Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öneriniz var mı bugünkülerden acaba? Amazing Alex'i alayım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Öneriniz var mı bugünkülerden acaba? Amazing Alex'i alayım diyorum.

İlk çıktığında almıştım öneririm. Ayrıca HD Widgets de iyi.
  • Amazing Alex i almayın, oyun kısa ve çok basit

Ben Tunein Pro aldım, nedeni reklam denen şey yok ve kayıt gibi özellikleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderYapici -- 28 Eylül 2012; 22:12:43 >
  • bugünde 5 uygulama aldım. bakalım yarın neler olacak
  • Arkadaşlar bir şey soracağım. Bugün Google'dan bağımsız indirim yapan SwiftKey3 4,85 dolardan 1,12 dolara düştü. TL ile 2 TL olması gerekirken 3,80 TL para çekti, böyle bir şey başınıza geldi mi. Ona göre alacağım pek çok uygulama olmasına rağmen hepsinden 2-3 misli çeker diye korkuyorum :)
    Not: SwiftKey klavye uygulamasını mutlaka ve mutlaka öneriyorum, trialini kullandım,süresi bitince blackmart'tan indirdim ama çok hoşuma gittiği için parayı hakettiğini düşünerek aldım. Klavyeden muzdarip olanlar için mutlaka denenmesi önerilir. Ve marketten satın aldığım ilk uygulamadır o kadar beğendim yani :)
    Edit: Konuyu ilk sayfadan okuyunca nedenini anladım, ayrıca sana da teşekkür ederim @emreee85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryasin -- 28 Eylül 2012; 22:26:09 >
  • ezpdf pro, tabletinde pdf (makale kitap vs) okuyanlar için çok iyi. tableti sırf bu iş için aldım ve ilk olarak bu programı indirimsiz halinden satin aldım.
    pdf de işaretleme yapabilir, not alabilir, altını üstünü çizebilir vs yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryasin

Arkadaşlar bir şey soracağım. Bugün Google'dan bağımsız indirim yapan SwiftKey3 4,85 dolardan 1,12 dolara düştü. TL ile 2 TL olması gerekirken 3,80 TL para çekti, böyle bir şey başınıza geldi mi. Ona göre alacağım pek çok uygulama olmasına rağmen hepsinden 2-3 misli çeker diye korkuyorum :)
    Not: SwiftKey klavye uygulamasını mutlaka ve mutlaka öneriyorum, trialini kullandım,süresi bitince blackmart'tan indirdim ama çok hoşuma gittiği için parayı hakettiğini düşünerek aldım. Klavyeden muzdarip olanlar için mutlaka denenmesi önerilir. Ve marketten satın aldığım ilk uygulamadır o kadar beğendim yani :)

kartını google play'de ilk kez kullanınca bir defaya mahsus 1 dolar provizyon için çekiyor. sonra kartına geri yatırılıyor merak etme.

• Dragon fly free vardı. İyi oldu. Reklam yok artık. İphoneda bir ara en çok satan oyun olmuştu. Basit bir oyun ama ara sıra iyi oluyor.

Bu arada bugün de 6 uygulama aldım. 1 tanede alex almıştım eskiden 7 oldu. Günde 1,5 dolar harcıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 28 Eylül 2012; 22:28:26 >
  • Bugün de 6 oyun/uygulama kaptım :) 1.5 USD. Şaka gibi!... Aslında üstünde hiç düşünmemek gerek, yok şunu mu alayım, yok bunu mu alayım diye. Aklına yattıysa alacaksın arkadaş. Neyin hesabını yapıyorsun ki, altı üstü 0.25 USD. Umarım bayağı uzun bir zaman sürer de çok talep gören uygulamaları ve oyunları böylece hesaplı bir şekilde satın almış oluruz.
  • Bugünün uygulamaları geçenkiler kadar iyi değil gibi. daha iyi uygulamalar gelse, ah bir de titanium backupa indirim gelse, 1e filan inse, hayat bayram olsa..
  • aynen pek iyi değil uygulamalar :\
  • Root gerektiren uygulamalara indirim gelmez bence. Gelse 3 gün oldu şimdiye kadar gelirdi. İyi cihazı olanlar Mass Effecti alabilir. Normalde 7 dolar olan bi oyun 0.25 $a kaçmaz.

Ez pdf de alınabilir 4 $ o normalde. Bir de hd widgets tavsiye ederim 2 $ normal fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yapici

Amazing Alex i almayın, oyun kısa ve çok basit

Ben Tunein Pro aldım, nedeni reklam denen şey yok ve kayıt gibi özellikleri var.

Ben de blackmarttan indirmistim. İndirime girdigini gorunce hemen kaldirip satin aldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pdf programı ve fotoğraf düzenleme Programı nasıldır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba kac gün sürecek? Herhangi bir açıklama var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Sygıc navigasyon indirimi bekliyorum müthiş pro yaw...

haritası beş para etmez.
  • Bugünün en iyi içeriği HD Widgets. Mükemmel bir widget uygulaması almayan kalmasın. Ayrıca Türkçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Bugünün en iyi içeriği HD Widgets. Mükemmel bir widget uygulaması almayan kalmasın. Ayrıca Türkçe.

kullandığın widged le birlikte ekran görüntünü paylaşabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Bugünün en iyi içeriği HD Widgets. Mükemmel bir widget uygulaması almayan kalmasın. Ayrıca Türkçe.

kullandığın widged le birlikte ekran görüntünü paylaşabilir misin

Birazdan hazırlıyorum.
  • swiftkey 45 kuruşluk kampanyaya girecek mi? yoksa en oluru bu mudur 1 dolardan? ona göre alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 29 Eylül 2012; 0:02:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.