Şimdi Ara

BİTMEYEN KÜFÜR VE PANKART Son Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aziz Yıldırım, iki sezondur Beşiktaş seyircisinden müşteki. Sürekli kendisine küfür edildiğini söylüyor.
    İnönü'de her fırsatta Aziz Yıldırım'a küfür ediliyor.

Son Beşiktaş maçında gördük. İstiklal Marşının çalındığı sırada Beşiktaş'a "it" diyen bir 'koreografi' sergilendi, Saraçoğlu tribünlerinde... "İtaat et" ifadesinin ilk iki harfi siyah-be-yaz yapılmış. (Hoş olan şu ki, Fenerbahçe taraftarının aklına gelen emir kipi bu: İtaat et! "Çarşı her şeye karşı" iken, Fenerlilerin hayal dünyası 'itaat' kavramıyla sınırlı. Sanki Tek Reis döneminin bilinçaltının açığa çıkması...)

Tek Reis'in küfürü bitirdim dediği statta geçen pazar günü arşa yükselen "Beşiktaş sen bizim köpeğimizsin", "Hepiniz o... çocuğusunuz" tezahüratlarını, maç sonunda özellikle Tümer'i hedef alan galiz küfürleri vb. belirtmeden geçmeyelim. Şimdi mesele şu: Fenerbahçe taraftarının ya da bu memlekette futbol seyircisinin küfürle ilişkisinde esaslı bir farklılık yok. İnönü'de, Ali Sami Yen'de, Trabzon'da, Bur-sa'da, Kocaeli'de, Samsun'da ne oluyorsa, yani bu statlara gelen insanlar hangi tezahüratı yapıyorsa, Saraçoğlu'da da bundan farklı bir durum yok. (Kabul etmek gerekir ki, İnönü sakinleri biraz daha yaratıcı!)

A. Bostancıoğlu//Birgün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 4 Mart 2006; 12:35:15 >

• electraya sonuna kadar katılıyorum
    olay ve tespit çok doğru
    yazı sana aitseeğer ayrıca tebrik ediyorum
  • yok arkadaşım, kusura bakmayın unuttum eklemeyi alıntıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

yok arkadaşım, kusura bakmayın unuttum eklemeyi alıntıdır.

o zaman yazarı yazdığı için
    senide bu kadar güzel bir yazıyı bulup önemini kavradığın ve bizimle paylaştığın için tebrik ediyorum
  • ben o yazarı sürekli takip ediyorum.gerçekten güzel gözlemleri ve görüşleri var. bu sefer de yine doğru söylemiş.
  • güzel yazı fenerbahçelilerin üzerini kapatmaya , çarpıtmaya çalıştıkları gerçekler
  • Asıl güzel olan, bu kuru kalabalık kendilerinin "tek adama itaat" ettiği gerçeğini unutup kendince bişeyler yapmaya çalışırken bizim futbolcuların sahaya "RUHUNUZ YETER" pankartıyla çıkmasıydı. Adamlar resmen aptallaştılar. Böyle bir durumu bile lehimize çevirdik ya, adamlar çıldırdı.
    eee, 40 yıl düşünseler akıllarına böyle bir pankart gelmez.

bir de o ıslık olayının hoparlrden çıkması olayı baya komik yav. alem şu fbliler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YÜZSÜZLÜKTE SON NOKTA :D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İt dediniz ittirdik..
  • O ruhunuz yeter pankartını o futbolcular yüreğiyle çıkarttığını düşünüyorsanız size gülerim... Kendi kendini sanal tatmin ediyorsunuz...

İçinden o futbolcualr emin olun size sövüyor.

NErden mi biliyorum?

Sizden giden kendi futbolcunuzun sözüne bakın Yolulanın sözlerini ben söylemedim.

Bakma kadrodaki oyuncular seslerini çıkaramıyorlar...
  • Youla Beşiktaşlı değildir olamaz Beşiktaş taraftarını anlayamaz ruhsuz olduğu için gönderildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

O ruhunuz yeter pankartını o futbolcular yüreğiyle çıkarttığını düşünüyorsanız size gülerim... Kendi kendini sanal tatmin ediyorsunuz...

İçinden o futbolcualr emin olun size sövüyor.

NErden mi biliyorum?

Sizden giden kendi futbolcunuzun sözüne bakın Yolulanın sözlerini ben söylemedim.

Bakma kadrodaki oyuncular seslerini çıkaramıyorlar...

yav alem adam şu fbliler

• Eğleniyoruz işte siz burada kendi kendinize bişielr yaptıkça

Ya bir kere şurada Beşiktaşın güzel futbolunu filan konuşsanız...

Çarşı rüzgara karşı.

Çarşı söylüyor İstiklal marşı.

İşiniz gücünüz yok boş boş işlerle uğraşıyorsunuz...
  • quote:

Eğleniyoruz işte siz burada kendi kendinize bişielr yaptıkça

Çarşı rüzgara karşı.

ÇARŞI, çekemeyenlere de karşı!!!

• quote:

Eğleniyoruz işte siz burada kendi kendinize bişielr yaptıkça

Çarşı rüzgara karşı.

kimin boş kimin dolu olacagina senmi karar veriyorsun, adam gibi yorum yap

''it dediniz ittiriyoruz ama kanaryaaaaaaa''
  • yavaş ittirinde saçınız başınız dağılmasın koçlar
  • saçma sapan bir yazı kendin bile inamamışsındır bu yazıya ayretten küfürü destekler halin var yaratcı falan filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.