Şimdi Ara

Bisiklet ve Aksesuarları sıcak fırsatları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
292
Favori
210.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Giriş
    Önerirmisiniz hocam ilk bisikletim olacak çocukluktan bu yana :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İroni mi yaptınız? Sizin mesajınız da fırsat ile ilgili değil, yine o da bir tavsiye isteği. Sıcak fırsat forumunda özellikle telefon önerilerine girerseniz, orada da hem fiyat hem ürün özelliği ve şunu mu alsam bunu mu alsam vs. konuşulur ama yine de konu açıp ilk sayfaya ve gerektiğinde buraya link eklersek sırf fırsatlar için girmiş olanların mağduriyeti engellenmiş olur diğer arkadaşlar da özen gösterirse.
    @tahirismaileren
    Arkadaşlar konuyu açtım, tavsiye ihtiyacı olanlar mesajları oraya tekrar yazarlarsa iyi olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79434005/f_//tm.htm#79434005

Orijinalden alıntı: Preszsbuild

İroni mi yaptınız? Sizin mesajınız da fırsat ile ilgili değil, yine o da bir tavsiye isteği. Sıcak fırsat forumunda özellikle telefon önerilerine girerseniz, orada da hem fiyat hem ürün özelliği ve şunu mu alsam bunu mu alsam vs. konuşulur ama yine de konu açıp ilk sayfaya ve gerektiğinde buraya link eklersek sırf fırsatlar için girmiş olanların mağduriyeti engellenmiş olur diğer arkadaşlar da özen gösterirse.
    @tahirismaileren
    Arkadaşlar konuyu açtım, tavsiye ihtiyacı olanlar mesajları oraya tekrar yazarlarsa iyi olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79434005/f_//tm.htm#79434005

yok ironi falan yapmadım. linki verdiğim ürün oldukça uygun fiyatlı bir ürün. o tip birşey düşünen arkadaşlar için iyi bir fırsat olabilir. linkten faydalanabilirler (bisiklet areket halindeyken ledler sayesinde saati gösterme gibi şeyle yapabiliyormuş).
    bu linki paylaşırken bu tip bir ürün kullanan varsa aynı zamanda fikir belirtebilir diye düşündüm.

ama şu bisiklet forumdaki konuların zaten yarısı bisiklet tavsiyesi üzerine,
    herkes bütçesince birşeyler sormuş.

o kadaar konu varken ve yeni konuda açabiliyorken,
    bu konunun takipçisi çok diye gelip burada bisiklet tavsiyesi istemesi hoş değil.

ben buraya fırsat linkleri görmeye veya fırsat linkleri üzerinden birşey alanların düşüncelerini görmeye geliyorum,
    ben bir link vermişsem o ürünü alan kişilerin soruları olabilir diye geliyorum.

o yüzden "bu kadar param var, bununla ne alabilirim?" tarzı mesajların buraya ait olmadığını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Ekonomik uygun bir sele var mıdır ?

Ara ara stoğa giriyor, takip etmeni tavsiye ederim

Nereyi takip etmeliyim ?

Pardon, linki eklemeyi unutmuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Tchiboya kaskla sele gelmeden yaz bitecek arkadaş

Bazı hayvanlar tchibo'da kampanya sebebiyle 30 liraya satılan kasklardan 15-20 tane alıp stok yapıyor. Sonrasında da 50 liraya millete çakıyor.
    İşte bu hayvanlar yüzünden asıl ihtiyacı olanlar satın alamıyor.

Not: Bunu yapanların hayvan olduğunu belirtmiş miydim?

var mı satan

yok di mi

yok çünkü

Orijinalden alıntı: just4techno

Beyler bisiklet alacağım 1 sene boyunca dershaneye gidip gelmek için. Aklımda 4 model var.Ancak aklımda şu sorular takıldı

Mondial Clipper: 200tl ancak dökülür gibime geliyor

Ümit Evolution : Excel alana kadar bunu alayım diyorum buda 320 tl

Salcano Excel : Aliminyum kadro değil ağır yorar gibime geliyor 280 tl

Kron xc150 : Acaba bütceyi zorlayıp ömürlük bisiklet mi alsam diyorum buda 500tl disk frenlisi

Önerilerinizi bekliyorum sağolun

Ben n11.com dan çekle 130 TL ye Mondial Clipper aldım. Öyle hemen dökülecek bir bisiklet değil. Üst sınıf bir bisiklet de alabilirdim ama ara sıra bineceğim için fazla para yatırmak istemedim. O parayla Tchibo'dan sele, kask, pompa ve kilit aldım. Far, stop lambası, sibop ışığı, eldiven derken full aksesuar ile harika oldu

1 sene dershaneye gidip gelmek için bence fazlasıyla yeterli bir model. Ama bütçem var diyorsanız tabiki Kron alın.

