Şimdi Ara

Biyoloji Sadece Konu Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biyolojide konulara çalışıyorum ama soru pek çözmüyorum bir tek biyotikten bitirdiğim konunun üstüne 2-3 test yani mezun ya da tecrübeli gençler biyolojide soru çözmek olmazsa olmaz mı sınavda kökler miyiz yoksa abartılacak bir olayı yok mu bir nevi şöyle diyeyim konuya hakimsiniz ama soru çözümü yok ortada valla napalım deneme falan geçsek nolur reyizler 2019 aytye baktım bilgiler full olmasına rağmen sorular zor geldi bana zaman yok diye diyorum bi biyoda hiç kaynak çözmedim sadece konu

• Bence sakın yapmayın konu çalışmak insanı çok rahatlatıyor biliyor hissettiriyor ama sorular direkt o nedir diye gelmiyor yorum istiyor. Mutlaka sorusuna bakın bence yorum yeteneği gelişmeden olmuyo bi kısmı belki yapılr ama çoğu olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bidebayılistiyosanferiha B kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkür ederim
  • Aman haa sakınn. Napıyorsun biraderim. Test çözme test çözmeyi sal zaten.Şu 10 lu biyoloji deneme falan oluyor ya atıyorum. Tüm konuları bitir sonra direk o bireysel denemeleri çöz. Öyle tanım sorup bu nedir demiyor aman diyim çok büyük hata yaparsın dibi görürsün
  • PeynirliSandvic P kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler agam sağolasın varsa önerin direk onu alayım
  • Matematik fizik kadar pratiklik gerektirmiyor tabi ama hiç çözmemeyi bilemedim şimdi. Yerinde olsam alır bir biyoloji denemesi 1 konu dinler üstüne 3-4 deneme atardım. Ama bu daha tekrar için bir yöntem. Hiç çözmemiş birini patlatabilir
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    deneyelim panpa ama bence zaten denemelerdeki sorular sblerin harman hali yani onda patlıyorsam sbde de patlarım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Bide ogm materyale bakabilirsin fena değil soruları. Oralardan sorarlar belki deprem filan da oldu ya
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    tamamdır öyle yapacağım zaten teşekkürler
    Rica ederim
  • Sınava ilk girdiğim sene aynısını yapmıştım. Bütün konuları biliyordum ayrıntılarıyla ama doğru dürüst 1 soru bankası bile bitirmemiştim. Deneme desen hak getire. Sonuç:sınavda patladım. Lys de 30 soru vardı 10 yanlış falan yapmıştım hatırladığım kadarıyla. Şuan yapacağın en büyük hata soru çeşidi görmeden pratik yapmadan sınava girmek olur. Net patlarsın senin için söylüyorum onca konu çalışmışsın etmişsin belki birkaç biyoloji netiyle istediğin bölüme gidemeyebilirsin. Bir biyoloji bölüm denemesi bitirmek bir gününü alır,şuan en az 3 bölüm denemesi al takır takır çöz sınava kadar. Çok faydasını görürsün

• Ben de sadece konu çalışıyorum mezun senemdeyim 1 sb belki bitirmişimdir biyolojiden geçen sene 6-0 tyt 11-2 ayt yaptım sağlam resimli bir not defteri yapmıştım mart gibi bitmişti marttan sonra denemede yanlış yaptığım konulara göz gezdiriyordum bir süre sonra defteri ezberlemiştim neredeyse 2021'e hazırlanıyorsan deneyebilirsin
  • @Karpuzcu11 Bu arkadaşka aynıyım.Geçen sene elimde sadece tyt-ayt yayın denizi el kitabı vardı.Kitapta bazı yanlışlıklar da vardı onları düzelttim.Sonra sadece Palme B kitabını bitirdim.O kitabı çözerken el kitabımın üstüne notlar da aldım çok güzel oldu.Son kez tekrarla girdim sınava tytyi hatırlamıyorum şu an ama baya yüksekti ,ayt'de de 10-3yapmıştım.Biyoloji ezber bir konu ,kaliteli sorular görmek yerine çok soru görmek en mantıklısı.Ezberlemene yardımcı olur.

• Pikamaru kullanıcısına yanıt
    ben de aynı el kitabı ile ilerliyorum ve palme b çözüyorum ama 19 basım bir de biyotik bakıyorum arada notlar çok uzun mu sürüyordu ezber olayı bir süre sonra tam olarak oturdu mu
  • Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    mesajın için teşekkürler öncelikle tamamdır evet konuları çalıştım şimdi soru çözümlerine geçeyim o zaman peki deneme için zaman kalmayacak sb çözersem deneme mi gideyim sence yoksa sb mi bitireyim ne diyorsun bir de artık çok geç mi yani biyo için
  • karpuzcu11 K kullanıcısına yanıt
    tyt biyolojiyi nasıl bitirebilirim sence yayın denizi el kitabı ile ilerliyorum
    Rica ederim ne demek. İnşallah faydası olur dediklerimin. Biyoloji için asla geç değil sadece çok doğru strateji yapmalısın yoksa diğerlerinden kat kat geride değilsin. Sb mi deneme mi sorusunda da sana bağlı cevap verebilirim. Diğer derslerin ne alemde onlar iyiyse ince bir sb artı deneme yapabilirsin ama 3-5 günü full biyolojiye ayırman gerekir. Yok diğer derslerde de eksiğim çok onu yapamam diyorsan,al 3 tane en iyi bölüm denemesini. Başla seri çözmeye,baktın bazı sorularda baya takılıyosun aç meb kitabından o konuyu tekrar et iyice kafanda çözümle kodla sonra denemeye devam. İnan benim kardeşim 3 sb bitirmişti,hiç deneme çözmüyordu bölüm denemesi olarak. Dershane denemelerinde biyolojisi baya kötü geliyordu tytde 3 ayt de 5-6 yanlış vs. Seri bölüm denemesi çözmeye başladı şuan 1-2 yanlış max yapıyor toplam. Deneme seni çok ilerletir benim tavsiyem deneme yönünde

• Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    tamamdırr çok teşekkür ediyorum kardeşine de başarılar bolca
    Bulabilirsen komple biyolojiyi meb kitabından çalış bulamazsan yayın denizi ile ilerleyebilirsin sanırım bende de vardı beğenmiştim bilgileri ezberlemektense öğrenmeye çalış mesela mitoz bölünmeyi bitirdikten sonra bölünme videoları izleyebilirsin ilgini çeken veya aklına takılan kısımları araştırabilirsin çok ama çok faydası olur konuyu ezberlemiş değil öğrenmiş olursun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.