quote:Orijinalden alıntı: Rαizen Sen de Gençlerbirliği maçını unutmuşsun Yok unutmadım ironi yaptım yani oynasaydı bizde de bi bilica olsaydı nasıl olurdu diye sordum sadace
Defansımız artık Semih'e emanet.Sümüklü Servet'den ve kuğuya pide uzatan müzmin mal Gökhan Zan' dan kurtuluyoruz.
quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Defansımız artık Semih'e emanet.Sümüklü Servet'den ve kuğuya pide uzatan müzmin mal Gökhan Zan' dan kurtuluyoruz.
quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Defansımız artık Semih'e emanet.Sümüklü Servet'den ve kuğuya pide uzatan müzmin mal Gökhan Zan' dan kurtuluyoruz.
quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Defansımız artık Semih'e emanet.Sümüklü Servet'den ve kuğuya pide uzatan müzmin mal Gökhan Zan' dan kurtuluyoruz. ben bu entry yi bi yerden hatırlıyorum
quote:Orijinalden alıntı: ilhan_28 quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Defansımız artık Semih'e emanet.Sümüklü Servet'den ve kuğuya pide uzatan müzmin mal Gökhan Zan' dan kurtuluyoruz. ben bu entry yi bi yerden hatırlıyorum Biraz düzeltmiş şekilde tabii..
Hatırlatmayın yav , şimdi teknik kadrodan birinin kulağına gider sonra al başına belayı. Yatsın ne güzel , dinlensin.
quote:Orijinalden alıntı: yenerbalcı quote:Orijinalden alıntı: smd Her baktığımda kopuyorum yahu. Ne zaman görsem gülüyorum Ölücem yemin ederim.