Şimdi Ara

Biyoloji konularından tiksinmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten küçüklüğümden beri tiksiniyorum.Bir fobi gibi bir şey.Özellikle sistemler konusundan çok tiksiniyorum,dinleyemiyorum.

Acaba ben gibi olan veya bunu yenen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden biyoloji çalışmadan mf4te iyi sıralama yapabiliyodun şimdi öyle bi şey de kalmadı. Bu yüzden ister sev ister sevme çalışmak zorundasın. Ben de pek sevmem biyolojiyi ama sayısal derslerden bunalınca iyi gelebiliyo biyoloji çalışmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solunum ve bitki çalışırken kanser oluyorum yarıda bırakıyorum bende
  • Mükemmeldir biyoloji

• Solunum fotosentez kanser bir kısım hala çalışamadım 2,3 kez denedim ama olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bi an ben yazdım sandım 😅 . Bu hafta sistemler bitti ama resmen midem bulanıyodu çalısırken . Asırı tiksiniyorum bu dersten ama isin kötü tarafı hayalimdeki meslek için bu dersi 4 sene daha göreceğim😁 .

• Solunum fotosentez bitki biyoloji en sevdiğim kısımlar.Hücre konusunu protein sentezini fln seviyorum o konuları.Ben biyolojiyi seviyorum ama tiksiniyorum da.Özellikle sistemler konusunda sinir sistemi hariç tiksinti geliyor cidden.Ayrıca tıp istemiyorum zaten böyle bir durumda olan kişi de tıpı en fazla maaşı için felan istiyordur.

Bir de bu duruma çözümü olan hiç mi yok.Ya da bu fobisini/tiksintisini yenen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Moleküler Biyoloji ve Genetik
    15 yıl önce açıldı
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız gerçekten.En kolay net arttırdığım ders biyolojidir kesin.Kimya da bile o kadar artmadı.Fizik gibi hiç değil zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 5 Nisan 2018; 18:26:23 >
  • biyoloji çalışırken bütün vücudum kıpkırmızı oluyor her yerim kaşınıyor alerjim var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.