Şimdi Ara

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
12
Favori
92.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var


(En Son Oy Tarihi: 1.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • Aynı durumda bir arkadaşım vardı 1 ay önce boşandı. İlk okurken o yazdı felan sandım. Neyse konuya gelecek olursak.Emek çok olabilir ama çocuk yoksa bir dakika bile bekleme anlaşarak boşan. Arkadaşım şuan okadar mutluki.Yeniden doğmuş gibiyim diyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında çok basit bir sebebi var, büyük ihtimalle aldatılıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 11 Kasım 2020; 20:10:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim her ne kadar iyi olursa maalesef insan yapısı gereği o kadar tepene çıkarlar. Bu iş imkansız gibi görünüyor 6 yıl değişmeyen bir anda değişmez. Nafaka olayını çmzersen direkt boşan derim.
    Edit =aldatılma olayı ciddi ciddi beni de düşündürüyor, erkek ve kadın da aldatma farklı erkek bir den fazla kişi ile de konuşur da kadın aldstıyorsa başkasıyla yatağa girmek dahi istemez. Haa aldatıyor demiyorum aman yorumları okuyup gaza gelme de. Bence de bir bakmalısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamactiJun -- 11 Kasım 2020; 20:12:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt

    Hocam samimi bi sorum var, çalışan bi eşiniz olduğunu düşünün işten yorgun geliyor eve geldiğinde yine ondan yemek yapmasını ev işlerini yapmasını bekler miydiniz veya hiç birşeye elinizi sürmez miydiniz?

  • Helal olsun iyi dayanmissin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin beyaniniza göre boşanin derdim ama karşı tarafı da dinlemek lazım. Belki sizin burada anlatmadığınız yada anlatamadığınız farklı durumlar da vardır diye düşünüyorum. İş icabı da olsa ayın 15 günü evden uzak kalmanız da eşinizin sizden soğumasına neden olmuş olabilir. Eşiniz sizinle konuşmamış olsa bile bu durum farklı düşüncelere sevk edebilir. Ayrı kaldığınız 15 gün boyunca cinsel ihtiyacınızı ne şekilde karşılıyor sunuz? Bu sorunun cevabı eşiniz için çok önemli belki sizi bu yüzden yatakta ayrı bırakıyor. Aile terapisi almanızı tavsiye ederim. Birbirinize anlatamadığınız şeyler muhakkak var ve sorun buradan kaynaklanıyor bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O evlilik çoktandır bitmiş. Derhal terk et o kadını.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

    Hocam kusuruma bakma yanlış anlama ben de evliyim ama başka bir adam olabilir mi acaba yengenin hayatında? Ne bileyim anlattıkların çok garip geldi sanki öbür kişi boşanacağını duyunca yengeye yol verdi de o da yan ceptekine dönmüş gibi olmuş Allah hakkında hayırlı olanı verir inşallah hep mutlu olursun bundan sonra

    Bana da öyle geldi.

  • İçimden bitirin %70 çıkar dedim daha yüksek çıktı dh her zaman ki gibi hiç sasirmadi beni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt

    hocam iyi de kadın sizin çamaşırınızı ütülemek ya da yıkamak zorunda değil bence. tabi ki eşlerimiz ev işleriyle daha çok ilgilenmesi ülkemizde ve sosyal hayatta daha doğru gözüküyor. ama işin mantığına inersek senle evlendi diye neden kölen olsun. hele ki çalışıyorsa seve seve temizlik bile yapman lazım. diğer türlü sizinki egoistlikten başka bir şey değil. konu sahibi olması gerekeni yapmış ama doğru insana değil belli ki. "senin gibi (neyse) birini bulmuş" cümlen çok kırıcı. bu cümlen için bence özür dilemelisin.

  • al kadını konuş bidi bidi yap diyen arkadaşları fiktir eyle. Bak kardeşim ailem 15yıl önce ayrıldı onlarca davaya girdik çıktık birsürü ayrılmış aile gördük. Burada sana yazıyorum lütfen adam gibi oku.


    1. kadından kadınlık görmek için erkek olman lazım g*tü göbeği salıp boş gezmemen gerek. Gezeceksen git köylü kızı al bu kadınlık yapmıyor diye ağlama.(yok ben biliyorum senin işin gücün var)
    2. Eşin bir şey yapmıyorsa BOK içinde oturun. "modernlik" kadının işlerini yapman değil. kendi özel işlerini yaptırmaman.
    3. çiçekler hediyeler filmlerde gördüğümüz zengin bacı elleyenlerin gizlenme taktiği olduğu için günümüzde bu yönde özümsenmiş malesef. çiçek zımbırtıları sizi zavallı gibi gösterip yerin dibine batırıyor yapmayın artık. şu televizyondan bi kafanızı çıkartın
    4. Zibilyon tane boşanan çift gördüm belki geri gelir belki düzelir diyenlerin hepsi daha ÇOK KUDURDU.
    5. sırt sırta bile olsa beraber yattık.. gibi felsefi terimleri geç karı gibi konuşuyorsun.Dava sürecinde sakın böyle davranma kazık yersin.
    6. kadının bu hareketleri sonucu ben pişman oldum deyip özür dilemesi ailesinden büyük fırça yemiş olmasından ötürü, şu anda çevresindeki insanların kendisini onaylamamasından ötürü GERÇEKTEN PİŞMAN OLDUĞUNU ZANNEDİYOR. Sırf bu sebepten evde hayatı sana zehir edicek. Kendi haklılığını görmek için bir şekilde seni sinirlendirmenin ve masum rolüne yatmanın yolunu bulacak ve boşanma vakti geldiğinde bunu ailesine haklı bir sebep olarak gösterecek. Bu durumdan PSİKOLOJİK OLARAK EN ÇOK ZARAR EDEN SEN OLACAKSIN.
    7. Şu dakikadan sonra insan gibi ayrıl. Düzelir diyen aile büyüklerini sallama.Sakın kavga dövüş gibi ego kasma amaçlı hareketler yapma.


