Şimdi Ara

bizdehesaplı.com hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizdehesaplı.com'dan telefon almayı düşünüyorum paralel ithalat ürünleri olduğu için garantiyi kim sağlıyor buradan telefon alıp garantiye gönderen arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanarslan20 -- 4 Temmuz 2013; 10:16:55 >

• Paralel ithalat ürünlerin hepsi hemen hemen aynı. Bir sorun olduğunda servise kargo ile gönderiyorsun onlarda sana kargo ile geri gönderiyor. Benim bildiğim kadarıyla paralel ithalatta delta servis biraz daha iyi. delta servis ürünlerinide bizdeuygun.com satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: faziloglu

Paralel ithalat ürünlerin hepsi hemen hemen aynı. Bir sorun olduğunda servise kargo ile gönderiyorsun onlarda sana kargo ile geri gönderiyor. Benim bildiğim kadarıyla paralel ithalatta delta servis biraz daha iyi. delta servis ürünlerinide bizdeuygun.com satıyor

bizdeuygun.com da nexus 4 göremedim başka bir site öneriniz var mı aynı doğrultuda
  • mcj.com.tr yi tavsiye ederim ama 1199 lira yalnız paralel değil lg garantili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.