|
Bitcoin’de kara gün: Fiyat çakıldı
-
- Nijerya
- Vietnam
- Filipinler
- Türkiye
- Peru
-
işte bunlar hep alım fırsatı
-
Alım fırsatı, YTD.
-
Zihahah
-
Hahah ironiydi aslında. Her çöküş haberinde boyle bir yorum oluyordu. Bu sefer benim ki olsun dedim.
Ama ekleme yaptım evet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:D
işte bunlar hep sazan.avi
-
tether yok olsa bile USDC var BUSD var var oğlu var.
-
R’is(!) sayesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamlar hala alım fırsatı diye okuyor ya haberi valla bunlara her tür kayıp müstahak. Dünyaya gök taşı yaklaşıyor kriptolar çakılacak deseler yine alım fırsatı diye parayı basacak, Allah akıl fikir versin kumar kötü bir şey annem, tez zamanda kurtulursunuz inşallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: monacomen
Adamlar hala alım fırsatı diye okuyor ya haberi valla bunlara her tür kayıp müstahak. Dünyaya gök taşı yaklaşıyor kriptolar çakılacak deseler yine alım fırsatı diye parayı basacak, Allah akıl fikir versin kumar kötü bir şey annem, tez zamanda kurtulursunuz inşallah.Bak halen kafa aynı. Neyse az kaldı az. Tamamen susturucam seni 100.000$ olunca.
-
Tether bağlantısı yalan. Nereden uydurdularsa artık
reutersStablecoin Tether says holds no Evergrande commercial paperhttps://www.reuters.com/business/finance/stablecoin-tether-says-holds-no-evergrande-commercial-paper-2021-09-16/ -
20k görmeden almam
quote:
Orijinalden alıntı: TechVETBak halen kafa aynı. Neyse az kaldı az. Tamamen susturucam seni 100.000$ olunca.
Alıntıları GösterYine gelmiş ıslak rüyalar ülkesi Afrikalı kripto para sevdalısı Nijeryalılar. He babacım he evet kesin bir sene içinde 100.000 olacak. Hatta 100.000 olduğunda da bu sefer 200.000 olucak. O da yetmez 500.000 olacak. Ve Nijeryalılar dünyanın en zengin insanları olacak. Dünyada en çok kripto para kullanan Nijeryalılar, zengin olursanız bizi de görürsünüz inşallah.
İşte dünyanın en çok kripto para kullanan ilk 5 ülkesi;
- Nijerya
- Vietnam
- Filipinler
- Türkiye
- Peru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 20 Eylül 2021; 19:23:1 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: monacomenYine gelmiş ıslak rüyalar ülkesi Afrikalı kripto para sevdalısı Nijeryalılar. He babacım he evet kesin bir sene içinde 100.000 olacak. Hatta 100.000 olduğunda da bu sefer 200.000 olucak. O da yetmez 500.000 olacak. Ve Nijeryalılar dünyanın en zengin insanları olacak. Dünyada en çok kripto para kullanan Nijeryalılar, zengin olursanız bizi de görürsünüz inşallah.
İşte dünyanın en çok kripto para kullanan ilk 5 ülkesi;
- Nijerya
- Vietnam
- Filipinler
- Türkiye
- Peru
Alıntıları GösterAh ah. Yine Google'dan kopyala yapıştırma hikayesi. Az çok bir hayat bilgin var ama borsa bilgin yok. Sorun orada.
Ha bu arada, karşılaştırman aşırı yanlış. Nijerya'da 10 milyon kişi kripto almış olabilir ama Avrupa'nın 10.000'ine denktir ortadaki rakam. Quantity over quality senin dediğin. Sayıca fazla olması bir işe yaramaz. Türkiye de öyle keza. "Kripto oynuyorum" diyen iddiacıların içeride 300-500 lirası var. Böyle 1 milyon kişi, orta halli Amerikalı 50 yatırımcı bile etmez.
Al bu aralıkta(Aralık ayı değil, dikey mavi çizgiler arası zaman aralığı) geleceği seviye. Geldiğinde beni hatırlarsın. Sonra düşüş evet. 40K civarlarına kadar gelecek. Sonrası artık 500-700K civarı olur. Kahvedeki Necati Dayı anlamaz niye olacağını. "BTC elektrik tüketiyor yeğen" der dururlar. Sen de Google'dan kopyalar yapıştırırsın halen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 20 Eylül 2021; 20:0:5 >
-
Bağlantı olmasa bile piyasadakiler olduğuna inanırsa sonuç benzer olur. Bir abimiz vardı; " Hisseye aşık olma" derdi.
quote:
Orijinalden alıntı: hopeyoung
Bağlantı olmasa bile piyasadakiler olduğuna inanırsa sonuç benzer olur. Bir abimiz vardı; " Hisseye aşık olma" derdi.Hisseye aşık olmamak konusunda çok haklısın arkadaşım. Piyasanın inanması konusunda da haklılık payın var. Kimlerin inandığı önemli. Bir de Tether tek stabil para değil. USDC, BUSD, USD vs.. Tether yani USDT stabil paralardan sadece bir tanesi.
