Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı 3 ay önceki seviyenin altına düştü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saliharslann

    Beter olsunlar. Ulan bu hırtlar yüzünden ekran kartları başta olmak üzere bilgisayar fiyatları arttı.

    Ayrıca sanal bir şeye bu kadar değer verenin de aklında bir sıkıntı olmalı. Bir şey olsa muhatap olacağın bir kişi kurum falan yok. Neyine güvenip bu fiyatlar veriliyor anlamış değilim. İyi oldu ohhhhhhb misss beter olsunlar ????????

    yıllar sonra bu işin gerçekte ne olduğunu öğrenince( istemesen de öğrenmek zorunda kalacaksın) başını duvarlara vuracaksın

  • ahh ahh param olsa da şimdi alsam :S

  • saliharslann S kullanıcısına yanıt

    la beter olsun dediğin şeyi sende kullanmasan eyvallah dicem, yakındığın şeyi sanki sen kullanırken sanal değilmiş gibi bahsetmen yok mu çok garip olmuş, adamlar en azında para kazanıyor, sen ekran kartını alıp ne yapıon anca oyun oynuon okadar :D hemde sağlam para kaznıyorlar, sende anca elizabet. hey Allahım ya akıl fikir ver.

  • Bir yılda %650 artmış bitcoin için %25 düşüş sıradan bir olaydır. Tabi 2 aydır kriptolara ilgi duyanlar için şok edici olabilir.


    Ethereum %1500-2000 artmış. İzin verinde bi zahmet düşsünler.


    3 aylık kriptolara ilgi duyanlar sanıyorlar ki bu coinler düz doğrultuda hep yükselecekler. Öyle bir dünya yok.


    1 ay öncesinde fırsat bulduğum heryerde tüm coinlerin aylık Rsi değerleri çok aşırı alım bölgesinde, her an bir düşüş olabilir dikkatli olalım dediğimde. Ne diyon la sen bitcoin 100k olacak diyorlardı. Ben tedbirimi aldım ve doğru zamanda çıktım. 100k olacak beklentisi olanların eminim çoğunun sermayesi batmıştır. Şimdi o battık bittik diyip ağlayarak çıkanların mallarını dipten topluyorum. Siz kaçarken ben ucuz ucuz topluyorum. Bitcoin fiyatı 3 ay önceki seviyenin altına düştü 


    Bitcoin tarihsel grafik seyrine bakanlar bu düşüşün minik bir düşüş olduğunu anlarlar.


    Ayı piyasası geldi diyenlerde, kripto piyasası yıllar öncesi gibi birkaç milyar dolarlık hacimde değildir. Trilyon dolarlık hacmi olan bir piyasada ayı sezonu sanılanın aksine yıllarca sürmeyecektir. Artık ayı boğa döngüsü aylarla ifade edilmelidir. İrili ufaklı milyonlarca yatırımcının olduğu bir piyasada yıllarca süren ayı boğa sezonu algısı geçerliliğini yitirmiştir.


    Ayrıca geleneksel piyasanın resmi çalışma saatlerine nazaran gece gündüz işlem yapılan bir piyasada geleneksel finans anlayışları kısmen geçersizdir.


    Geleneksel piyasanın günlük aktivitesine nazaran kripto piyasalar geleneksellerden 3 kat daha fazla aktivite olur. diğer bir tabirle fiyat değişim hızı 3 kat daha fazladır.


    Bitcoin her düşüşün ardından en az düştüğü oranın iki katı değer kazanıyor. Geçenlerde %25 düşen bitcoinin tahmini zirvesi 80 veya 90 bin dolar olacaktır.


    Altyapısı olan tüm kripto paralar kaybettirdiklerinin kat kat fazlasını geri kazandırdılar. Kaybedenler sadece bir gecede zengin olma hayali kuranlardır. Onlar chronicle losserlardır.


    Şimdi kripto paralar baloncular kıs kıs gülüyorlardır ama boşuna seviniyorsunuz. Kripto paralar henüz emekleme aşamasındalar.


    Gelecek blockchainde dolayısıyla pozisyonunuzu ona göre alın. Eski kafalı ihtiyar gerici moruklar gibi düşünmeden hüküm vermeyin.





    Ekran kartı sıkıntısını bitcoine bağlayıp sallayanlarada sadece gülüyorum. Demek ki cehalet böyle birşeymiş. Arkadaşlar ekran kartı sıkıntısının tek sorumlusu bitcoin değildir. Kripto paralar ekran kartı sıkıntısına etkisi sadece %1 bilemedin 5'dir. Dünyada çip sıkıntısı vardır. Günümüzde çip kullanılan bütün elekttronik cihazlar otomobiller aynı sıkıntıyı yaşıyorlar. Birçok otomotiv ve elektronik firması çip sıkıntısı yüzünden üretimi ya durdurdular veya azaltmaya gittiler.


    Çip sıkıntısının sebebide, pandemi yüzünden tedarik zincirinin kırılması, başta Tayvan olmak üzere çip fabrikalarının olduğu ülkelerde yoğun kuraklık sebebiyle su sıkıntısının olmasıdır. Çip üretiminde milyonlarca litre suya ihtiyaç duyuluyor. Su olmayınca üretimde aksamalar meydana geliyor. Bu yüzden Abd Tayvandaki fabrikayı ülkesine taşımak istiyor. son sebep ise Abd-Çin ticaret savaşıdır.


    Çip sıkıntısı, cep telefonu, otomobil, pc donanımlarında ki fiyatları ciddi manada artırmaktadır.


    Bitcoin düştü diye Elon Musk'a sallayanlarla, ekran kartı bulamayıp bitcoine sallayanlar aynı kafadalar.





