Şimdi Ara

[Bitti]TTNET Hız Sınırlaması Şuan için Yok (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.656
Cevap
20
Favori
52.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
Mesaj
  • Yahu ben Uydunet kullanıyorum bende bile yavaşlık var.Kesinlikle birşey yapıyor Türk telekom. Bakalım sonumuz hayrola.
    _____________________________
    |Ryzen R7 5700X|Gigabyte A520M K V2|TEAM T-FORCE VULCAN TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16|AMD Sapphire RX 9070 Pulse|
    |Apacer AS2280P4 M.2 PCIe Gen3 x4 512GB|Xigmatek X-Power 500W 80+|BitFenix NOVA MESH SE TG|Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz|
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Best Seller

    quote:

    Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

    Selamlar. Bende tivibu kullanıyorum. Hatta müşteri hizmetlerinin önermemesine rağmen 55' televizyonda sd görüntü izlemek istemediğim için HD paketine üye oldum. HD kanalları izlerken internet hızının diğer cihazlardan girdiğimde biraz kastığını farkediyorum. 16mbit'e kadar paket kullanıyorum bunun 10-13mbit arasını sanırım tivibu kullanıyor.Tabi tivibu kullanımı kotadan düşmüyor.

    bir ara tivibuyu zorla denetmek istemişlerdi 1 ay bedavaya kullandım 16 mbps hızı 24mbps yeye kendileri çıkarmışlardı

    Aynı durum bende de olmuştu. İlk tivibu çıktığında tanıtım amaçlı başımızın etini yediler verelim verelim diye. Motorola cihaz vermişlerdi hatta o zaman. Daha sonra takılmalar, görüntüde donmalar yaşanmıştı. Şikayet talebi açtığımda aynı sizinki gibi bizimde internet hızımızı yükselttiler. Ben cihazımı da değiştirttim,şimdi eski motorola yerine vestel cihaz verdiler. Herhalde dünyanın tasarımı en kötü olan cihazıdır. Arkasında on/off anahtarı bile yok. Ön kısmında hangi kanalda olduğumuzu gösteren iki haneli LED bile koymamışlar yani o derece. Şikayetleri genel müdürlüğe gidip yüzyüze yaptığımda daha çabuk sonuç aldım. Herkese tavsiyem de budur.
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hesher

    Kardes torrente abandiniz bugun oglenden beri net yok altayiyi ne yaptiysaniz artik

    Aynen hocam saat 5 den beri internet yok bizde de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • dynaturk kullanıcısına yanıt
    hocam zaten eve gelen teknik servis dediğin adamların birşeyden haberi yok ellerındeki makineyi anahatta takıyorlar sorun yok diyip gidiyorlar download hızım düşük diyorsun adam o nedir diyor :D
    _____________________________
  • 3-4 Mbps. TR'de akk kalmaz. Upload'da hızlanmaz. AKK Kalksa bu sefer upload'dan yakınacaz :D
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teal'c

    quote:

    Orijinalden alıntı: genso

    Az önce 13'tü
    Bu mesaja eklenen görseller:

     [Bitti]TTNET Hız Sınırlaması Şuan için Yok

     [Bitti]TTNET Hız Sınırlaması Şuan için Yok

    Görünen 13 mbps ama hissedilen 1 mbps o nasıl olucak hocam :( ? Tüm dizileri 480p izleyebiliyorum donmadan izlemek için...

    Dizileri izlediğiniz yer önemli.Çoğu dizi rus lokasyonlu serverlara yükleniyor.Serverların önceliği rus ip lere. VPN varsa hollanda,rusya lokasyonla denerseniz takılmadan izlendiğini görebilirsiniz.
    _____________________________




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuscleTower

    hocam zaten eve gelen teknik servis dediğin adamların birşeyden haberi yok ellerındeki makineyi anahatta takıyorlar sorun yok diyip gidiyorlar download hızım düşük diyorsun adam o nedir diyor :D

