Şimdi Ara

!!!BİZ KİMİ ALCAZ ARKADAŞLAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün gazeteleri açtığımda yeni yeni elemanlar görüyorum hepside yalan tabikide ama artık transfer yapmanın zamanı gelmedimi sizce emre yi aldık o kdr fotomaç mesela yazıo morientes , carew , vagner love ,jo , diego . güiza , arda , arcshavin , eren derdiyok ,mevlüt , fatih tekke die 100.000 tane adam yazıyolar sonra birisi tutuyo diolar biz demiştik ama die külliyen yalan ajansı onlar gazeteci değiller bi kere bana göre yine geçen sezon gibi kaybedicez para war ama kıymıyo bizim başkan gs de bu kdr para olsa başında adnan polat olsa neler yapmaz ki acaba bi düşünün paraya kıyamıyıp bizim başkan şimdide off off 10 yılda ne hale getirdim klübü die gezinio hani ne yaptın aldınmı avrupa kupası hiç ne gördük bi tane şöle yırtıcı forvet göremiyorum yha fb de kaç senedir

• quote:

Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer

Hergün gazeteleri açtığımda yeni yeni elemanlar görüyorum hepside yalan tabikide ama artık transfer yapmanın zamanı gelmedimi sizce emre yi aldık o kdr fotomaç mesela yazıo morientes , carew , vagner love ,jo , diego . güiza , arda , arcshavin , eren derdiyok ,mevlüt , fatih tekke die 100.000 tane adam yazıyolar sonra birisi tutuyo diolar biz demiştik ama die külliyen yalan ajansı onlar gazeteci değiller bi kere bana göre yine geçen sezon gibi kaybedicez para war ama kıymıyo bizim başkan gs de bu kdr para olsa başında adnan polat olsa neler yapmaz ki acaba bi düşünün paraya kıyamıyıp bizim başkan şimdide off off 10 yılda ne hale getirdim klübü die gezinio hani ne yaptın aldınmı avrupa kupası hiç ne gördük bi tane şöle yırtıcı forvet göremiyorum yha fb de kaç senedir

• Adam adamklı şimdi bir şey diyemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Adam adamklı şimdi bir şey diyemezsin.

ne denebilirki
  • Bence de adamklı adam..
  • bencede adam adamklı yani hiç bişey diyemezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

bencede adam adamklı yani hiç bişey diyemezsin

o adamklıysa bizde gonyalıyak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar gün yapalım mı.
    15 yıl önce açıldı
    Bizde niye yok!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: adt1

quote:

Orjinalden alıntı: Blade13ReaKer

Hergün gazeteleri açtığımda yeni yeni elemanlar görüyorum hepside yalan tabikide ama artık transfer yapmanın zamanı gelmedimi sizce emre yi aldık o kdr fotomaç mesela yazıo morientes , carew , vagner love ,jo , diego . güiza , arda , arcshavin , eren derdiyok ,mevlüt , fatih tekke die 100.000 tane adam yazıyolar sonra birisi tutuyo diolar biz demiştik ama die külliyen yalan ajansı onlar gazeteci değiller bi kere bana göre yine geçen sezon gibi kaybedicez para war ama kıymıyo bizim başkan gs de bu kdr para olsa başında adnan polat olsa neler yapmaz ki acaba bi düşünün paraya kıyamıyıp bizim başkan şimdide off off 10 yılda ne hale getirdim klübü die gezinio hani ne yaptın aldınmı avrupa kupası hiç ne gördük bi tane şöle yırtıcı forvet göremiyorum yha fb de kaç senedir

noldu kardeş kafanı duvarlara wuruyosun demekki içimdekilerin hepsini döksem gider asarsın kendini

• quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Bence de adamklı adam..

HAKLI demek istemiş
  • yeni yeni elemanlar.sanki temizlikçi alıyoruz.
  • Ya bu işleri ne kadar kolay sanıyorsunuz ki teknik direktör daha takımı tanicak ona göre isteklerini bildircek bence başkanın yaptığı doğru boşa gürültü çıkarmayın bekleyin
  • Burak yılmazlada anlaştık

www.fenerbahce.org
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Bence de adamklı adam..

HAKLI demek istemiş

Haddi canııım. Sen de olmasan var ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.