Şimdi Ara

Bit pazarından aldıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1km menzilli usb modem aldım 10 tl ye
    PSP SLİM aldım 25 TL
    PSP2 OJİNAL oyun aldım 5 tl ye

Bit pazarından aldıklarım[simage]https://store.donanimhaber.com/ae/25/60/ae2559f92.jpeg[/s[simage]https://stor.com/91/63/61/9163619d5dea8ecc76ebc2b4e2a608c.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 7 Haziran 2019; 17:56:0 >

• Merhaba,hangi bölgede bulunan pazara gittiniz ?
  • İstanbul'da Dolapdere ve Feriköy'deki pazarlara gidiyorum fiyatlar gereksiz uçuk Youtube'da videolara bakıyorum millet az parayla dünyayı alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

İstanbul'da Dolapdere ve Feriköy'deki pazarlara gidiyorum fiyatlar gereksiz uçuk Youtube'da videolara bakıyorum millet az parayla dünyayı alıyor.
    oralar meşhur oldu diye satıcılar fiyatları uçurdu eskiden dolapdere bit pazarı cok ucuzdu feriköy zaten gidilmez ayrı bi dünya
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dolapdere hala devam ediyor mu ? Ben en son geçen sene gittiğimde belediyeyle ilgili bir problem olduğu için kaldırılmıştı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaOtzi

Merhaba,hangi bölgede bulunan pazara gittiniz ?
    kadiköy bit pazarı ama bu gün sondu belediye ruhsatı iptal etmiş başka bir yere taşınacakmış
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    :)) Bugün oraya bende gidecektim ama çok uzak olduğu için vazgeçmiştim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankarada var mi bunun gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

:)) Bugün oraya bende gidecektim ama çok uzak olduğu için vazgeçmiştim .
    tuzla tepeörende var ama orasıda taşındı diyorlar
    Açıkçası sürekli kaldırılıyor, taşınıyor ilginç bir durum o yüzden you tube de 1-2 kanal var pazarlardan güncel videolar atıyorlar onları takip ediyorum ve pazar hakkında bilgi alıyorum .
  • quote:

Açıkçası sürekli kaldırılıyor, taşınıyor ilginç bir durum o yüzden you tube de 1-2 kanal var pazarlardan güncel videolar atıyorlar onları takip ediyorum ve pazar hakkında bilgi alıyorum .
    yarın sultanbeyli bit pazarına gidicem ama kaldırılmış olabilir
    Sultanbeyli hakkında da bilgi bekliyoruz sizden . Aynı şekilde Kadiköy haftaya ne olcaka onuda yazarsanız gerçekten süper olur .:) ( Bölgeye yakın olduğunuzu düşünerek yazdım )
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    ulus taraflarında vardır
    Hocam ferikoydeki sosyete pazari bu esenler bayrampasa arasinda otogarin oradada bir pazar var bilginize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    merhaba
    tam olarak yeri nerede
  • efenim hala 2008demi yaşıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 7 Haziran 2019; 18:11:42 >
  • Ankarada melike hatun cami civarına gittim hepsi telefoncu ve beyaz eşyacı. Serme karışık yerler bilen var mı ?

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Hocam adresi neresi birde ne zamanlar kuruluyor. Büyük bir bit pazarı arıyorum eski telefonları toplamak için de.
  • LaOtzi kullanıcısına yanıt
    Hala devam ediyor hocam geceden başlıyorlar hatta. Bir hafta açılmazsa kesin diğer hafta açılıyor.
    Hocam buyuk degil hafta sonlari kuruluyor eger buyuk isterseniz eminonu ndeki ve edirne kapi sur arkasinda ki tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.