Şimdi Ara

Biyoloji canlı ders ve soru çözüm dersleri yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
5
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ders paylaşımları ve canlı dersleri burada noktalamış bulunmaktayım. Kimse kusura bakmasın , bir şeyi bu kadar karşılıksız yapıp kendi için değil öğrenciler için yapan bir adama başlangıçta hocam çok teşekkürler deyip sonra server parasını çıkarmak için sadece 10 tl isteyen bir adama bu denli yaklaşımlar bu işi bitirmeme sebep olmuştur. Ben internet üzerinde yaklaşık 4 yıldır ücretsiz ders veren biriyim. Yenilikleri seven ve bunları yaparken keyif alan biriyim. 8 yıldır internette yazılım işiyle uğraşıyorum. Ben şu koşullarda canlı ders gibi bir sistemi 10 tl sunmama rağmen bana noldu hocammmmm sende mi paralıya döndün , sende paracıymışsın tiplerle karşılaşıyorsam eyvallah demekten başka bir şey demeyeceğim. Şuan kurmaya çalıştığım sistemi herhangibir dersane kursa aylık ücreti minumum 200 tl olacaktır. Ama o dersane olduğu için kimse çıt çıkartmayıp paşa paşa ücreti eminimki ödeyecektir. Ben yeri geldi bu kadar yoğunluğuma rağmen 8 saat sizler için fasikül hazırladım aman piyasada bu denli bir çalışma yok öğrenciler mahrum kalmasın buda olsun diye. Ama görüyorum ki her şey köprüden geçinceye kadarmış bunu anladım. Bende öğrenciyim arkadaşlar mezun oldum belki ama kpssye hazırlanıyorum ve geçen sene birçok siteden canlı ders paketi aldım kpss için ve bunların ücreti emin olun aylık 200 tl yi buluyordu. Buradan yola çıkarak bir şeyler yapmaya çalıştım. Aman öğrenci mağdur olmasın dedim ama adım paralı hocaya çıktıysa o zaman bir durup düşünmek lazım derim. Youtube'a yüklediğim videoları silmeyeceğim herkes faydalasın izlesin ama daha da video ders çekmeyeceğim bilginize. Bu grup bu şekilde kalacaktır. İsteyen soru v.s paylaşabilir. Bu gönderinin altınada isteyen istediğini yazsın isteyen paralı hoca noldu sende bozuldun desin isteyen küfür etsin. Sıkıntı değil. Bu 1.5 aylık süre içerisinde çok iyi öğrenciler tanıdım hepinize teşekkür ederim. Gireceğiniz Ygs ve Lys sınavında başarılar dilerim. Hatam olduysa affola kendinize iyi bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seninbiyolojin -- 15 Kasım 2014; 13:59:58 >

• +

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım hocam.
  • emeğinize saygı duyarım okuduğum yorumlardan gördüğüm kadarıyla iyide anlatan bir hocasınız ama iş ilk başta ücretsiz başlayıp sonra paraya dönünce behzat hocadan sonra bu forumda ağır yorumlar alabilirsiniz haberiniz olsun. sizi kısa süredir takip ediyorum ilk başlarda ileride ücrete tabii olaçağını belirtmediyseniz işiniz zor
  • Herşey bedavaydı sonrada paralıya döndü nedense. Ben hiç güvenmem ne behsata nede senın gıbılerıne
  • Sorun değil arkadaşlar ben video dersleri bitireceğim söylemedim. Canlı derslerde anlatılan derslerin önemli olanları yine youtube kanalına zaten yüklenecektir. Kusura bakmayınız ama bu para benim cebime değil server parasına gidecektir. Hem bu kadar ders anlatıp hemde server parasını ne yazıkki kendi cebimden veremem. Ayrıca istediğim para 1000 tl değil 100 tl de değil 10 tl bunun için bu denli verilen emeğe bu kadar hakaret edecek varsa canı sağolsun . Ama dışarı çıkıpta ayda 20 saat biyoloji dersini 10 tl ye anlatacak bir biyoloji öğretmeni bulursanız banada söyleyin bende ondan özel ders alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seninbiyolojin

Sorun değil arkadaşlar ben video dersleri bitireceğim söylemedim. Canlı derslerde anlatılan derslerin önemli olanları yine youtube kanalına zaten yüklenecektir. Kusura bakmayınız ama bu para benim cebime değil server parasına gidecektir. Hem bu kadar ders anlatıp hemde server parasını ne yazıkki kendi cebimden veremem. Ayrıca istediğim para 1000 tl değil 100 tl de değil 10 tl bunun için bu denli verilen emeğe bu kadar hakaret edecek varsa canı sağolsun . Ama dışarı çıkıpta ayda 20 saat biyoloji dersini 10 tl ye anlatacak bir biyoloji öğretmeni bulursanız banada söyleyin bende ondan özel ders alacağım.

