|
Bildirim

|
Bir şey nasıl 10 kat düşebilir? Şu çok temel matematik hatasını görünce insan sinirleniyor.
|
|
Bitcoin i ABD yeni dolar yapmayı planlıyor ama küresel ölçekte elektrik kesintisi ile para yok oluyor, bu bitcoin çılgınlığını asla anlamıyorum. Doğru gelmiyor. Değer muhakkak elle tutulur bir şeye endeksli olmalı.
|
|
O değil de resmen kumar ulan, 20 dakika içerisinde 20 milyar USD'yi iç etmişler(birilerinin cebinden çıktığına göre, kimse de demiyor aga o zaman bu para buharlaşmadı ya, birilerinin de cebine gitmiş diye, bu tür haberler yapılırken daima dikkat ediyorum "efendim şu kadar long TASFİYE oldu, aynen canım, evet... la bildiğiniz alavere dalavereler ile milletin parasını tokatlıyorsunuz), halen daha bizim safları geleceğin ödeme aracı olarak yemliyorlar, neyse...
|
|
Bu saydığın enstrümanların hiçbirisinde bu kadar oynaklık olmaz; TRY hariç :)
![]() medyascope18 TL'den 12’ye düşen dolar kurunun saat saat serüveni - Medyascope https://medyascope.tv/2021/12/22/18-tlden-12ye-dusen-dolar-kurunun-saat-saat-seruveni |
|
Gene silkelemişler😂
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 11 Ekim 2025; 11:8:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem4 -- 11 Ekim 2025; 11:37:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
-- --Bilgisayar 1-- MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çoğu coin'de zarar 60-70% idi. ![]() Bu 6 yıldır ilk defa şahit olduğum şey. Adı belli sağlam coin'ler bile patladı. ![]() İlk -60-70% düşüşten sonra durum böyleydi... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 11 Ekim 2025; 21:1:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ortalığı karıştıran dengesiz sarı kafa turp yaptı. Vergiyi yükselteceğim Ziyaret edecektim vazgeçtim !! Dedi Hersey apar topar patladı... Böyle saçma birşey yok. O ona şunu dedi, başkası ona şunu dedi. Biri kafasını kaşıdı,biri kulağını cekti gibi sacma salak sebeplerden borsanın 30-60-70% düşmesi mantıklı açıklaması olamaz. Daha çok Binance operasyon yaptı dediler... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 11 Ekim 2025; 21:7:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|