Şimdi Ara

Biyomedikal Mühendisliği mi Endüstri Mühendisliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonucum beklentilerimin çok altında geldiği için mühendislik düşünmeye başladım. Aslında hedefim FTR ya da Odyolojiydi. Mühendisliklerde de bana en yakın biyomedikal ve endüstri geldi. Biyomedikal Mühendisliğini İstanbulda Yeni Yüzyıl Üniversitesinde %50 burslu ve Fatih Sultan Mehmet Üniversitesinde %50 Burslu kazanıyorum. Endüstri Mühendisliği de Balıkesir, Dumlupınar,Düzce de geliyor. Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim. Yardım ederseniz sevinirim.

• cok iyi bir bölüm diyorum tercih senin
  • biyomedikal candır gel derim ama tutuyorsa önce yeditepe sonra bahçeşehir yüzde %50 ama bölüm biraz zor çünkü fizik kimya biyoloji görüyorsun ve bunun lablarıyla uğraşıyorsun ileriki dönemde tıp derslerinin bir kısmınıda görüyorsun ama daha ben o aşamaya gelmedim
    Çınarlı kubbeli mavi bir liman
    Beni o limana çıkaramazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorakimüh

biyomedikal candır gel derim ama tutuyorsa önce yeditepe sonra bahçeşehir yüzde %50 ama bölüm biraz zor çünkü fizik kimya biyoloji görüyorsun ve bunun lablarıyla uğraşıyorsun ileriki dönemde tıp derslerinin bir kısmınıda görüyorsun ama daha ben o aşamaya gelmedim

Yeni yüzyılda %50 tutuyo hemde evime çok yakın. Bölüm hakkında aslında pek bilgim yok bilgi verirsen çok sevinirim
  • yeni yüzyıl hakkında bir şey diyemem ama yeditepede biyomedikal eğitimi iyi açıkcası daha kendi bölümümden fazla ders alamadım geçen sene girdiğim için mezun biriylede konuşamadım ama herkes bölümden umutlu okuması biyoloji falan seviyorsan zevkli aynı zamanda biraz zor mezunu az olduğu için şuan için avantajlı genelde özel şirketlerde çalışıyorsun çeşitli alanlarda tıbbi malzeme cihaz satan şirketlerde hastahanelerde yada teknik serviste çalışıyorsun akademisyende olabilirsin işin argeside var ama çok geliştiğini sanmıyorum şuan için yani o sektörde çalışmak için yurt dışı şart bir şekilde yurt dışıyla bağlantı kurmayı başarırsan o zaman köşeyi dönersin zaten yani dil bilmekde önemli rol oynuyor bu konuda.
    Çınarlı kubbeli mavi bir liman
    Beni o limana çıkaramazsın
  • Okumus ve okuyan arkadaşlar, 53k daki biri bu bölümü tercih etmeli mi,iş imkanı nedir , önerir misiniz, internette araştırdım ama sizlerden bilgi almak daha faydalı olacaktır, lütfen bilginiz esirgemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.