Hocam takmayın bu beleşcileri ama youtube a yükleyin dersleri lütfen çünkü mf4 üm bşyolojinin katkısı az sadece sizden dinleyip 30-40 soru çözüp geçiyorum konuları :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su sorularımı yanıtlarsanız katılmayı planlıyorum.
    1)Konulara bastan baslanacak mı ?
    2)Konular temelden mı alınaca ?(Mesela benım sevıyem orta mezun oldugum ıcın bu sene temelım var.cok temelden alınacaksa yanı bıyolojısı sıfır adamlar ıcın katılmak anlamsız olur)
    3) Bu kısısel bır ıstek olacak sadece. Derse kayıt olduktan sonra whatsapptan soru sorabılır mıyız sıze ?(Yanı extra bır ıstek bu sadece :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviye en düşükten başlamayacak tabiki orta seviye anlatılacak. Ama bu kadar hakaret üzerine açık söyleyeyim bu işi bırakmam yakındır. 10 tl kendi cebime girmeyecek diye yırtındım ama 10 tl den çok daha fazla hakaret yedim. Ben artık bir şey demeyeceğim.
  • quote:

Seviye en düşükten başlamayacak tabiki orta seviye anlatılacak. Ama bu kadar hakaret üzerine açık söyleyeyim bu işi bırakmam yakındır. 10 tl kendi cebime girmeyecek diye yırtındım ama 10 tl den çok daha fazla hakaret yedim. Ben artık bir şey demeyeceğim.

Hocam sız bılırsınız ama sıze bu ısı yapacaksanız su sozu aklınızın bır kenarında bulundurmanızı tavsıye ederım.
    One lafa bakarım laf mı dıye sonra soyleyene bakarım adam mı dıye

• quote:

Sorun değil arkadaşlar ben video dersleri bitireceğim söylemedim. Canlı derslerde anlatılan derslerin önemli olanları yine youtube kanalına zaten yüklenecektir. Kusura bakmayınız ama bu para benim cebime değil server parasına gidecektir. Hem bu kadar ders anlatıp hemde server parasını ne yazıkki kendi cebimden veremem. Ayrıca istediğim para 1000 tl değil 100 tl de değil 10 tl bunun için bu denli verilen emeğe bu kadar hakaret edecek varsa canı sağolsun . Ama dışarı çıkıpta ayda 20 saat biyoloji dersini 10 tl ye anlatacak bir biyoloji öğretmeni bulursanız banada söyleyin bende ondan özel ders alacağım.

Hocam basit bir site için server mı aldınız merak ediyorum.Öyle bir sitenin ihtiyacını ücretsiz hostingler bile karşılar.Zaten videoları server a yüklemiyorsunuz youtube a yüklüyorsunuz.

