bi alt versiyonu var bende şırınga ile mürekkebi doluyor ben sadece siyah kullanıyorum dolumu basit 2bin sayfa bastım çıktılarda bozulma yok ben vatan bilgisayar açılışında 50tlye almıştım:) |
Stanley Klasik Vakumlu Termos, Yeşil, 1.9 lt 439tl düşünen varsa dip fiyat https://www.amazon.com.tr/dp/B07PBN67YJ/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabt1_dlC_QUcWFbMPYZ1GM < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: iPhone 7 32GB |
zaten 140-135 arasıymış. N11'e de bak belki daha ucuza bulursun. |
kardeşim günümüzdeki fiyatlara bakıcaksın. bize de normal gelmiyo bu fiyatlar. ama kur ve piyasa belli. şu an bu fiyatlar sıcak fırsatlar. düşün bide indirim görmüş hali 5600. normalde bunları 7 8 bine satıyolar. alış yani gerçekler bunlar. bir oyun için kullanılacak laptop en kötüsü 8-10 binden başlıyo. sen git bunlara şaşır bence. 5 bine normal gündelik kullanmalık laptop bulmuşsun öp başına koy. 8-10 bin liraya laptop mu olur en kötüsü bide. iyi bir oyun laptobu 15 bin lira 20 bin lira. olması gerekeni bırak. evler arabalar herşeyler zamlanıyo hayat değişti yaşam değişti. bugün belki ihtiyacın yok bilgisayara insanların bu alışverişleri garibine gidiyo çöpe atılan paralar boşa verilen paralar gibi görüyosun ama 3-5 sene sonra pc ihtiyacın olduğunda sende mecbur vereceksin. olması gerekeni düşünmüceksin. çünkü olan olmuş çoktan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 27 Kasım 2020; 0:38:50 > |
|
Bende alacaktım da kısa bir araştırma ile o tiplerden vaz geçtim 20 tl üzerine bir 20 daha koyup wewell aldım. |
bakıyorum laptoplara. sonra kodunu aratıp donanımhaber diye arama yapıyorum 2020 eylül de açılmış konu ya. 3 ay önce açılmış konu. adam 3 bine falan aldım diyo konuda. ben bakıyorum fiyata 5 6 bin olmuş. iyi de olsa pskolojikmen insan alamıyo onu. çünkü daha 3 ay önce 3 bine almış. o zaman bende buna benzer ya da buna yakın bişeyi bu fiyata yakın almalıyım diyorum. evet olması gerekeni o ama yok anasını satiyim. bizde 6-7 binlik laptoplara 1-2 bin indirim görünce haliyle ihtiyac olduğu için yapışıyoruz yapacak bişey yok. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 27 Kasım 2020; 1:39:5 > |
bilgi için sağolun hocam, iyi bir cihaza benziyor. sizin yakaladığınız fiyat efsaneymiş:) |
HP 2721 Deskjet Çok Fonksiyonlu AIO Wi-Fi Yazıcı (7FR54B) - 415₺ fikir verebilecek kullanan arkadaşlar bu fiyata bu yazıcı alınır mı ne dersiniz? orjinal kartuş yerine kartuşunu doldurursak arıza vs yapar mı? foto baskısı tatmin eder mi? kısacası ev kullanımı için daha uygun ürün bulur muyuz yoksa bu alınır mı? |
Selam hocam. Bende de deskjet başka modeli var. Kartuş doldurttuğumda dışarıdan kartuş kabul etmiyor. İllaki orjinal almak durumunda kaldım son 2-3 seferdir. Nasıl kendim dolum yapabilirim acaba? Dediğiniz şırınga yöntemiyle denesem olur mu sizce? Kartuş çabuk bitiyor... |
Elektronik bir şeyler alır mıyım acaba diye indirimleri takip ediyorum, ısrarla Nivea Deep Dimension ürünleri alıp duruyorum. Bu indirimler beni kendine bakan bir erkek yaptı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g esittir on -- 27 Kasım 2020; 1:53:18 > |
- Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. |
|