Şimdi Ara

Bittorent ile yüksek hızda indirim yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kota biraz önce sıfırlandı ve ben bittorrent ile şuan bir oyun indiriyorum download hızım 150 ile 550 Kb arasında gidip geliyor. Upload hızımda aynı şekilde. Yani hepsi download olsa 1 Mb'i zorlardım herhalde. Ama benim istediğim hız en az 10 Mb'ti olmuyormuş en fazla 20 Mb hızla 2 Mb indirim yapabiliyormuşuz. Ben nasıl 2 Mb ile indirim yapabilirim. Laptopumdan wireless ile modeme bağlanıyorum. Turkcell Superonline İnternet kullanıyorum hızım download'da 20 upload'da 5 Mb.

Arkadaşlar lütfen yardım edin şu programı birlikte çözelim. Ayarlarını bilen varsa söylesin. Sürekli 2 Mb ile indirim yapmak istiyorum. İlla 2 Mb diye birşey yok asıl istediğim oyunlar çabuk bir şekilde hızlı bir şekilde insin. Tek istediğim bu.

• Bir şunu eklemek istiyorum. İnternet sınırsız ama ayda 25 gb indirebiliyorum. Bu sizce doğru mu ilk olarak? İkinci olarakta ben Bittorente 8-9 tane inicek dosya eklesem öncelikli olanalrı başlatsam diğerlerine pause yapsam bi zararı olur mu ve dosyalar aynı andda inerken kota dolsa sonuçta 25 gb hız kendiliğinden 100 Kb mi düşer yoksa yüklenene kadar kendi hızında kalır mı?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.