• seninbiyolojin kullanıcısına yanıt
    Hocam facebooktaki bu konuyla ilgili gönderileri neden kaldırdınız? İşi yapmaktan vazgeçmediniz dimi?
  • Ders paylaşımları ve canlı dersleri burada noktalamış bulunmaktayım. Kimse kusura bakmasın , bir şeyi bu kadar karşılıksız yapıp kendi için değil öğrenciler için yapan bir adama başlangıçta hocam çok teşekkürler deyip sonra server parasını çıkarmak için sadece 10 tl isteyen bir adama bu denli yaklaşımlar bu işi bitirmeme sebep olmuştur. Ben internet üzerinde yaklaşık 4 yıldır ücretsiz ders veren biriyim. Yenilikleri seven ve bunları yaparken keyif alan biriyim. 8 yıldır internette yazılım işiyle uğraşıyorum. Ben şu koşullarda canlı ders gibi bir sistemi 10 tl sunmama rağmen bana noldu hocammmmm sende mi paralıya döndün , sende paracıymışsın tiplerle karşılaşıyorsam eyvallah demekten başka bir şey demeyeceğim. Şuan kurmaya çalıştığım sistemi herhangibir dersane kursa aylık ücreti minumum 200 tl olacaktır. Ama o dersane olduğu için kimse çıt çıkartmayıp paşa paşa ücreti eminimki ödeyecektir. Ben yeri geldi bu kadar yoğunluğuma rağmen 8 saat sizler için fasikül hazırladım aman piyasada bu denli bir çalışma yok öğrenciler mahrum kalmasın buda olsun diye. Ama görüyorum ki her şey köprüden geçinceye kadarmış bunu anladım. Bende öğrenciyim arkadaşlar mezun oldum belki ama kpssye hazırlanıyorum ve geçen sene birçok siteden canlı ders paketi aldım kpss için ve bunların ücreti emin olun aylık 200 tl yi buluyordu. Buradan yola çıkarak bir şeyler yapmaya çalıştım. Aman öğrenci mağdur olmasın dedim ama adım paralı hocaya çıktıysa o zaman bir durup düşünmek lazım derim. Youtube'a yüklediğim videoları silmeyeceğim herkes faydalasın izlesin ama daha da video ders çekmeyeceğim bilginize. Bu grup bu şekilde kalacaktır. İsteyen soru v.s paylaşabilir. Bu gönderinin altınada isteyen istediğini yazsın isteyen paralı hoca noldu sende bozuldun desin isteyen küfür etsin. Sıkıntı değil. Bu 1.5 aylık süre içerisinde çok iyi öğrenciler tanıdım hepinize teşekkür ederim. Gireceğiniz Ygs ve Lys sınavında başarılar dilerim. Hatam olduysa affola kendinize iyi bakın.

• Hocam keşke bu foruma hiç bulaşmasaydık ne olduysa buraya geldikten sonra oldu. Dersleri trollemek adına Behzat Rasuli nickli gelen kişiler mi görmedik, yoksa bir tane canlı derse katılmadığı halde yaptığınız işi eleştirenler mi? Cidden bu işi sabote edip trolleyen herkese yazıklar olsun. Yüzlerce öğrencinin hakkını yemiş oldunuz tebrik ederim sizi.
  • Ya ıste her boyle elestırı alan bıraksaydı dunyadakı pek cok yararlı sey olmazdı.
    Tamam eyvallah guzel anlatıyordun ugrasıyordun ama su yaptıgın korkaklık.
    Ilerıde ogretmen olunca da bırkac ogrencı bu ıyı degıl vs dedıgınde ogretmenlıgı bırakırsın daha.
    Kusura bakma agır sacmalık bu

• Biyoloji dersi almamiza engel olup hocanin hevesini kiran yardim333 bilmem ne gibi hesaplara selam olsun bravo gencler helal size cok iyi bir is cikardiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyoloji dersi için tavsiye verebilirim. Böyle seylere gerek yok.
    Acın bir konu anlatım not tutun daha sonra haftada bır kez tekrar edin. Yeterli sadece teknolojiden uzak diye böyle şeylere heveslenıyorsunuz. Üşengec olmayın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LÜTFENYARDIM333

Biyoloji dersi için tavsiye verebilirim. Böyle seylere gerek yok.
    Acın bir konu anlatım not tutun daha sonra haftada bır kez tekrar edin. Yeterli sadece teknolojiden uzak diye böyle şeylere heveslenıyorsunuz. Üşengec olmayın arkadaşlar.

sen hala konuşuyo musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

Ya ıste her boyle elestırı alan bıraksaydı dunyadakı pek cok yararlı sey olmazdı.
    Tamam eyvallah guzel anlatıyordun ugrasıyordun ama su yaptıgın korkaklık.
    Ilerıde ogretmen olunca da bırkac ogrencı bu ıyı degıl vs dedıgınde ogretmenlıgı bırakırsın daha.
    Kusura bakma agır sacmalık bu

Sen ne dönek birisin ya. Az yukarıda hocam ''whatsapp'tan soru sorabilir miyim'' diye yalvarıyodun. Şimdi kalkmış densiz densiz cümlelerinle, karşındakinin bir öğretmen olduğunu unutarak ''sen'' diye hitapta bulunuyosun.

Hocam lütfen görün artık bunların amacı ders yada biyoloji değil, sadece eğlence. Burda ki ciddi işi trolleyip akıllarınca eğleniyorlar.
  • Yapmayın nerdeeyse aglayacaksınız değmez arkadaşlar not tutun biyoloji icin böyle atraksiyonlara gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.