• beyler suluk ve kafes alacağım. plastik kafes, 1L civarı suluk arıyorum. tavsiyeniz var mı?
    @-b0Ni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Preszsbuild -- 13 Ağustos 2013; 21:27:08 >

Orijinalden alıntı: blackeyes

ben 1 lt lik suluk buyincoins dn aldım ama kafese sığmadı.bitenekadar.com da bulunan suluk gayet üzel

bic de 650'lik var 1 lt göremedim

www.buyincoins.com
    Error Pub - BuyinCoins.com
    http://www.buyincoins.com/item/33807.html

Giro Livestong Kask Bunlardan Gri olanı aldım, çok şık duruyor, yorumlarıda genelde gayet iyi.

Gelince gözlemlerimi iletirim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milithian -- 14 Ağustos 2013; 9:00:28 >

Orijinalden alıntı: just4techno

Beyler bisiklet alacağım 1 sene boyunca dershaneye gidip gelmek için. Aklımda 4 model var.Ancak aklımda şu sorular takıldı

Mondial Clipper: 200tl ancak dökülür gibime geliyor

Ümit Evolution : Excel alana kadar bunu alayım diyorum buda 320 tl

Salcano Excel : Aliminyum kadro değil ağır yorar gibime geliyor 280 tl

Kron xc150 : Acaba bütceyi zorlayıp ömürlük bisiklet mi alsam diyorum buda 500tl disk frenlisi

Önerilerinizi bekliyorum sağolun

Şehir içi kullanıcaksın anladığım kadarıyla o yüzden Ümit Evolution'u tercih et derim. Kalan parayla kask, eldiven, far, stop, matara alabilirsiniz.
  • arkadaşlar belki en son ben duydum ama hepsiburda da spor-outdoor ürünlerinde 50tl üzeri kargo bedavaymış. belki duymayan vardır işine yarar. bu arada var mı gözünüze çarpan kaçırılmayacak bir fırsat?

www.hepsiburada.com
    Bisiklet & Motosiklet Fiyatları ve Çeşitleri - En Efsane İndirimler
    http://www.hepsiburada.com/liste/bisiklet-motosiklet/department.aspx?categoryId=27026003

• Buyincoins'ten siparişlerim elime ulaştı. Aldıklarımla ilgili resimleri ve ilk izlenimlerimi yazayım.

1-) Zincir temizleme aparatı: fiyatı 4,39 USD

Zinciri araya koyup kapağını kapatıyorsunuz. Üstteki delikten temizlik maddesini (WD 40, mazot vsvs) doldurup pedalı çeviriyorsunuz. Zincir tertemiz çıkıyor.

2-) Tamir seti 8,89 USD

2 adet levye, alyan seti, 6'lı yama, yapıştırıcı, taşıma çantası, metal zımpara (çanta ve levye görüntüsü diğer resimde olacak) Alyan setini arkadaşa aldık. Yüksek güç kullanımına uygun olmayabilir. Ama onun haricinde bütün ayarlar yapılabilir.

3-) 48'li yama seti ve yapıştırıcısı 1,85 USD

Aynı boyda 48 adet yama ve yapıştırıcı. Bisikletin lastiğini aynı marka yama ile tamir etmiştim. Oldukça sağlam.

4-) Sele altı çanta 3,82 USD (soldaki)

Yama seti, alyan takımı, levye sığıyor. En az bir o kadar da yer kalıyor. Bana göre kullanışlı

Ortadaki levye ve sağdaki çanta tamir setine dahil

5-) Led ve lazer aydınlatmalı arka lamba 4,89 USD

Gün ışığında ve resimde aydınlatması çok fazla belli olmuyor. Ama karanlıkta ciddi anlamda dikkat çekiyor. Uygun bir zamanda videosunu ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 15 Ağustos 2013; 20:42:41 >

• Ön-arka fener ve tamir seti almayı düşünenler değerlendirebilir. Ben bayramda 2 farklı ürüne kargo bedava ile almıştım. Hafta sonları falan da kargo bedava kampanyası yapıyorlar.

Panther: Bisiklet Ön ve Arka LED Fenerler - 7,90 TL

Bisiklet Lastik Tamir Seti 30 Parça (Taşıma Çantalı) - 13,90 TL

• tr de fiyatlar uygun değil yurtdışından alayım diyorum kredi kartı yok.paypala ekleyip ordan alayım diyorum yine kredi kartı gerekli
    sonunda gidip 4 5 katı para verip buradan almak zorunda kalacağıma üzülüyorum var mı bir tavsiyesi olan?

edit:bunlara ek olarak yurtdışından dış lastik alabilir miyim?bana önerebileceğiniz siteler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 15 Ağustos 2013; 21:02:30 >

Orijinalden alıntı: brsdrgn

tr de fiyatlar uygun değil yurtdışından alayım diyorum kredi kartı yok.paypala ekleyip ordan alayım diyorum yine kredi kartı gerekli
    sonunda gidip 4 5 katı para verip buradan almak zorunda kalacağıma üzülüyorum var mı bir tavsiyesi olan?

edit:bunlara ek olarak yurtdışından dış lastik alabilir miyim?bana önerebileceğiniz siteler var mı?

aynı şekilde ebay.com'a da bakabilirsiniz. Benim bildiklerim bunlar.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.