https://docs.google.com/forms/d/1iQ3GXuUMyQ0SB2e2ne9qtOBEsddPNZtgpAlguR-YsDk/viewform Bir arkadaşımın bitirme tezi için 2 dakikanızı ayırarak doldurabilirseniz bu anketi çok memnun olurum millet
quote:Orijinalden alıntı: ESTABLISHMENTTez yazmanın zorluklarını bilerek, kolay gelsin diyorum:)Teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: Conjurordoldurduk bilgilendik aydınlandıkAlıntıları Göster Doldurdum ilginç bir konu kolay gelsin
quote:Orijinalden alıntı: mert7Doldurdum ilginç bir konu kolay gelsin Alıntıları Göster işyerinde çok geliyo böyle mailler.
quote:Orijinalden alıntı: I. C. WienerDoldurdum kolay gelsin :)Sıra dışı bir olaymış cidden. Doldurdum ve araştırma yapacağım bu konu hakkında
quote:Orijinalden alıntı: J.J.93Sıra dışı bir olaymış cidden. Doldurdum ve araştırma yapacağım bu konu hakkında Alıntıları Göster doldurdum anketi bende
quote:Orijinalden alıntı: Donald Draperdoldurdum anketi bendeAlıntıları Göster farenizin tıkına sağlık Up
quote:Orijinalden alıntı: hıdıırfarenizin tıkına sağlık UpAlıntıları Göster Doldurdum yeni bir bilgide edinmiş oldum
quote:Orijinalden alıntı: EagleEyes37Doldurdum yeni bir bilgide edinmiş oldum Alıntıları Göster bende doldurdum kolay gelsin
quote:Orijinalden alıntı: cydonianknightdoldurdum kolay gelsinAlıntıları Göster keyifli bir çalışmaya benziyor, başarılar
quote:Orijinalden alıntı: Harry_Kewellkeyifli bir çalışmaya benziyor, başarılar Alıntıları Göster gececi tayfa merhaba up
quote:Orijinalden alıntı: hıdıırquote:Orijinalden alıntı: hıdıır gececi tayfa merhaba up upAlıntıları Göster Doldurdum.