    Şu süreçte yapman gereken iletişimi kesmek ve gidip yeni arkadaşlar edinmek. Madem işin gereği dışarda oluyorsun bunu kullan ve bulunduğun konumu değiştir. Başka il'de yaşamaya başla.

    Dava sürecinde alabildiğini al, git spora falan başla biraz çevre yap ve git yeni birini bul evlen. Yeni birini bulmazsan liseli ergenler gibi ne yapıyor ediyor diye soruşturup kendi kendine işkence ediceksin. Bu arabesk tavırlar genelde alt kesimden insanlarda görülüyor. Yapma olgun ol.


    Ve lütfen sana yalvarıyorum sakın geri döner düzelir gibi saçma sapan hareketler yapma. Seni tanımayan biri olarak şurada yazdığın durumun AYNISINI en az 10 kez gördüm. Olan olmuş o kadın bir daha sana bağlanamaz. İçgüdüsel olarak yapamaz bunu. Evin içindeki hareketlerin ile sıçıp batırmışsın. Artık önüne bak.





  • KSKcarpediem kullanıcısına yanıt

    hocam ayrılmak istemiyorum dul adam denmesini istemiyordun. ama bir anda affetmek istemiyorum düzeleceğini sanmıyoruma geldi konu. tam karar verememişsin sanırım ne yapacağına. hikayende kopukluk oldu bu konuda

  • Ayın 15 günü şehir dışındasınız ve siz evde olduğunuzda 8-9 gibi yatıyorsa üzgünüm ama başkası vardır hayatında. 15 gün size tahammül ediyor diğer 15 gün sizin sunduğunuz imkanlarla gününü gün ediyor. Anladığım kadarıyla kendine bakanda bir kadın. Size tavsiyem iş için şehir dışına çıkıyorum diyip gizlice takip edin 3-4 gün. Nereye gidiyor eve gelen var mı vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıklarını okuyunca baya sinirlendim ama eşine değil sana. eşinin seni böylesine kullanmasına yıllarca izin vermişsin, eşek olana semer vuran çok olur. eşinin sana saygı duymamasını da iyi anlıyorum çok sümsük biriymişsin. dışarıdaki kediye/köpeğe bile daha saygı duyuyordur eşin eminim. eşinin sana saygısını yitirmesi çok normal. bir de çalışan eşine 500 tl nafaka vermeyi kabul etmişsin, bu da ayrı bir kerizlik. altınlar, ev vs her şeyi ona bırakmışsın, üstelik eşin çalışıyor bir de nafaka mı ödeyeceksin ? gerçi o 500 tl zamanla nafaka artırma davası ile 1000 1500'e yükselir. senin gibi bir keriz bulmuş, tamamen sağmadan bırakır mı ?


    evliliğini bu kadar sene yürütmen, boşanma aşamasında bile haklı olmana rağmen evi, altınları ona bırakman, kendinden bu kadar taviz vermen ne kadar akıldan yoksun biri olduğunu gösteriyor kusura bakma. açık açık söylüyorum. kadının boşanmaktan vazgeçmesi de senin gibi sağılacak bir enayi bulmuş, kaybetmek istememesinden kaynaklanıyor. gerçi protokolde her şeyi ona bırakmışsın pek de ihtiyacı kalmayacak sana artık. o yüzden kabul ettiğini düşünüyorum. iyi sömürmüş seni. bundan sonra akıllanırsın umarım(hiç sanmıyorum)





  • Yuva yıkmak kolay yapmak zordur.ben senin açıklamarından ötürü empati yaptım ve bitir dedim ancak herşey karşılıklı bence tek taraflı olmaz bu konular eşinide dinlemek lazım yargılama da bulunmak için ben çekimserim bu konuda her ne kadar bitir sesem de. Çocuk var mi merak ettim ?

