Şimdi Ara

BİTTİ!! Müthiş İndirim Google Play'de Herşey 45 Kuruş İlk Mesaj Güncel (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
11
Favori
23.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

Sanmıyorum şu an zaten indirimde. Ben de geçenki indirimde almıştım.

Hadi ya ben biraz daha bekleyip şanşımı denicem o zaman

edit: sayfasında %75 indirim kapsamında bu fiyata düştü yazmaz herhalde daha da düşmez

quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

swift keyi sadece tahmin için mi alıyorsunuz ? ben tahmin olayını hiç sevmem. tahmin olmadan da işe yarar mı ?

Bende senin gibi diyordum ama inanki çok güzel oluyor bazen neye bastığımı bile bilmiyorum ama o bana yazmak istediğimi öneriyor ve türkçeye uygun şekilde mesala "nasilsin" yazarsan onu "nasılsın" yapıyor ki bunu "nasi" yazdığında öneriyor sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 28 Eylül 2012; 18:19:26 >

• world of goo yu almayı çok istiyorumda, Wildfire S desteklemiyor. Cihaz göstermeden satın alamıyormuyuz?
    Google Play de "satın al" diyorum, cihaz desteklenmediği için "Devam" tuşu aktif olmuyor. Google hesabımla almanın bir yolu varmı. Ekim ayında da yeni tel. e geçecektim, kaçırıcaz bak..
  • swiftkeyi de aldım, crackli, uygulamalrı orijinal ile değiştiyoruz yavaştan
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

world of goo yu almayı çok istiyorumda, Wildfire S desteklemiyor. Cihaz göstermeden satın alamıyormuyuz?
    Google Play de "satın al" diyorum, cihaz desteklenmediği için "Devam" tuşu aktif olmuyor. Google hesabımla almanın bir yolu varmı. Ekim ayında da yeni tel. e geçecektim, kaçırıcaz bak..

Bilgisayardan almayi deneyin belki olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Ben de indirimden simdilik toplam 7 tane satin aldim. Bu indirimleri gorebilecegimiz bir application var mi mesela appstoreda appshopper var oradan iphone veya ipad icin hangi oyun indirimde yada bedava olmus rahatca goruyorum. Android icin bu tarz en iyi uygulama hangisidir?

Zaten gunde 12-13 uygulama bu fiyata dusuyor hepsini ayni ekranda goruyorsun. 3 gun daha surecek ve her indirim 24 saatlik. Gordugunuz indirim bir gun sonra gecerli olmayacak o yuzden hemen alin. Bu aksam saat 10 gibi yeni set gelecek o yuzden bu setten almak istedikleriniz varsa elinizi cabuk tutmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

quote:

swift keyi sadece tahmin için mi alıyorsunuz ? ben tahmin olayını hiç sevmem. tahmin olmadan da işe yarar mı ?

mesela naber ne yapıyorsun yazacaksın
    o naber ne yazdıktan sonra "yazacaktın" ı eklemeyi öneriyor :) cümleleri tamamlamayı öneriyor hızlı yazmak için.
    ayrıca "napıyosun" gibi düşük kelimeleri de tanıyor. diğerlerinde illa doğru yazmak gerekiyor
    yazdığın yanlışları da düzeltiyor otomatik

Yapacağın eylemleri de tahmin ediyor süpermiş

• Swiftkey ile World of Goo'yu aldım, yeni set için beklemedeyim.

• bank asya , yapı kredi word ve vakıf wordu denetim 3 kartımda rededildi diyo....ama bu kartlarla paypala üyeyim şimdiye kadar yurtdışı çok alış veriş yaptım sorun olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Ben de indirimden simdilik toplam 7 tane satin aldim. Bu indirimleri gorebilecegimiz bir application var mi mesela appstoreda appshopper var oradan iphone veya ipad icin hangi oyun indirimde yada bedava olmus rahatca goruyorum. Android icin bu tarz en iyi uygulama hangisidir?

