Bildirim
Biyerden kısmam lazım ama nerden
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bellekler indirimde bundan 2 tane al:GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram 230TL
İşlemci şununla değiştir:Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci 503TL
Kasayıda içinde psu'su olanla şu kasayla değiştir:CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA 346TL
Tamamdır.Vatan bilgisayar fiyatlarıdır.Hayırlı olsun. -
Cevabın için teşekkür ederim Zalmanın görüntüsü çok hoşuma gitmişti o yüzden onu elemeye içim el vermiyo ama mecburum galiba
İşlemcininde düşmesi içimi yakmadı değil offff -
Değiştirmek istemiyorsanız belki farklı sitelerde daha uyguna bulabilirsiniz.Kendiniz montajlayabilir misiniz? -
Daha önce montaj aptım ama işlemcimin dişlerini kırmiştim onun için pek başarılı sayılmam montaj işerine girmemem sistem için en iyisi olur -
Anladım siz yine araştırın.Eksen bilgisayar,inventus gibi sitelerde siz isterseniz montajlayıp gönderiyorlar. -
Sağolun bu arada sistem hakkındaki düşüncelerinizide alabilirmiyim? -
Anakarttan kıs...quote:
Orijinalden alıntı: Kerimyzc
Sağolun bu arada sistem hakkındaki düşüncelerinizide alabilirmiyim?
En ucuza alabildiğin anakartı al.
Sonra belki işlemciden kısabilirsiniz... iyi para kurtarıyorsa i5 4570 veya i5 4460 alabilirsiniz.
Edit:
Biraz vatanbilgisayar'a baktım ve anakartı bunu yapabilirsiniz:
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-h81m-c-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-usb-30-dvi-anakart.html Bunu
Veya iyice kısmak istiyorsanız:
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h81m-p33-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-dvivga-anakart.html#galeri
Özel bir isteğinize karşı gelmiyorsa bu anakartlar işinizi görür (Belki SATA girişleri veya USB çıkışları yeterli gelmeyebilir)
İşlemciyide (bu sistemi oyun için kurduğunu farz ederek)
http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4460-soket-1150-32ghz-6mb-onbellek-22nm-islemci.html şuna çevirebilirsiniz
Böylece yaklaşık 180-220 lira arasında kurtarmış oluyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 1 Ocak 2015; 21:27:51 >
-
Sistemin çok güzel.Sadece tek bir yerde kuşkum var o da ekran kartında cw çıkması.Ama çıkarsada üzülme onunda çaresi var.Fps'yi 60'a sabitledin mi tamamdır. -
İşlemciyi 4460
kasayı Cooler Master rc k380 yapacaksınız başka çare yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CW problemi ses problemimi oluyo ne demek tam olarak? -
Öneriniz için teşekkür ederim Zalmana öyle böyle bağlanmadım ama gidici olduğu kesin ona yol göründü. Siz sistemi nasıl buldunuz? -
Kasadan kıs içinde güç kaynaklı olan kasa al
İlginiz için teşekkür ederim -
Evet ses problemi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kerimyzc
Öneriniz için teşekkür ederim Zalmana öyle böyle bağlanmadım ama gidici olduğu kesin ona yol göründü. Siz sistemi nasıl buldunuz?
Hocam kasayı Cooler Master rc k380 yaptıktan sonra başka yeri kısmayın bence.
-
-
-
Hocam her konuya aynı resmi atmaktan sıkılmadınızmı Allah aşkına ya ben kasadan bahsediyorum gelmiş bana harici bileşenli sistem atıyorsunuz lütfen gereksiz mesaj atmayı bırakın
Benzer içerikler
- dled nedir
- hotfix nedir
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- ereyon güvenilir mi
- mini itx kasa
- ryzen 5 9600
- rtx 5060 laptop
- anakart modeli öğrenme
- arc b570
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X