Şimdi Ara

Bıttım(Mardin) sabunu saç çıkartır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
41.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarım dökülüyor bende doğal yollarla çözüm arıyorum.Araştırırken bıttım sanbunu diye bişe gördm yan etkisi yokmuş.Saç çıkartır saçı güçlendirir yumuşatır vs yazıyor bunlar doğru mu yoksa düzmece mi ? Kullananlar yazarlarsa gerçekten çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bıttım Sabunu Saç Çıkarır mı?

Bıttım sabunu, birçok cilt ve saç sorununa faydalı olduğu bilinen doğal bir üründür. Ancak saç çıkardığına dair bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır.

Bıttım sabunu, saç derisini temizlemeye ve saç köklerini beslemeye yardımcı olan besinler içerir. Bu besinler saç sağlığını destekler ve saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olabilir. Ancak saç çıkarmadığına dikkat etmek gerekir.

Saç çıkarma iddiası, bıttım sabununun saç dökülmesini önlemeye yardımcı olduğu ve saçların sağlıklı uzamasını desteklediği fikrine dayanmaktadır. Ancak bu iddiaların bilimsel bir temeli yoktur.

Saç dökülmesi, genetik, hormonal değişiklikler, stres ve çeşitli tıbbi durumlar gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Bu faktörlerin neden olduğu saç dökülmesini önlemek için bıttım sabunu kullanmak yeterli değildir.

Saç dökülmesi yaşıyorsan, altında yatan nedeni belirlemek ve uygun tedavi yöntemlerini uygulamak için bir dermatoloğa veya saç uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • up
  • Up
  • zeytinyagli sabunlari denedinmi onlar saclari guclendiriyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3Joker

zeytinyagli sabunlari denedinmi onlar saclari guclendiriyor diye biliyorum

Evet hocam duydum araştırdım.Zeytinyağlı sabun , bıttım sabunu ve sarımsaklı sabun var.Sarımsaklı vardı 2 kere kullandım saçlarımı daha çok döktü.Çünkü kuruttu saçlarımı o zamanlar saçım uzundu arasına tarak girmiyordu saçların böyle tarayınca çatır çatır dökülüyordu.Zeytinyağlı iyiymiş yumuşatıyomuş saçı falan bıttım sabunu da öyle.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarımsak Saç Çıkarır Mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Saç maç çıkmaz böyle şeylere umut bağlama bırak dökülsün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Saç maç çıkmaz böyle şeylere umut bağlama bırak dökülsün

Hocam niye dökülsün ki yaşım 17 daha.Tamam 40 yaşında dökülse ve ben buraya gelip saçım dökülüyor dersem biraz garip olabilir ama daha yaşım 17.
  • Sakın kullanmayin benimde dökülüyor denedim arttı sakin 2 tane farklı denedim ikiside aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Sakın kullanmayin benimde dökülüyor denedim arttı sakin 2 tane farklı denedim ikiside aynı

Hocam nasıl durdurucaz peki dökülmeyi ? Sabun zararlı ilaç zararlı napmalıyız ki ? Ayrıca doktora gittim hiç bi sonuç çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Sakın kullanmayin benimde dökülüyor denedim arttı sakin 2 tane farklı denedim ikiside aynı

Hocam nasıl durdurucaz peki dökülmeyi ? Sabun zararlı ilaç zararlı napmalıyız ki ? Ayrıca doktora gittim hiç bi sonuç çıkmadı.

Yanlış anlaşılmasın ama ben çok çok kisa kestirdim ve suan elidor jamal midir nedir kardeşimin sampuani vardi onu denedim 2 haftadir durdu

• Atlangoç Cevahir kullanıcısına yanıt
    Bioxcin forte kullan

• up
  • up
  • BITTIN SEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

BITTIN SEN

Bunu kim yapcak acaba diyordum içimden
  • Bir ara kullandım önce saçı yumuşatıyor sonrasında kuruduktan sonra saçlar sert hal alıyor.

Bazı şampuanlar var fiyatı pahalı olsada çıkartan araştır internette saç dökülmesiyle ilgili forum bile var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

Arkadaşlar saçlarım dökülüyor bende doğal yollarla çözüm arıyorum.Araştırırken bıttım sanbunu diye bişe gördm yan etkisi yokmuş.Saç çıkartır saçı güçlendirir yumuşatır vs yazıyor bunlar doğru mu yoksa düzmece mi ? Kullananlar yazarlarsa gerçekten çok sevinirim.

Hocam ben Şırnak tayim burada herkes bıttım sabunu kullanıyor böyle küçük küçük yeşil birşey onu kaynatıp sabun yapıyorlar herkesin saçlar fırça gibi ama kötü kokuyor bence tabi onlar alışmış buna..

Özet bittim sabunu saça iyi gelir ama kokusu kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3. Yıldız Yolda -- 6 Ekim 2013; 12:26:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.