    Hiç sorma

    2 hafta önce internetim gitti şikayet açtım geldiler hattı başka bir yere bağlayıp bişey yaptılar internet geldi.
    modem arayüzünde bana ulaşan hız 16 mbps iken 4 mbps ye düştü
    şimdi ttneti arayıp anlatsan AKKye takıldınız diyecekler bişeyden anladıkları yok.
    O yüzden ayın başını bekliyorum.Sonra tak tak btk ya şikayet var a yazacam düzelmezse
    _____________________________
  • Bende her ayın sonunda 2-3 gün kaldırıyorlar limiti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • biraz da eğlenelim
     [Bitti]TTNET Hız Sınırlaması Şuan için Yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynaturk -- 27 Şubat 2016; 20:54:14 >
    _____________________________
  • Uydunetlerde nasıl sıkıntı var? Ben hala saniyede 6.5 mb çekiyorum. Ping lol de 50-55, cs go da 35-55 arası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Öğleden beridir 3mbps takılıyordum şimdi yine 24 e çıktı kafasına göre takılıyor net yemin ederim
    _____________________________
  • speedtest'te internet hızlı görünüyor ama torrent açınca bile 500 kb'ı geçemiyor. bir gariplik var sunu hızlanma gibi.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter61

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hesher

    Kardes torrente abandiniz bugun oglenden beri net yok altayiyi ne yaptiysaniz artik

    Kardeşim saçma sapan konuşmayın ya burda ki 10-20 kişinin torrente abanmasıyla Türkiyenin alt yapısımı çökecek ? Teknik bilginiz yok teknik bilgiyi geçtim mantığınızı çalıştırın birazda şöyle saçma sapan yorumlar yapmayın. Bu olay olduğundan beri internetim gayet stabil bende niye sorun yok demek ki sorun sizde.

    Kardes sen baya teknik konuda iyisin herhalde belki teller 30 yillik bakir oldugu icin yuksek frekansi kaldirmiyordur olabilir mi?ttnet kullaniyoz gercekci olun altyapi hic ellenmedi hala devletin yaptigi 30 yillik antika kablolari kullaniyoz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • geçen hafta 75gb dolduğu için 200gb akk li pakete geçmiştim.
    ama 200gb tı doldurmama rağmen 3mbite düşüyordu hızım ara ara.
    24mbit 75gb a geri döndüm. 140gb taydı kotam.3mbite düşmesi gerekirken.

    şuan hız yüksek
    _____________________________
  • TEKRAR BİLDİRİ GELDİ AKN YÜZÜNDEN DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR DİYE DALGA GEÇİYORLAR GALİBA.
    _____________________________
  • Dün konuyu görünce hızım 3mbps idi modeme reset attım yine düzelmedi hatta hıznız 3'e düştü uyarı çıkmıştı, az önce download yaparken fark ettin hız 16 olmuş, speedtest hızı 16, türk telekom hızı 3 gösteriyor download yaparken hız 1.6mb/s, var bir şey ama çözemedim.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal mühendis

    quote:

    Orijinalden alıntı: mawoix

    quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal mühendis

    İndirin dostlar indirin. Bol bol günah point kasın. Çok lazım olacak öteki tarafta. Bol bol korsan oyun indirin, korsan film müzik indirin. Akk nin kalkması tivibu için iyi olurdu ama korsancılara şart bu akk. Herkes bol bol günaha girdi mi bakalım?
    Steam kullanıcıları ttnet i arayıp steam için özel hız alabilirler. Ben bikaç defa yapmıştım. Bazı servislerin turbo özelliği de var. Bilginiz olsun.

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/servisler/Sayfalar/Roket.aspx
    Ben de 25mbps 75akk kullanıcıyım. Ama 100mbps yapabiliyorum. Her ay başı steamden oyun indireceğim zaman kullanıyorum.

    sen kimsin de kimin günaha girdiğini kimin girmediğini biliyorsun. tanrı mısın sen. tanrının elçisi misin. kimsin bir açıklasana sen. bu ülkede internet kullananların hepsinin bir dine mensup olduğunu nerden biliyorsun. neyin duyarı bu.

    benim bulunduğum ev 3 kişilik öğrenci evi. evdeki herkes interneti aktif olarak kullanıyor. daha misafirlerimiz geliyor. bir full hd klip kaç mb yer ortalama biliyor musun? steam den satın aldığım oyunları indirmeyim mi? daha bu ay photoshop un öğrenci versiyonunu satın aldım. aylık 35 tl ödeyeceğim 1 yıl sözleşmeli. ve ben bu ay photoshop u indirdim. geçtiğimiz aylarda autodeskten öğrenci desteği aldım ve 3 yıl boyunca autodesk programlarını bedava kullanacağım. revit ve autocad yükledim. kullandığım pc macbook. yani illegal işletim sistemi kullanmıyorum. param oldukça itunes tan sevdiğim albümleri satın alıyorum. internet üzerinden takip ettiğim diziler var. ki çoğu dizinin kendi sitesinden. yani hiç bir illegal yanı yok.

