Şimdi Ara

Bitenekadar.com Kargo Ücretsiz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 05.11.2011 saat 11:59:59 'e kadar sitemizden yapacağınız ilk alışverişte Kargo BEDAVA.
    İyi alışverişler dileriz.

Bitenekadar.com

• Tam 5 liralık çeklerin süresinin bittiği gün kargoyu ücretsiz yaptılar.
  • 5 tl bekleyeceğim.
  • Ödeme sayfasına kadar geldim ama kargo ücretini hâlâ gösteriyor.
  • Kargo ücretsiz değil. Sanırım belli bir gruba yönelik bir kampanya...
  • ben de belli bir gruba yönelik diye düşünüyorum, 5 liralık hediye çeklerini kullananlara ya da son zamanda alışveriş yapanlara tanımlanmış
  • 5 gündür hala siparişim hazırlanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürat Kargo (kredilikargo.com)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kişiye tanınıyor,bana da mail attılar,5 kasım saat 11.59 kadar kargo ücretsiz.
  • Ben de arkadaşlara verdim 5 TL çekleri..baktım 12,00 de bitmiş çek süresi..Kargo bedava gelen mailde 12,44 ..çakıştırmamışlar
  • BİMİLYONCU BİTENEKADAR KARGO ÜCRETLİ YENİ ALIŞVERİŞ YAPTIM AMA
    neyse kendileri bilir..
  • Aslında birşey alasım yoktu. Sonra gittim 30 tane alkalin buton cell aldım. Arada lazım oluyor diye.
  • Bende netbook çantası aldım 11.90'dı 1 tl daha düştü 10.90 a geldi.
  • 5 tl gelmişti banada. onu kullandım. dün kargo ücretsiz gelmiş aynı hesabıma.
    diğer hesabıma hiçbirşey gelmiyo
  • Ben de 5 TL'yi kullanmıştım. Dün bana da geldi.
  • iyi firma hos firma da kargo konusunda biraz daha dikkatli ve dürüst olsalar daha güzel olur. bir önceki siparisimde yurtici kargoya verildiği yazılmıstı hergün yurticini aradım yok dediler. 6-7 gün sonra baska bir kargom icin aras kargoya gittim. adam diger sipasirisiniz kac gündür burda neden almıyorsunuz dedi. o gün almasam geri gidecekmiş. iade kargoların icindeymiş...
    son siparisimde ise 30 ekimde kargoya verildi diye mail geldi, siteye kargo takip linkide koymuslar e dogal olarak link tıklayınca hata sayfası veriyordu. bu sabah tekrar baktım daha dün cıkısı yapılmıs... 1-2 gün erken calıstık imajı vermek icinmi yapıyorlar yoksa ciddiyemi almıyorlar anlamadım..
  • dolar olarak patlayan konfeti iyiymiş
  • 4 liraya şu gözlükleri tavsiye ederim. 2-3 gün önce elime geçti ve gerçekten güzeller. malzeme kalitesi iyi. 4 lira eder yani :)
    http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&ID=17736&b=Anaglyph-3-Boyutlu--3D--Gozluk--6-Model-

edit: şahsen 2 tane daha alıyorum şuan :)
    1 er tl lik çeklerle 3 er liraya geliyorlar (ayrı ayrı sipariş verirseniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 5 Kasım 2011; 20:47:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.