  • derlemeler kullanıcısına yanıt

    miningciler: tmm

  • yeni dünya parası canım inşallah daha dehersiz hale gelir

  • Pc toplayacaktım tam bu olaylardan dolayı ekran kartı yok kaldı. 6 senelik pc ölüyor iyice.

  • sizce bitcoin mi yoksa dolar mı etkiliyor ekran kartı fiyatlarını ve sizin maaşlarınızı :)

  • Bitcoin düşecek,abd bundan rahatsız çünkü.

  • "Teknolojisi güçlü olan coine yatırım yapanlar huzurlu" diye ponzi yalanı devam ettiriliyor. Bu coinlerin hangi teknolojisi hayatınızın neresinde işe yarıyor ya da yarayacak? Teknoloji diye ponziye kılıf uyduruluyor. Teknoloji Google'ın, Amazon'un yaptığı şeydir. Bir avuç insan 2-3 senede bir bu balonu şişirip şişirip ağıza bi parmak bal sürüp, sonra diğerlerinin elinde avucunda ne varsa alıyor. Örneğin gate.io'nun uygulamasında analytics sekmesinde matic'i aratın, coinlerin %70i sadece 5 cüzdanda olduğu görülüyor. Bitcoinin %2'sine yakını tek bi cüzdanda. Böyle merkeziyetsizlik mi olur?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakanoth -- 22 Mayıs 2021; 10:12:33 >
  • sanırım delireceğim paramın yüzde 70 i eridi

  • İnşallah 100 dolara kadar düşer. Her gün dua ediyorum.

  • Var bir hayalimiz.

    Bitcoin fiyatı 3 ay önceki seviyenin altına düştü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Death Note

    sizce bitcoin mi yoksa dolar mı etkiliyor ekran kartı fiyatlarını ve sizin maaşlarınızı :)

    Valla 900-1000 liralık rx590 ekran kartımı 5500 e sattıysam ne etkilemiş olabilir :)

  • Ayı geldi diyenler 1-2 ay sonra keşke bugün alsaydık diyecekler :)

  • alierennet kullanıcısına yanıt

    Çok güzel açıklamışsın bütün konu başlıklarını aynen öyle.

  • Yalnız yorumların farkında mısınız ? Ne kadar manipülatifler... Kaybeden yok ! Hepsi hedeci hödücü hodlcı kotılcı hepsi kar etmiş hepsi süper kazanmış hepsi şu anda bile kazanıyor ... E pardon da birilerinin kazanması için yine birilerinin kaybetmesi lazım. Kim kaybetti bu paraları ?


    Bu elonu canlı canlı yakmak isteyenler kimler ?


    Bu kazanıyorum, kazandım, bitmez, bitmeyecekçilerin tek amacı piyasadan milletin kaçmasını engellemek ilgiyi yüksek tutmak. Yoksa "sıçtık battık, evim gitti" dese, 3-5 kelam sonra piyasaya olacakları biliyorlar.


    Tabi ki babasının verdiği öğrenci harçlığı ile bu işe girip 2 yıl önce 100 tl yatırdığı parayı 150 tl olarak geri alıp bir şeyler kazandığını sanan tayfayı işin içine katmıyorum Bitcoin fiyatı 3 ay önceki seviyenin altına düştü 


    Gel bana ver o parayı ben sana 2 yıl sonra veririm 300 tl olarak. Görende 1'i 100 yapıyor sanar.


    Kimisi diyor alacaksın yatıracaksın, kalacak orada. E kardeşim, ben o parayı nereye o şekilde yatırsam kazanırım zaten ... Tefeciye bile versem alırım yine aylık kiramı. Bu nedir yani ? Bu kadar güvenilmeyen, her yıl spekülasyonlara konu, bir tane adamın dudaklarının arasına bakan bir piyasanın içinde 3-4 yıl cüzdan tutup, bana 3-4 yıl sonra kazandırmasını beklemek ?


    Yatan para ölü paradır. E birde bunun shortcusu var. Günlük cips parasını çıkarıyorlar. Her türlü borsa ve döviz bundan daha fazla getiri sağlıyor.


    E birde bunun kazılması var, elektriği var ... Tonlarca güvenlik problemi, çökülen borsalar, manipülasyonlar, hırsızlıklar, regulasyonların olmayışı, kuralsız ve dağınık oluşu, merkez tutumu olmayışı gibi tonlarca sorunsalı var.


    Millet niye giriyor bu işe hala anlamış değilim ... İşin kolaycılığı ve teknolojik argümanları en fazla sinek çeken tarafı olsa gerek !





  • Antikaruh kullanıcısına yanıt

    Hocam sebebi toplum yapımızın tamamen aptallık üzerine kurulmuş olması. Yada yapılan aptallıklardan ders çıkartarak şekilleniyorda denebilir belki herneyse.

    (aptallık ansikopedisi den) alttaki frenks te fırsat(Occasio) topun üzerinde gözleri perçemi ile kapalı pişmanlık(Poenitentia) onun gerisinde kalmaktadadır, gerçek bilge(Vera Eruditio) ise ayakları yere sağlam basar halde bizleri fırsatın başltan çıkarıcılığından korur.


    Bitcoin fiyatı 3 ay önceki seviyenin altına düştü



    gmail ile giriş yaptım hesabımı sıfırladı mı ne yaptı, alihakkı 'yım ben. O_O garip. kullanıcı adı şifre ile girince aynı maile 2 hesapmı oldu şimdi .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karasuzanu -- 22 Mayıs 2021; 7:58:15 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.