    şimdi sayın tanrım benim günahlarım nedir yazar mısınız buraya. not alıp bir daha yapmayacağım.

    insan akkyi savunmak için bu kadar komik konuşur mu. çok komiksiniz gerçekten. ttnet veya superonline tarafından tutulan sosyal medya çalışanı olmanız lazım. yada ortaklardan biri. malum normal bir internet kullanıcısı illegal indirme yapmadan da 15 günde çok kolay akk kotasının doldurulabileceğini bilir.

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/sayfalar/paket-degisikligi.aspx
    200gb a yükseltebilirsiniz veya müşteri hizmetlerini arayarak 200 tl ödeyip akksiz paket alırsın. Ortak internet kullanıyorsan 200tl hiç fazla bir fiyat da değil.
    Fibernet FullLimitsiz var 25mbps 229TL
    Saçma konuşan sensin ki daha kaç yaşındasın kim bilir. Belki sen korsan indirmeyebilirsin ama Türkiye'de korsan içerik indirenlerin ne kadar fazla olduğunu ve torrentin ne kadar fazla kullanıldığını biliyorsundur.

    kimin korsan indirip kimin indirmediği beni hiç ilgilendirmez. her KOYUN kendi bacağından asılır. ben sadece internete verdiğim parayı ve aldığım hizmete bakarım. Dünyadaki en pahalı internet fiyatlarından birini ödeyip sonra da o fiyatın üstüne bir de AKK denen saçmalığa takılıyorsam ben buna bakarım. ben resmen devletim göz göre göre dolandırılıyorsam ona bakarım. verdiğim paranın hakkını veren interneti kullanıyor muyum ona bakarım. enflasyona uygun bir fiyatın dışında bir para veriyorum internet sağlayıcıma ve üstüne AKK denen bir saçmalığa takılıyorum. neden ben zaten enflasyona oranla fazla fiyat verirken üstüne 140 tl daha verip akkden kurtulacağım? AKK zaten bu fiyata (60 tl) fazla Dünya çapına bakarsak. daha ne vereyim
    _____________________________
    Microlab Solo 7C + 2 x Logitech Z2300 + Creative Soundblaster ZX
    Nokia Lumia 920 - Nokia N91 8 GB - Apple Ipod Nano 6th 8 GB (iWatchz)
    Beats Audio Studio - Sennheiser PMX 90




  • Ping 1 ms hız 14 mbps çıktı. Gün içinde bazen de sitelere girmek bile işkence oluyordu. Dendiği gibi bir şeyler dönüyor ama ne yaptıkları belirsiz.
    _____________________________
  • benim tarifede 16mb akk li ama şu an hız limitim 10mb
    _____________________________
  • Arkadaşalar hız yükseldi mi? v.b. soruları tesadüf gibi bir şeye dönüştü. Gece benim hızım yine düşmüştü ve AKK bitti diye sekme açılmıştı neyse koy ver gitsin dedim. Film izliyordum ve De Niro'nun yeni filmi var ben başka film izlerken onu da indireyim dedim (Stajyer). 5GB felandı boyutu ve 300kbs ile iniyordu IDM'de kalan süre yerinde 1 saat yazıyordu ama hız 300kbs. Normalde 3-4 saat yazması lazım. Neyse 5dk film izledim IDM'ye tekrar baktım hız 4mb'e çıkmış. Sonra düştü, bazen çıktı, tekrardan düştü ama gel gör ki filmi harbiden 50dk civarında indirdi. Bu işi anlamadım. Şimdide hem maç izliyorum ve tv8 açık ama hızım 300kbs normalde sadece tv8'i açsam zar zor izlerdim. Garip garip durumlar yav. Birazdan modemi kapatıp açacağım bakalım değişecek mi hız.
    _____________________________
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.