Şimdi Ara

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
12
Favori
92.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var


(En Son Oy Tarihi: 23.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • Hocam durum vahim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın seni 6 yıldır enayi yerine koymuş sen de 6 yıldır buradaki rolünü oynamışsın. Anlattıklarının çeyreğini yaşamış olsam boşardım. Sen boşanmayı 6 yıldır ertelemişsin daha da erteleme.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Kasım 2020; 0:19:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam erkegin bosanmis olmasi toplum tarafindan ters karsilanan bir durum degil ki. Asil bosanmis kadin toplum tarafindan itici gorulen birsey


    Senin gibi adam arayan o kadar cok kadin var ki. Piyasadaki butun erkekler - ben dahil - artik kadinlari kullanip atmaya calisiyoruz. Onlar icin artik evlenilecek isi gucu olan boyle yardimsever bir adam bulmak asiri zor.


    Istersen bosanmadan once yuzugu cikar piyasaya cik bak, sosyal klublere katil, insanlarla tanis. Hele bide buyuk sehirdeysen neler neler var gozun gonlun acilir. Onlari dene bakalim karsilik alabiliyor musun. Eger boyle hafif de olsa karsilik alabiliyorsan direkt bosan gitsin. Yillarina yazik etme. Ama baktin olmuyor, dul kalip evde tek basina da oturmani istemem acikcasi. O evli olup karinla anlasamamandan daha zor bence

  • Eşinizle bir evlilik terapisti, klinik psikoloğa gidin, ne işer yarar demeyin, gidin.. sizin dünyanıza 3. bir göz yukarıdan baksın, ikinize de sorunlarınızı ve çözümlerinizi anlatsın.. çok rahatlarsınız.. bir şans verin derim birbirinize.. Çekinmeyin gidin.

  • Sen elinden geleni yapmışsın hatta kendini gereksiz bile düşürmüşsün onu anlamak için ama o seni haketmiyor boşanman bence senin için en doğrusu olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ın sevdiği kuluymuşsun çocuğun olmamış.

  • Eşiniz sizi kesinlikle aldatıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlişki terapisti ne yapacak yatağa mı sokucak?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuzgun_

    valla sıkıntı sende.. sen başta saydırmışsın sakalları...


    bana bir örnek gösterin kadının yönettiği evlilik yürüsün...


    ben evliliğim ilk zamanları çalışıyor diye çamaşırı asmaya/toplamaya yardım ederdim.. bir keresinde rica değilde görevimmiş gibi "çamaşırları as" dedi.. ondan sonra evde hiç bir şeye elimi sürmedim ne kadar yalvarırsa yalvarsın, hiç bir ev işine yardım etmedim..



    sana gelince konu sahibi.. eşin hakkında çok şey söylerdim ama yakışı kalmaz.. seninde azıcık aklın varsa 1 dk daha düşünmez boşanır hayatına renk katarsın..


    Eşinin de azıcık aklı varsa senin gibi (neyse) birini bulmuş ayda bir dişini sıkar keyfine bakar


    edit: senin ki evlilik değil, gönüllü kölelik

    sende de biraz hanzoluk var bro

    refleks olarak denmiş olabilir, samimiyetten denmiş olabilir


    emir kipine bu kadar takılıyosan kendini ne sandığını merak ediyorum


    konu sahibine gelince: boşan geç, sen daha iyisini bulabilirsin ama o bulamaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • boşanmanı tavsiye ederim iş işten geçti artık cinsellik yok sevgi yok aşk yok. onu kendi hayatına bırak. tek kuruş nafaka verme

  • Bence boşanın,çünkü ileride olurda buna benzer bir sorun yada en ufak bir olumsuzluk yaşayacak olursanız bugünleriniz aklınıza gelecek o zaman keşke boşansaydım dersiniz.Bırakın milletin ne diyeceğini onlar hep bir şey der siz kendi hayatınızdan sorumlusunuz.Ayrıca yanlış anlamayın ama yenge hanım hakkında pek iyi düşüncelerim yok daha önceki yorumlarda da belirtilmiş.Bugün affederseniz ileride bunun daha kötüsünü yaşayacaksınız ve bu sefer anlaşmalı boşanmada olmaz bir ömür nafaka ödersiniz bence anlaşmalı boşanma fırsatınız varken kaçırmayın.

  • Herkes herşeyi yazmışta benim tek diyeceğim hayatının kalanında daha sağlıklı ilişkiler kurmaya bak, aşırı verici insanlardansın galiba, hep mutsuz olursun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne olur beni yanlış anlamayın kusuruma bakmayın inanın art niyetle söylemiyorum arada cinsellik yoksa eşiniz bu işi nasıl görüyor ? yani bu kısım aklıma takıldı bir ikincisi ise bir insan hergün 9-10 gibi uyuyamaz ya imkansız böyle birşey.yemek ev işi konusuna gelince kendinizden çok fazla taviz vermişsiniz sizin gibi erkekler şuan normal bir ilişkide el üstünde tutulur padişah muamelesi görürsün . meslekler neydi bu arada sizin ve eşinizin?

  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt

    benim aklıma gelen ilk şey buydu ya

  • Acil boşanın. Acil hemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın vazgeçme asla düzelmeyecek. Çocuk yoksa koşarak uzaklaş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb olmadığını varsayarak yazıyorum. Böyle birşey değil yaşamak düşünmek bile düşünce yapıma ters. Bu zamana kadar nasıl katlandın merak ediyorum doğrusu ?

  • Başıma gelenlerden net yazıyorum. Aşıksan bırakma olan sana olur. Kız sana aşıksa gene bırakma. Kız sevmiyorsa, sen de sevmiyorsan bırak gitsin.

  • Hocam bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat taraflardan biri boşanma konusu açarsa olay bitmiştir. Belki yarın belki yarında da yakın olur boşanma. Taraflardan biri bunu aklına getirdiyse her çıkmazda bu aklına gelecek. Hep aynı kısır döngü olacak. Maalesef üzülerek söylüyorum; tek çaren boşanmak. Boşandıktan sonra barışmak için çok uğraşacak. İlk zor kararın boşanmak olacak. İkinci zor kararın ise onu bir daha hayatına sokmama/ yani barışmamak olacak. Maalesef sende çevremdeki gibi bir çok arkadaşımın kervanına katılacaksın.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.