Şimdi Ara

Biz şanlı zaferlerimiz'le anılacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum
    Galatasaraylı olmaktan gurur duyalım Arkadaşlar Kupalar aldır şerefimizlei yenildik onlarda şerefimizle

Uefa kupasını süper kupayı aldık alnımızın akıyla Avrupa'nın fatihi olduk alnımızın akıyla Dünyayı titrettik adeta onlarda şerefimizle

Şimdi birde fenerbahçe'ye bakıyorum kulüp kapanana kadar belki 20,50 yada 100 sene sonra KAPANANA! kadar Alnındaki bu pis sevimsiz olayla anılacak yapıştı artık bu leke bir daha ÇIKMAZ! bizimle alay ettiler kümeye düşecek cinconu nuz diye alay ettiler kaç defa AMA ONLAR ŞEREFLİ BİR ŞEKİLDE KÜMEYE DÜŞMEYİ BİLE BAŞARAMIYORLAR...

Onlara bank asyada başarılar dileyelim.

• +1905
  • aslında bank asya bile fazla onlara. bank asyayı bile karıştırır bu fener. ama aziz ve mafyası patates oldu artık süper lige geri geldiklerinde sempatik bi fenerbahce olucaklar

neyse. yazık
  • Sen git uefayı al süper kupayı falan al ülkeni temsil et. Beşiktaş da işte ronaldoyu falan gezmeye getiriyo o da kendi çapında temsil etmeye çalışıyor.
    Bu gurur hepimizindi.
    Ama fenerbahçe yüzünden gitti tüm gurur

• Dünya takımıyız. Bu gurur hepimizin.
  • Gurur hepmizin
  • UEFA yı Süper Kupa' yı Aziz Yıldırdım aldırdı bize haberiniz yok mu bi ara fenerlilerin dilindeydi
  • Heya vardı öyle şeyler
  • Beyler FB suçlanmıyor. Yöneticiler suçlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

Beyler FB suçlanmıyor. Yöneticiler suçlanıyor.

Emelike ne zamandan beri fenerbahçe yönetim kadrosunda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.