaptılar yerine ft yi getirdiler herkes için ozaman ft>lucescuydu.kimse sesini çıkarmadı aynı şeyi şimdi başkan yapsaydı bu olay zaten yaşanmazdı en iyi örnek bu bak tarihinde sezon başında gönder ft yi taraftarın hem fikir olduğu ft den daha büyük birini getir kimse sesini çıkarmazdı)

• Yarın öbür gün Ünal Aysal çıkıp "Metin Oktay'da kim yahu , gerçek kral Burak" deyince görürüm ben sizi başarıya endeksli taraftarlar sizi.

Gerçi sizin için Metin Oktay , Fatih Terim , Gündüz Kılıç falan farketmez , yeter ki sponsor bulsun , ünlü futbolcu alsın , para olsun. Geçmişin , değerlerin hiçbir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

takım gol atamıyor bu sezon terim varken de aynı maçı antalya ile oynadık yine atamadık yoksa çok farklı şeyler konuşulurdu şimdi sezon öncesi olduğu gibi

Hocam bu sezon ilk 6 haftaya kadar takımın kaçırdığı golleri atsak bugün Gs neden düşüşte değil Gs uzay takımı olma yolunda ilerliyor denilirdi Antalya maçında 10 tane banko gol olmasına gereken pozisyon atılamıyor.Dün rizeye en az 7-8 tane atılması gerekirdi atamadılar.Real madrid maçında ilk yarı 3-0 olabilirdi atamadılar sonuçları ağır oldu.
  • Ünal Aysal ın anlattığı olaya bakınca Fatih Terim kovulmak için çabalamış. takımın başkanı seni arıyor, sen geri dönmüyorsun, Lütfi Arıboğan a da asistanımdan ulaşsın diyorsun. Koskoca Galatasaray başkanı yalan söylemeyeceğine göre Fatih Terim kovun beni diye uğraşmış.

Bundan önceki yaşananlarda Fatih Terim çıksın konuşsun, haklıysa ona da hakkını verelim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.