Şimdi Ara

Bizi de seven bize de değer veren bir kız olucak mı dostlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    O her başkasına baktığında benim içim daralırken hakkettiğimın bu olmadığını dusunuyorum.

Vize haftasında bu kadar canımın sıkılması kötü oldu.Bıtsede şu 2 hafta biraz kafa dinlesem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 5 Nisan 2016; 12:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annenden başka olmayacak.

edit: ha ben karşılıksız sevgiden bahsetmiştim, yoksa sana değer veren kadınlar olacak, ama sadece bu "değer" verecekler, bakacaklar statün nasıl, çevrende sevilen sayılan biri misin, paran var mı, sosyal misin, onu parasal anlamda mutlu eder misin, diğer kadınları seninle çatır çatır çatlatabilir mi buna bakacaklar. senden faydalanacaklar bir nevi. karşılığında da seviyormuş gibi yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 5 Nisan 2016; 12:33:24 >
  • Olabilir ama aşırı şanslı felan olman lazım.
  • tipsizsen olmaz
  • 50 erkekle birlikte olup sonra beyaz gelinlik giymek isteyen kızlara gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

50 erkekle birlikte olup sonra beyaz gelinlik giymek isteyen kızlara gülüyorum

Niye hocam erkek sayısına göre gelinlik rengi mi belirleniyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm kızlar aynıdır boşver hepsi bir anda gidebilir biz hayallerimizle ortada kalırız böylece bomboş....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

En azından kendi adıma sormuş olayım.
    O her başkasına baktığında benim içim daralırken hakkettiğimın bu olmadığını dusunuyorum.

Vize haftasında bu kadar canımın sıkılması kötü oldu.Bıtsede şu 2 hafta biraz kafa dinlesem

... dedi ve sonra donda bi islaklik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

50 erkekle birlikte olup sonra beyaz gelinlik giymek isteyen kızlara gülüyorum

İstemekle kalmıyor, gayet oluyor yani. Bence gülmekten ziyade ağlamak gerekiyor bu duruma.
  • Bize her sevdadan geriye kalan...

• Sanirim hayir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olucak dersen olmaz
  • Hayatta başarili olursan o zaman olabilir unutmayin başarinin yaninda herkes durur ama başarisizligin yaninda kimse

• Yapabildiğim en kısa sürede konu açmama sebep olan kızı unutucam umarım.
    Ve sonrada yalnız hayatıma devam edicem dahada birine güzel duygular beslemek istemiyorum,yine böyle bir hataya düşecek olursamda kaçarım o durumdan, karşılık alamamak üzüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.