    Bizden ilk yılımızda çok tartıştık boşanma aşamasına geldik ama hep bir adım ben fazla attım demiyorum ki oda atmadı ama ben daha uzun adımlardım ve devam ediyor.şimdi eskisi gibi çok tartışmıyoruz evliliğin ilk yolları da değil sizin ki yorum yapamıyorum bu sebeple

    ve bir şey daha söyliyeyim bende senin dediğin fedakarlıkları yapıyorum bir çok kez o kadar doluyorum ki ya sabır diyorum.Hatta kızın ailesi bile bazen bana hak veriyor ama sevgisizlikten değil geçimsizlikten bizim ki yani ben eşimi çok seviyorum kıstas bu değil herşey denge mevzusu ben hep iyi tarafları 2 ile çarpıyorum bu şekilde ayakta duruyor yuva neZamb bu dengeyi de kaybedersek çeker giderim ben hayatımı Karşılığı olmayan bit yere vakf edecek değilim.


    Ben buradan genç arkadaşlara sesleniyorum.Bakın görüştünüz çıktınız tanıştınız evlenmek amacıyla diyelim bakın açık net söylüyorum kafanızda acaba varsa yani (kız erkek farketmez)ben bununla bir ömür geçinebilirmiyim diye bir soru işaret varsa hiç o imzayı atmayın bırakın geç kalsın.Ben mesela bu kumarı oynadım yalnız ipten döndüğüm çok oldu girmeyin bu riske.Herşeyin hayırlısı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

    Hocam zaten yüzyüze konuştuğunuz da herşeyi tek tek anlattım ben, ben anlattım sende benim kabahatlarımı söyle dedim cevap veremedi beni üzen işte o, benim boşanmayı gerektiren hiç bir şey yapmamam ama onun bunu istemesi

    Ortada çocuk yoksa direk bitir bence. Bunca zaman geçmiş insan olan bu kadar zaman da bir teşekkür eder. Bosverin takmayin çocuk yoksa işiniz kolay. Madem sevmiyor niye katlanacaksiniz ki. Görülen o ki bu duruma bir tek üzülen sizsiniz yıllardır uzulmussunuz. Bırakın incelediği yerden kopsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence iyi bile çekmişsiniz siz uzerine gittikçe o muhtemelen senden bıkmış siz sonuna kadar haklısınız ve daha iyisini hakediyorsunuz orası kesin bence boşan direkt ama içinde kalıcak gibibi konus beklentilerini soyle her seyı acık konus karşılamaycaksa gule gule de

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Musty86

    hocam iyi de kadın sizin çamaşırınızı ütülemek ya da yıkamak zorunda değil bence. tabi ki eşlerimiz ev işleriyle daha çok ilgilenmesi ülkemizde ve sosyal hayatta daha doğru gözüküyor. ama işin mantığına inersek senle evlendi diye neden kölen olsun. hele ki çalışıyorsa seve seve temizlik bile yapman lazım. diğer türlü sizinki egoistlikten başka bir şey değil. konu sahibi olması gerekeni yapmış ama doğru insana değil belli ki. "senin gibi (neyse) birini bulmuş" cümlen çok kırıcı. bu cümlen için bence özür dilemelisin.

    her iki taraf çalışsa da bir erkeğin kadına oranla evliliğe katkısı daha büyüktür. yemeğe çıkılır erkek öder, ailecek tatile çıkılır erkek öder, bir ev alınır evin parasının çoğunluğu erkek öder, erkek kendisine araba alır erkek öder(kadın hiç katkı sunmaz-%10 katkı sunsa arabayı sahiplenir ), kadına özel araba alınır yine arabanın parasını erkek öder, erkek canı pahasına kadını korur. sayılacak bir çok şey...


    tüm bunları düşündüğümüzde kadının işten eve geldiğinde yemek yapması, evi süpürmesi o kadar da abartılacak bir şey değil. kadının işten geldiğinde bi yemek yapması konuşuluyor ama erkeğin evliliğe olan birçok katkısını kimse görmüyor.





  • Ayrıl gitsin düşünecek birşey kalmamış. Hatta daha nafaka vereceğim diyorsun hocam kendini bu kadar kullandırtmaya ne gerek var?


    Hele ki sakın ha sakın belki birbirimize bağlanırız vb. düşüncelerle çocuk falan yapmayın. Çocuğa zindan etmeyin hayatı...

  • Her ikinizi de tanıyan tarafsız birisinin hakemliğine git. Hayat müşterektir her ikiniz de çalışıyorsanız ev işlerini düzgün şekilde paylaşmanız normaldir. Anlattıklarına göre ortak sormuluklarınızdan kaçınıyor. Cinsellik ise farklı bir durum. Seninle bir ilgisi olmayabilir bir sebeple sadece -istemiyor- olabilir. Ya da salt olarak sadece seni istemiyor olabilir. Bazı yargılara buradan varmak oldukça zor. "Çocuk evliliği kurtar" zırvasını telafuz edenler olacaktır asla aklından bile geçirme. Boşanmaktan korkma bizim toplumumuzda dul erkek olmanın bir dezavantajı yok. Otur evliliğin ile ilgili istemediğin şeyleri rahatsızlıklarını bir kağıda yaz. Yazdıkların sana göre çözülemeyecek şeylerse uğraşma. Ama en başta dediğim gibi her ikinizi de tanıyan tarafsız birisinin görüşlerini de al.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.