Şimdi Ara

PiCoin ( Pi Network ) Benzeri Uygulamalar BEE / Bondex / QuBit / Midoin / Star / Alpha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pi coini de bu uygulamalar gibi zamanında indirmiştim. Umarım kaderleri de aynı olur. Kullandıkça detayları aktaracağım. Bilen arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim.

Bee Network

Bee Network, kullanıcıların telefonlarına bir uygulama indirerek BEE adlı bir kripto para birimi kazmalarına olanak tanıyan bir mobil madencilik platformudur. Uygulama, kullanıcıların madencilik hızlarını artırmak için diğer kullanıcıları davet etmelerini sağlar.

Türkçe ve kullanımı oldukça kolay

İşte BEE Network için,

Davet(Referans) Kodum; kocakurt11

Buradan indir ve Davet Kodumu üye olurken eklemeyi unutma; https://j.bee.com/s?a=kocakurt11

PiCoin ( Pi Network ) Benzeri Uygulamalar BEE / Bondex / QuBit / Midoin / Star / Alpha

DOT CHAİN

Polkadot (DOT), bağlı olduğu bir merkez bulunmayan internet sitelerini, halka açık veya özel izne gerek duyulmayan ağları birbirine blockchain ile bağlayan ve tamamen merkeziyetsiz bir internet zinciri kurmayı amaçlamaktadır.

EN HIZLI BAŞLANGIÇ blockchain ağının bir parçası olun.

Dotchain ana ağı, diğer blockchain projelerinden 50 kat ila 90 kat daha hızlı başlatılıyor ve bu da kullanıcıların kullanışlı bir cihaz kullanarak para kazanmalarına olanak tanıyor. Katılmak ve DOT madenciliğine başlamak ve ACE kazanmak için oyun oynamak için bu bağlantıyı kullanın

https://dotchain.network/refer/kocakurt11

Referans kodu : kocakurt11

XENEA WALLET

XENEA Cüzdanı iki katmanlı Xenea ekosistemi için oluşturulmuş öncü bir kripto para cüzdanıdır. Sağlam bir kripto para birimi cüzdan katmanını yenilikçi bir oylama modülüyle birleştirerek, XENEA Cüzdanı Tescilli patentli teknolojisi sayesinde özel anahtarları yönetmenin stresini ortadan kaldırır. Ek olarak, kullanıcılara Yetki Kanıtı (PoD) aracılığıyla madenciliğe katılma yetkisi vererek hem güvenlik hem de verimlilik sağlar.

Referans : 1677HPRgv8

https://xenea.app/register/1677HPRgv8

Bondex

Bondex, geleneksel profesyonel ağlamaçlarını kökten değiştirerek, yenilikçi bir mobil uygulama ve iş portalı aracılığıyla Web3, kripto, blockchain, NFT’ler, metaverse ve oyunlar alanında fırsatlar sunuyor. Bu platform, bugüne kadar bir milyonun üzerinde aylık aktif kullanıcı ve neredeyse 4 milyon mobil uygulama indirilmesiyle dikkat çekiyor. Kar maksimizasyonu odaklı merkezi yetenek platformlarının aksine, Bondex, Web3 paradigmasını benimseyerek kariyer ilerlemesi, ağ kurma, beceri geliştirme ve öneriler için tokenleştirilmiş ödüllerle katılımı teşvik ediyor. Bu şekilde, tüm katılımcılar arasında daha adil bir değer dağıtımı sağlanıyor.

Tek sıkıntısı var ingilizce

Referans: H9DC0XM

https://pwa.bondex.app/authentication?inviteCode=H9DC0XM

QuBit Network

Qubit, merkezi olmayan finans (DeFi) sektöründe, özellikle Binance Smart Chain ekosistemi için özel olarak tasarlanmış, kritik bir bileşen olarak konumlandırılmıştır. Temel işlevi, kullanıcılar için ödünç verme ve borçlanma sürecini basitleştiren ve geliştiren bir DeFi kredi protokolü olarak hizmet etmektir.

QuBit Ağı

⛏️ QuBit Network ile zahmetsiz madenciliğe dalın

✅ Kolay, verimli ve çevre dostu.

✅Ön maliyet yok, güç tüketimi yok.

Referans: kocakurt

PiCoin ( Pi Network ) Benzeri Uygulamalar BEE / Bondex / QuBit / Midoin / Star / Alphaplay.google.com
    QuBit Network:Mining Evolution - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qubit.network

Midoin

Bunu yeni indirdim henüz bilgi sahibi değilim.

Referans: kocakurt11

https://midoin.link/?invitedBy=ozZf9UanGubK6udBIntDciTYG9F3

Star Network

Star network telefondan madencilik uygulamasıdır. Altyapı olarak solana ağını kullanmaktadır.

Referans : kocakurt11

İşte Star Network için tavsiye kodum. Şunu artırmak için tavsiye kodunu kullanın: kocakurt11

https://www.starnetwork.io// adresinden indirin

Alpha Network

Here is my invitation code for Alpha Network. Use the invitation code: kocakurt11. Download the app at www.minealpha.net and get 1 Alpha Coin for free!

Referans: kocakurt11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocakurt11 -- 3 Mart 2025; 19:45:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu günceldir.

• Konu günceldir.