-
1 dolardan hatta centlerden 45 bin dolar olmuş yukarıda adamın biri hala hayal diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kripto piyasasının hala çok kırılgan bir algı tarafından yönleniyor olması yeterince büyük problem bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Adamlar hala alım fırsatı diye okuyor ya haberi valla bunlara her tür kayıp müstahak. Dünyaya gök taşı yaklaşıyor kriptolar çakılacak deseler yine alım fırsatı diye parayı basacak, Allah akıl fikir versin kumar kötü bir şey annem, tez zamanda kurtulursunuz inşallah.
|
işte bunlar hep alım fırsatı
|
Bak halen kafa aynı. Neyse az kaldı az. Tamamen susturucam seni 100.000$ olunca. |
1 dolardan hatta centlerden 45 bin dolar olmuş yukarıda adamın biri hala hayal diyor
|
Sadece Temmuz Ağustos arası 29k dan 52k ya olan yolculukta , parayı 3e 4e 5e katlamış insanlara bunu inandıramazsın. Piyasada fırsatlar bitmez. BTC düşüş trendine girdiğini görüp nakide geçen , karını çekip realize etmiş olanlardan da nerenin alım fırsatı olduğunu daha iyi bilemezsin. Ayrıca kumar dediğinde şans faktörü mevcut. Burada ise bir projeye yapılan yatırım söz konusu. Projeleri incelerim , bana güven veren hoşuma gidene yatırım yaparım. İnsanlarda benim gibi düşünürse ,yatırımlar büyürse , şirketler kar ederse karı paylaşırız. İMKB nin insanlara güven verirken , kripto dünyasının kumar diye nitelendirilmesi , bunun da DH gibi bir teknoloji forumunda dillendirilmesi gerçekten çok acı. |
Hahah ironiydi aslında. Her çöküş haberinde boyle bir yorum oluyordu. Bu sefer benim ki olsun dedim.
Ama ekleme yaptım evet. |
Yine gelmiş ıslak rüyalar ülkesi Afrikalı kripto para sevdalısı Nijeryalılar. He babacım he evet kesin bir sene içinde 100.000 olacak. Hatta 100.000 olduğunda da bu sefer 200.000 olucak. O da yetmez 500.000 olacak. Ve Nijeryalılar dünyanın en zengin insanları olacak. Dünyada en çok kripto para kullanan Nijeryalılar, zengin olursanız bizi de görürsünüz inşallah. İşte dünyanın en çok kripto para kullanan ilk 5 ülkesi; |
Tabii canım sıfır yatırım ile oturduğun yerden 4 ayda 10 bin dölar yapıyorsun. 200 dolar için çalışan herkes enayi, herkes evini arabayı satıp sen gibi bitcoine yatırsa 4 ayda zengin olur halbuki. Ne kadar büyük bir ticari zekaya sahipsin keşke ekönömi profesörü olarak seni devlet merkez başkanı olarak atasa da bu büyük buluşun ile ülke ekönömisini kurtarsan. |
Böyle yazınca zeki olmuyorsun. Onu bil öncelikle. Sana detaylı şekilde 2017 Ağustos'da girdiğimi söyledim ben. 2018-2019 yıllarında yaptığım alımların ufak bir kısmını da gösterdim. Unuttun demek. Yapıştırdığım Google'dan değil. Kendi grafiğim. 4 senedir bu işteyim. Kimseyi gazlamadım. Bak yine söylüyorum, sende aşırı bir kıskançlık var. Sadece bana değil, başkalarına da yazılarından açıkça seziliyor bu. Dikkat et kendine. Bu öfke ve kıskançlıkla kendine zarar verirsin. Ben yine de adam gibi anlatmaya devam ediyorum. Sen devamlı iğneliyorsun. Kahvedeki Necati Dayı'dan farkın yok. 5-20$ iken alsaydın diyorsun ya, o zamanki grafikle şimdiki aynı değil. Uzun dönem çizilen grafikte belli PA noktaları olur. İşlenme şekli belli eder. 10 senelik grafik ile, 1 senelik grafik aynı değildir. Birkaç dolar iken haberimiz vardı ama ilgilenmedik. Bilmiyorduk o zamanlar. İş, güç, koşuşturma derken, bakmadık ciddi bir şekilde. Çok eksiğin var çok. Hem insanlık olarak hem de bilgi olarak. İlla senin tarzında yazıp, aşağılamak mı lazım seni? |
Benzer içerikler
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- wechat qr code sorunu
- instagram keşfete düşme
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- play protect nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X