Bildirim
[Bitti]TTNET Hız Sınırlaması Şuan için Yok (81. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pena kutusu
Demin roketi açtım, pingi görünce elim ayağım titredi
http://www.speedtest.net/my-result/5156384577
Buda doğrulamak için ikinci test. Bize böyle şeylerle gel Telekomcuğum.
http://www.speedtest.net/my-result/5156392090
-
şuan hız 12-13mbit arası.
paketim 24mbit.
birşeyler mi deniyorlar acaba ? -
Yok hocam ben kendi ilimde wifi sistemini kullanıyorum. Şöyleki cihaz var çatıya takılan o şekilde dağıtılıyor msj atarsanız detayları yazarım. -
Benimde hat değerlerim son 1 haftada aşırı düştü
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 120416 50667
Şimdi ise
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 75250 29254
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 11 Mart 2016; 9:50:27 > -
İnternet hızım iki haftadır acayip düştü benim, enteresan olan şey yüzdelik olarak düştü. 20 mbps internet kullanıyorum, akk dolmadan önce steam, uplay gibi yerlerden maksimum 12-13 mbps hızında indirme yapıyordum, akk doldu 3 mbps olması gerekirsen 1,5-2 aralığından yukarı çıkmıyor. ulan 3mbps internet bile alamıyoruz şu anda -
Bugün kotayı geçtim ama hızım henüz düşmedi , bu ayda mı kesmiyolar hızı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: isbara alp
İnternet hızım iki haftadır acayip düştü benim, enteresan olan şey yüzdelik olarak düştü. 20 mbps internet kullanıyorum, akk dolmadan önce steam, uplay gibi yerlerden maksimum 12-13 mbps hızında indirme yapıyordum, akk doldu 3 mbps olması gerekirsen 1,5-2 aralığından yukarı çıkmıyor. ulan 3mbps internet bile alamıyoruz şu anda
2.58 civarında çıkıyor 3 çıkması lazım değil mi hocam hız testinde vs.? -
bu akşam hızı artan oldu mu 600 kb ile dl yapıyor şuan -
Pazar gündüzden beri steamde 1.1 mb/sn altına düşmedi download bakalım ne zamana kadar devam edecek ? 16mbit internet hızım var kota kalkmış gözüküyor ama kalıcı değildir tahminim yazacak çok şey var da neyse :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki bu ay sonuna doğru AKK yine kalkar -
-
O hata bir kere olur, adamlar internet erişimini tamamen kapatır gene izin vermezler. Böyle aç gözlü firma bu.
-
Superonline AKK yine uygulamadı hatta ping'dede düşüş oldu eskiden speedtest sunucusunda tr içi 30 ms çıkardı şimdi ise 15 ms çıkıyor.
Turkcell büyük bir atağa kalkışacak tahminimce. Çünkü vodafone ve turknet yüksek akk li paketler vermeye başladı. Son hamle Türkcell'de vurdu gol oldu yapabilir :)
Akk'yi 1 hafta önce geçtiğim halde bugün yeniden internet normal hızına döndü. Sanırım aynı uygulama yeniden başladı.
Modem resetlemece yeniden başlasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 15 Mart 2016; 16:28:17 > -
Upload akk si kaç. Sonra o da 3 e dusmesin :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende şaşırmıştım ay dolmadan artınca, demek herkese olmuş. Bu arada AKK ay başı mı yenileniyor, yoksa abonelik başlangıcına göre mi? Yazlık paket kullanıyorum ve yenilenmedi.
Birde akk hız düşmesi olayı ADSL, vdsl ve fiber'de sistem tarafından farklılık gösteriyor mu onu merak ediyorum. VDSL ve Fiber digital altyapı olduğu için kotayı 1mb aşınca hız düşüyor mu? ADSL'i hemen düşmüyor diye biliyordum ama öyle değilmiş, hepsi aynı sistem üzerinden mi işliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 15 Mart 2016; 18:30:51 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptologist
O hata bir kere olur, adamlar internet erişimini tamamen kapatır gene izin vermezler.Böyle aç gözlü firma bu.
-
Bende hala 3 mbit resetledim değişiklik yok
Aynen, bari 6 mbite düşürselerdi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X