Zaten gunde 12-13 uygulama bu fiyata dusuyor hepsini ayni ekranda goruyorsun. 3 gun daha surecek ve her indirim 24 saatlik. Gordugunuz indirim bir gun sonra gecerli olmayacak o yuzden hemen alin. Bu aksam saat 10 gibi yeni set gelecek o yuzden bu setten almak istedikleriniz varsa elinizi cabuk tutmakta fayda var.

Sen beni yanlis anlamissin. Bunu biliyorum benim demek istedigim bazen firmalar kafalarina gore indirim gunleri yapiyor hatta bazi oyunlari bir gunlugune bedava yapiyorlar. iphone icin appstoreda Bu kampanyalari takip eden applicationlar var. Her gun uygulamayi acip kontrol ediyorsun hangi oyunlar indirime girmis goruyorsun. Google playde de bu tarz bir application var mi diye sormustum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• google playi seviyorum gerçekten iyi uygulama yapmışlar samsungla
  • quote:

Sen beni yanlis anlamissin. Bunu biliyorum benim demek istedigim bazen firmalar kafalarina gore indirim gunleri yapiyor hatta bazi oyunlari bir gunlugune bedava yapiyorlar. iphone icin appstoreda Bu kampanyalari takip eden applicationlar var. Her gun uygulamayi acip kontrol ediyorsun hangi oyunlar indirime girmis goruyorsun. Google playde de bu tarz bir application var mi diye sormustum.

Onu bilmiyorum da ios tarafında olan uygulamaların ismini play store'da ararsanız belki bulursunuz. Benzer uygulamalar vardır.
  • yeni parti gece mi geliyor? :)

• SwiftKey 3 Keyboard iyi fırsat cidden kaptım hemen güzel uygulama
  • Jetpack joyride oyunu bugun android e gelmis ve ucretsiz saldirin beyler.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.halfbrick.jetpackjoyride

• Allah belanı versin vakıfbank, ödemeyi reddediyor neymiş efendim oyun, kumar sitesiymiş akşam akşam sinirlendirdiler. android telefonunuza vakıfbank world kartla hiçbirşey alamıyorsunuz arkadaşlar çünkü google play kumar sitesi sayıyor paşalar ...
  • quote:

quote:

quote:

hocam ben sizin dediğinizi anladım, o işi gören bir uygulama göremedim markette ne yazıkki. Bu meseleyi ios kullanmayanlar pek bilmez indirim takibi açısından çok güzel oluyordu mesela app shopper ile günlük indirimler, ücretsize düşen uygulamalar vs takibi kolay oluyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

quote:

quote:

quote:

hocam ben sizin dediğinizi anladım, o işi gören bir uygulama göremedim markette ne yazıkki. Bu meseleyi ios kullanmayanlar pek bilmez indirim takibi açısından çok güzel oluyordu mesela app shopper ile günlük indirimler, ücretsize düşen uygulamalar vs takibi kolay oluyordu..

Sonunda beni anlayan biri çıktı evet aynen öyle bir uygulama arıyorum bulursak paylaşalım herkes faydalansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Sanmıyorum şu an zaten indirimde. Ben de geçenki indirimde almıştım.

Hadi ya ben biraz daha bekleyip şanşımı denicem o zaman

edit: sayfasında %75 indirim kapsamında bu fiyata düştü yazmaz herhalde daha da düşmez

quote:

Bende senin gibi diyordum ama inanki çok güzel oluyor bazen neye bastığımı bile bilmiyorum ama o bana yazmak istediğimi öneriyor ve türkçeye uygun şekilde mesala "nasilsin" yazarsan onu "nasılsın" yapıyor ki bunu "nasi" yazdığında öneriyor sana

İnanın tahmin olayı sandığınızdan güzel bir mesaj yazıyorum yarısına bakmadan yazıyorum valla

• quote:

Jetpack joyride oyunu bugun android e gelmis ve ucretsiz saldirin beyler.

Hocam vardı zaten Joyride Android için. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Jetpack joyride oyunu bugun android e gelmis ve ucretsiz saldirin beyler.

Hocam vardı zaten Joyride Android için. :)

amazon store'da vardı android için ama official olarak google play'e yeni gelmiş :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.