Şimdi Ara

BİSİKLET YENİLEME - TAMİRİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır kömürlükte yatan bisikletimi tamir etmek istiyorum. Gidonu ve gövde demir kısmı dışındaki bütün aksamlarını değiştirmek istiyorum. Sizce buna değermi ve kaça patlar bana?

Don't stop till you get enough...
  • Ben de yenilemeyi düşünüyorum. Yedek parçaları uygun fiyata satan bir yer bulmak kaldı sadece. Bence kesinlikle değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf ya da kadrosu, halihazırdaki donanımı hakkında bilgi verirsen cevap verebilecek arkadaşlar çıkacaktır..

Onun haricinde forumda ortak fikir, çok sağlam ve değerli bir kadro yoksa ortada, yenilemenin aşırı maliyetli olacağı yönünde.. tabi bütçe ve keyif meselesi biraz da..
  • Markasını hatırlamıyorum arkadaşlar, ama gövdesi sağlam durumda koyu lacivert rengi bisikletin. Pas yok üzerinde. jantlar paslanmış, vitesler bozuk galiba, pedalları kırık. jantlar 26 inç yanlış hatırlamıyorsam, fren sistemi dandik bir markaydı, shimano koyabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 2 Temmuz 2013; 14:47:46 >

Don't stop till you get enough...
  • Hocam istediğin marka model parça koyabilirsin. Fakat eski kadroya değer mi orasını bilemem. Fotoğraflarını çekip koyarsan fikir yürütebiliriz. bir de bütçen önemli. İstersen elimden çıkma parçalar var uygun fiyattan yollarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tampon tamiri yer önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 liralık margarin alıyorsun... paslı yerlerine güneşin altında sürüp kurumasını bekliyorsun... sonrada yağ ile yağlıyorsun pastan eser kalmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 3 Temmuz 2013; 23:57:06 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.