Şimdi Ara

Bisikleti SATTIM. Salcano NG650 HD.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün, 450 Tl ye aksesuarlarıyla birlikte sattım. 2 haftalık bisikletten baya zarar ettim ama 1-2 ay sonra bomba gibi bir bisikletle aranızda olacağım kısmetse

Kalın sağlıcakla

# Mechanical Engineering #
  • Hayırlı olsun hocam. Çok ucuza bırakmışsın hemde HD. Alanada satanada hayırlı olsun hemen geri gel turlara özletme

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Hayırlı olsun hocam. Çok ucuza bırakmışsın hemde HD. Alanada satanada hayırlı olsun hemen geri gel turlara özletme

Evet ucuza gittiğini düşünüyorum ben de. Ama 500 ve üstü rakamlara satmam çok uzun sürecekti. Bi de alan arkadaş baya temiz biriydi, iyi biriydi yani, konuştuk anlaştık geldi aldı gitti. Giderken gözlerim dolmadı desem yalan olur, çok severek almıştım, bi daha o renkten bulabilir miyim bilmiyorum

escober12: Dostum marka/model olarak şu an için bir şey diyemem. Aklımda olan bir kaç model var, ancak araştırma aşamasındayım şu an. Şunu söyleyeyim, MTB ve 29'luk olacak.

• Cok ucuza gitmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Engineer !

quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Hayırlı olsun hocam. Çok ucuza bırakmışsın hemde HD. Alanada satanada hayırlı olsun hemen geri gel turlara özletme

Evet ucuza gittiğini düşünüyorum ben de. Ama 500 ve üstü rakamlara satmam çok uzun sürecekti. Bi de alan arkadaş baya temiz biriydi, iyi biriydi yani, konuştuk anlaştık geldi aldı gitti. Giderken gözlerim dolmadı desem yalan olur, çok severek almıştım, bi daha o renkten bulabilir miyim bilmiyorum

escober12: Dostum marka/model olarak şu an için bir şey diyemem. Aklımda olan bir kaç model var, ancak araştırma aşamasındayım şu an. Şunu söyleyeyim, MTB ve 29'luk olacak.

Bende 29er MTB alacağım. 759 düşünüyorum rüyalarıma bile girmeye bbaşladı. Kadrosu yeter ya

• SütMısır: Aklımdakilerden bi tanesi 759 Salcano kadro olarak kesinlikle yeterli gelmedi bana. 29 candır

marslan1999: Baya ucuza gitti, baya hemde. Kask/eldiven bile verdim, hiç bir şey bırakmadım. Her şeyiyle, tam set 450 ye gitti. Hayırlısı böyleymiş ama..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Engineer ! kullanıcısına yanıt
    İmzayı bile değişmissin. Al bi tane 2.el BF forumdan şehir bisikleti bak keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Ben sana 600 pahalı demiştim,fakat sen hepten öldürmüşsün 450 ne be usta

hocam 600 dedim olmadi 550 dedim olmadi 450 paldir kuldur sattim. Para da lazimdi zaten. 50 lira ucuz sattim ama o 50 lira icin 1 ay beklicektim belkide.. Bana para simdi lazim 1 ay sonra olsa, satmam zaten :):):)

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

İmzayı bile değişmissin. Al bi tane 2.el BF forumdan şehir bisikleti bak keyfine.

hocam valla sehir/yol bisikleti pek dusunmuyorum aslinda. Kafamda kiyimda kosemde oyle bi fikir var ama yeri geliyor daga bayira vuruyorum kendimi, yol bisikleti olursa sikinti olur benim icin. :) ama onerdigin biseyler varsa fikirlerini degerlendirmek isterim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.