• pi coin network benzeri uygulamalar

yıllar önce pi uygulamasına başlayıp pek ümidim olmadığı için arada tıkladığım fakat buna rağmen epeyce pi biriktiren ve bunu borsaya aktaran biri olarak aşağıdaki uygulamaları da kullanıyorum, pi kazımı halen devam ediyor ne zaman sonlanır bilmiyorum, google play store dan ya da apple store dan indirebilirsiniz, referans olarak beni yazarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler

Pİ (referans/davet kodu: mrvlgl)

DOT CHAIN NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

XENEA NETWORK (referans/davet kodu: 15N5jKU8Dw

QUBIT NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

ALPHA NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

BONDEX (referans/davet kodu: HAU93JN

ATHENE Network - davet kodu 071e23fe1e6b

SIDRA CHAIN

(referans/davet kodu: mrvlgl)

CO-MET NETWORK

MIDOIN (referans/davet kodu: mrvlgl)

RUBI NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

LITCHI NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

REMINT NETWORK (referans/davet kodu: RHF7AGH0 )

CHEATMOON NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

LEGION NETWORK 9VZjgoigkZbLlq

MINERSY (referans/davet kodu: mrvlgl)

ALFA NETWORK (referans/davet kodu: mrvlglmrvlgl8 )

RABIT NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

XENO NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

NETWORK 9VZjgoigkZbLlq

MINERSY (referans/davet kodu: mrvlgl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parliadent -- 20 Mart 2025; 0:25:49 >

• Güncel pi,bee,rubi için referans kodu : souledge

• pi: okidoki91
    bee: ozzy91

bee'nin şu an base rate oranı baya iyi reklam izleyerek boostlayabiliyorsunuz. ileride pi gibi listelenebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MESAJI DÜZENLEMEMİN NEDENİ:⬇️⬇️🔊
    ‼️" Pİ"furyasından sonra bir sürü proje çıktı. Ve çoğu scam bu gerek uygulama olsun gerek telegram botları kaz kaz kaz sonra listeleme fiyatı 0.000 bilmem ne buna dikkat edin. Emeğiniz boşuna gitmesin boşuboşuna altta yazdığım projeler ciddi ve çoğunun ön satışı olacak. Kendinize dikkat edin hayırlı kazançlar.

Arkadaşlar Merhaba. Bir analizci olarak, size güvendiğim ve kesinlikle katılmanızı önerdiğim projeleri yazıyorum

🔴ORBAIC MINER REFERANS KODU: 7cYQcOa8

🔴Mira Network Davet Kodu:" demirom " [ios için uygulama mağazasında yok yakında app store da olacak ama)

🔴Xeno Network Davet Kodu: "demiron"

🔴 Rubi Network: davet kodum:" DEMIRON"

🔴Bondex davet kodum: "HBQZAYA"

🔴 Bee network davet kodum: "mustifede"

🔴 HYRA Aİ : 372328f10e1db

🔴 GAMA NETWORK : WMHDEMIRON

🔴 SPURPRO(XENEA WALLET İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE
    decentralization's future
    SpurPro, Decentralization's Future
    https://spurpro.xyz/s/74UfKiw2V

🔴 Blockdage: whTvyqRN (android için apk indirne şansı mevcuttur.)

🔴ISUSGO: ISUS'u benimle kazanmaya ne dersiniz?

Oyun oynayarak, madencilik yaparak, alışveriş yaparak ve diğer seçenekleri kullanarak ISUS kazanın. ISUS'larınızı diğer kriptolara dönüştürebilirsiniz. İsterseniz nakit para kazanın.

Birlikte ISUS kazanmak için benim tavsiye kodumla indir:
    play.google.com
    ISUSGO Ecosystem - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.isusgo.app&referrer=3Y7UUQS1

🔴 TCC : demir

🔴 İnterlink: 19071907 PiCoin ( Pi Network ) Benzeri Uygulamalar BEE / Bondex / QuBit / Midoin / Star / Alpha PiCoin ( Pi Network ) Benzeri Uygulamalar BEE / Bondex / QuBit / Midoin / Star / Alpha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demiron7 -- 21 Nisan 2025; 21:0:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu günceldir

• pi coin benzeri telefonla madencilik uygulamaları

yıllar önce pi uygulamasına başlayıp pek ümidim olmadığı için arada tıkladığım fakat buna rağmen epeyce pi biriktiren ve bunu borsaya aktaran biri olarak aşağıdaki uygulamaları da kullanıyorum, pi kazımı halen devam ediyor ne zaman sonlanır bilmiyorum, google play store dan ya da apple store dan indirebilirsiniz, referans olarak beni yazarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler

Pİ (referans/davet kodu: mrvlgl)

DOT CHAIN NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

XENEA NETWORK (referans/davet kodu: 15N5jKU8Dw

QUBIT NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

ALPHA NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

BONDEX (referans/davet kodu: HAU93JN

CO-MET NETWORK

MIDOIN (referans/davet kodu: mrvlgl)

RUBI NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

LITCHI NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

REMINT NETWORK (referans/davet kodu: RHF7AGH0

CHEATMOON NETWORK (referans/davet kodu: mrvlgl)

• Güncelleme

Yeni bir proje daha keşfettim. Arkasındaki ekip sağlam. Katılmanızı şiddetle öneririm. Ice tokeni tasarlayanlar tarafından kurulmuş. Gayet temiz ve sağlıklı bir uygulamaya sahip. Akıl karıştıran yanı yok. Türkçe destekli ve tek tık yaparak Seal kazmaya başlayabiliyorsunuz.

Proje: SealSand

Referans (omerjstc)

play.google.com
    SealSend - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=io.sealsend.app

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.