Şimdi Ara

Bisikletle Ege Turu Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler uzun süredir pilanladığımız birşeyi paylaşmak istiyorum sizinle 2-3 ay sonra felan finallerden sonra bisikletle 3-4kişi yolculuğa çıkmayı düşünüyoruz ankaradayız

izmirden başlayarak tüm tatil köylerini geçerek çeşme,bodrum,kuşadası,didim,fethiye antalyaya kadar geçmeyi düşünüyoruz(buraları iyi bilen panpalarımızdan tavsiyebekliyoruz) tam güzergahı kesinleştirmedik ama kabaca böyle

yolculuğumuz sadece bisikletle olacak araştırıyorum uzun süredir bisikletle tüm türkiyeyi dolaşmış insan çok fazla bu tür şeylerle ilgilenenlerden fikir bekliyorum yanımıza almamız gerekn şeyleri hazırlıyoruz.
    daha önce böyle bir yolculuk yapmış kişilerden tavsiyelerini her konuda (bisiklet barınma yiyecek gezilcek yerler,yanımıza almamız gerekenler )bekliyorum böyle şeylere meraklı olanlarda yazsın fikirlerini

izmir-aydın-mugla-fethiye den geçerken yardımcı olacak bize eşlik edecek rehberlikyapacak destek olacak kişilere ihtiyacımız var bundan onur duyacak kişiler pmlerinizi bekliyorum

19 yaş ve üzeri 1-2 kişi daha katılabilir bize

örnek olarak resimler:

örnek turlar:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56593.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60328.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue.bey -- 17 Mart 2012; 1:30:34 >

• hasan söylemez'l iletişime geçebilirsiniz yardımcı olurr herhalde.arkadas bisikletle parasız türkiye turuna cıkmıstı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goeksello

hasan söylemez'l iletişime geçebilirsiniz yardımcı olurr herhalde.arkadas bisikletle parasız türkiye turuna cıkmıstı.

evet araştırdım onuda nerden bulacağımı bilmiyorum
  • Sen çok yanlış yere gelmişsin panpa

Bknz.www.gezenbilir.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnde gmail ve facebook adresi olacaktı bi bakayım bulursam pm atarım
  • İzmirden otobana çıkmanız lazım bildiğim kadarıyla bisikletle yola girmek yasak neden dersen o yol bisiklet için çok sakat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa Orhangazi Bisiklet turu
    12 yıl önce açıldı
    karadeniz turu na gidecekler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hep hayalimde olan birşeydir.

Kısmetse bir gün gözümü karartıp, bir yaz gününde max. 1 haftalık bir geziye çıkacağım.

Aslında herkese göre değil bu, gerçekten tutku işi. Yanınıza size köstek olacak arkadaşlarını almamanızı tavsiye ederim yoksa tadı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Sen çok yanlış yere gelmişsin panpa

Bknz.www.gezenbilir.com

dışardan takip ediyorum siteyi hocam üyelik açıp yakında oradada bir başlık açarım ama öncelikle dhli kardeşlerimizle paylaşmak istedik
  • Şu motor ehliyetini bir alsam bide cbr125 bende çıkıcam öle bir tura Kolay gelsin hocam şimdiden
  • Samsundayım.

Hocam şehir merkezine kadar gittim ilçeden 1 saatte tıkandım kaldım. Şu tıkanma sorununu da atlatabilsem keşke.
  • Aslında katılmak isterim ben de benim de aklımda böyle bi tur var benimki daha kısa tabi izmirden çanakkaleye.. istersen bisikletforuma da bi yaz derim orda da bolca yanına ne alman gerektiğin falan yazıyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

Aslında katılmak isterim ben de benim de aklımda böyle bi tur var benimki daha kısa tabi izmirden çanakkaleye.. istersen bisikletforuma da bi yaz derim orda da bolca yanına ne alman gerektiğin falan yazıyo..

çok fazla zorluklarla karşılaşcamığıız biliyoruz çok eksiğimiz var çok iyihazırlanmamız gerekiyor ama buna değedcek bir gezi olacağınada eminim tavsiyen için saol diğer forumlarada zamanla ilgileneceğim
  • Benim kafamda da böyle bir şey var. Eğer imkanlar el verirse ( maddi ve tarih uyumu) Tekirdağdan size katılmak isterim
  • Bende marmara turu yapmak istiyorum bu sene ,zaman bulabilirsem.Kırklareliden başlayacağım inşallah.

• 0:47
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilişim_hak

quote:

Aslında katılmak isterim ben de benim de aklımda böyle bi tur var benimki daha kısa tabi izmirden çanakkaleye.. istersen bisikletforuma da bi yaz derim orda da bolca yanına ne alman gerektiğin falan yazıyo..

çok fazla zorluklarla karşılaşcamığıız biliyoruz çok eksiğimiz var çok iyihazırlanmamız gerekiyor ama buna değedcek bir gezi olacağınada eminim tavsiyen için saol diğer forumlarada zamanla ilgileneceğim

Zaten önünüzde 2-3 ay var rahatlıkla hazırlanır bu tur ve o eksik bi şekilde olacak izmire geldiğinizde pedallayabiliriz izmir çıkışına kadar falan tanışmak isterim sizlerle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilişim_hak

quote:

Zaten önünüzde 2-3 ay var rahatlıkla hazırlanır bu tur ve o eksik bi şekilde olacak izmire geldiğinizde pedallayabiliriz izmir çıkışına kadar falan tanışmak isterim sizlerle

msn adresinizi bırakın bize izmirde gezilecek yer ve güzergah tavsiyelerinede ihtiyacımız var

• ekipmanlara ortalama ne kadar para harcanıyor bende merak ediyorum duyan gören varsa bekliyorum
  • Para biriktirip 300-400 TL'ye düzgün bir bisiklet alıp Mersin-Tarsus hatta Adana falan yapmak isterim ama yollar berbat. İnsan gibi araba sürseler gidilirde şehir içerisinde bile cesaret edemiyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.