Şimdi Ara

Bisklet frenini nasıl sıkarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar freni köklüyorum ama za zor duruyor nasıl yapıcam lütfen yardım edin :)

• Ayagini arka tekere uzat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBBDAD18F -- 3 Mayıs 2012; 0:51:57 >
  • Fren pabuçları erimiştir, onları değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Fren pabuçları erimiştir, onları değiştir

yok dostum biskletçiye vermeden öncecanavar gşibi idi bsiskletçiye kmh taktırdım olay bu..Ama beni şüphhelendiren tellerini sıkmak .. ama nasıl yapıcam işte onun bi vidası falan varmı ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesaylon

quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Fren pabuçları erimiştir, onları değiştir

yok dostum biskletçiye vermeden öncecanavar gşibi idi bsiskletçiye kmh taktırdım olay bu..Ama beni şüphhelendiren tellerini sıkmak .. ama nasıl yapıcam işte onun bi vidası falan varmı ki..

Bisikletçi daha çok para kazanmak için fren telleriyle oynamış olabilir. Bi resim çek at ona göre yorum yapalım.
  • v frense ve sıkmak istiyorsan v frenin üstünde telin en son sıkıştığı bir vida var o vidayı gevşet tel bollaşır v freni elinle sıkarak vidayı sık. İnşAllah anlamışsındır veya anlatabilmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

v frense ve sıkmak istiyorsan v frenin üstünde telin en son sıkıştığı bir vida var o vidayı gevşet tel bollaşır v freni elinle sıkarak vidayı sık. İnşAllah anlamışsındır veya anlatabilmişimdir.

Hmm anladığım şu hani önde frein üstende tel var sarılı yanın da vida yeri var görünüşe göre onu çözünce tel boşalacak.Ve birde teli lastiğin altındaki demire yakın olarak mı yapıcam
    @Hybrid Theory* tamam dostum belki gerek kalmmaz ama arkadştan mesaj gelipte yapamazsam foto çekerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 3 Mayıs 2012; 15:44:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Ayagini arka tekere uzat

:FD yasd hnjhuas

la nedı o yaw evde ayakkabım kalmamıstı asdasd
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesaylon

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

v frense ve sıkmak istiyorsan v frenin üstünde telin en son sıkıştığı bir vida var o vidayı gevşet tel bollaşır v freni elinle sıkarak vidayı sık. İnşAllah anlamışsındır veya anlatabilmişimdir.

Hmm anladığım şu hani önde frein üstende tel var sarılı yanın da vida yeri var görünüşe göre onu çözünce tel boşalacak.Ve birde teli lastiğin altındaki demire yakın olarak mı yapıcam
    @Hybrid Theory* tamam dostum belki gerek kalmmaz ama arkadştan mesaj gelipte yapamazsam foto çekerim..

Dostum ne sorduğunu anlamadım ki

• Tamam beyler ya allahtan hallettim dün fren kolunun yanıda frean kablosunun sonun da bi uzun bişi var onu gevşettim sonra sağındaki vidayı sıktım sonra oldu
    Çok tuhaf iş yaa resim bu;
     Bisklet frenini nasıl sıkarım ?

ya en altta kabloyu geçirilen şey varya o radaki küçük siyah şeyi geçveşetip dönen vida gibi olanı sıktım inşallah anlamıştırsınız Ama galiba hayır Sonra sertleşti

• Tamam şimdi anladım. Halletmene sevindim, kazasız belasız inşallah.
  • geçmiş olsun , keyifli pedallamalar
  • Sağolun arkadaşlar :)Hani normal bişey değil pedal vs bişi olsa pek telaş yapmam ama iş kötüydü fren..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.