Şimdi Ara

Bisiklet vites seti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar be nbi tane buldum ama iyi midir nasıldır bilmiyorum bir yardımcı olursanız sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: derincestay

arkadaşlar be nbi tane buldum ama iyi midir nasıldır bilmiyorum bir yardımcı olursanız sevinirim :)

İmkan varsa detaylı fotoğraf ve bilgi verirsen yardımcı oluruz. Sevinirsin
  • PhotoBy_Anonim kullanıcısına yanıt
    link bu hocamhttp://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=235
  • quote:

link bu hocamhttp://www.performansbisiklet.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=235

Bütçeniz buysa ben olabilir derim. Fakat daha deneyimli birileri yorum yaparsa daha iyi olur. Bu seriye olumlu olumsuz bir çok yorum oldu
  • 180 mi yoksa ben mi yanlış görüyorum ? 180 ise hemen alayım yahu.
  • 180 iyi ama sitenin güvenilirliği falan bilmiyorum. Sizin bilginiz var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon seti önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tourney serisi MTB veya tur bisikleti için ilk seviye vites takımıdır. Kaliteli bir set olmamakla birlikte zorlamadığınız ve bakımını eksik etmediğiniz sürece ihtiyacınızı görebilir. Hatta Tourney serisi vites takımıyla uzun turlara çıkan bisiklet kullanıcıları mevcut.

Bütçeniz uygunsa arka ve orta vitesleri Acera alabilirsiniz.

Fiyatı konusunda olumlu-olumsuz birşey diyemeceğim.
  • quote:

180 iyi ama sitenin güvenilirliği falan bilmiyorum. Sizin bilginiz var mı

Malesef yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mythology

Tourney serisi MTB veya tur bisikleti için ilk seviye vites takımıdır. Kaliteli bir set olmamakla birlikte zorlamadığınız ve bakımını eksik etmediğiniz sürece ihtiyacınızı görebilir. Hatta Tourney serisi vites takımıyla uzun turlara çıkan bisiklet kullanıcıları mevcut.

Bütçeniz uygunsa arka ve orta vitesleri Acera alabilirsiniz.

Fiyatı konusunda olumlu-olumsuz birşey diyemeceğim.

zorlama falan yapmayacağım zaten kullanıcam ama beni 2 3 sene götürsün istiyorum.
  • Yok mu yav şu setin hakkında fiyat bilgisine sahip birileri.
  • site çok sağlam sahibide alakalı dürüst birisidir 4 kez sipariş verdim bir adeti yanlışti elinizdeki jant setine bu uymaz şunu vereyim v.b. diye arayıp yardımcı olan beyefendi birisidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.