Şimdi Ara

Bisiklete LED takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Uyar sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ucuza halletmiş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aküyle olacak iş değil ardaşım bu. Nedenlerine gelecek olursak, akü çok ağır, akünün şarj etmesi zor, aküyü kullanması zor( tam bitirmemelisiniz o yüzden bir de akü göstergesi almanız gerekecek). Ben kendi bisikletim için bir sistem kurdum. Sistem şu şekilde: 1 yıl önce aliexpressten 6 liraya 2 tane 50 cm usb şerit led aldım (Normal 30 tl oluyordu kuponla 6'ya geldi). Bende bir de 12500mahlık powerbank (şuan piyasada 60 70 liraya bulabilirsiniz) vardı, 2 çıkışlı olanlardan. Şerit ledleri bisikletin maşasına sabitledim kablo kelepçeleriyle, devamında power banki de kadroya sabitledim yine kablo kelepçeleriyle ( yazın full bisiklete takılı duruyor kışın çıkartıp yanımda taşıyorum powerbank'i). Gidona da açma kapama tuşlarını yerleştirdim, on numara oldu. Bence bundan iyi sistem olmaz.

Edit: 12vluk dinamolarsa lastiğini yer bitirir. 1 aya lastik diye bir şey kalmaz. Göbekten dinamolu tekerler var ama onların fiyatına hiç bakma çünkü kalp krizi geçirebilirsin. Bi de onlar 12v değil aküyü şarj etmek için ek devreye ihtiyacın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yekase2084 -- 30 Ağustos 2018; 1:33:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.