Şimdi Ara

Bisiklet Turu Yapalım Mı ? İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayramın 3. günü ya da bugün, bisiklet turu yapsak gelen olur mu ? Toplansak DH halkı olarak, merkezi yerleri gezsek hep beraber ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

Beyler bayramın 3. günü ya da bugün, bisiklet turu yapsak gelen olur mu ? Toplansak DH halkı olarak, merkezi yerleri gezsek hep beraber ?

nerde toplancaz ben yalova armutludayim burda toplanalim yolarda manzarada bol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir tura katılamam ama Beylikdüzü'nden de gelen olur Anadolu Yakası'ndan da o sebeble örneğin;Mecidiyeköy'de toplanılabilir oradan Taksim, Kabataş, Tophane, Eminönü, Gülhane, Sultanahmet yapar ve Sultanahmet'te biraz dinlenip daha sonra da Vatan Caddesinden Eyüp'e geçer bi çay içer sonlandırırsınız turu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Böyle bir tura katılamam ama Beylikdüzü'nden de gelen olur Anadolu Yakası'ndan da o sebeble örneğin;Mecidiyeköy'de toplanılabilir oradan Taksim, Kabataş, Tophane, Eminönü, Gülhane, Sultanahmet yapar ve Sultanahmet'te biraz dinlenip daha sonra da Vatan Caddesinden Eyüp'e geçer bi çay içer sonlandırırsınız turu

Tam da bundan bahsediyorum Ayrıca ben de sefaköy de oturuyorum sıkıntı yok

• quote:

Beyler bayramın 3. günü ya da bugün, bisiklet turu yapsak gelen olur mu ? Toplansak DH halkı olarak, merkezi yerleri gezsek hep beraber ?

Hop biri bisiklet turumu dedi.Ben varım hocam
  • Caddebostan genşler

• Yaşlarınız kaç ben 21.5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XOTİX

Yaşlarınız kaç ben 21.5

yaş 21 benim de :) cuma namazından sonra ayrıntılı bi şekilde görüşelim :):)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Böyle bir tura katılamam ama Beylikdüzü'nden de gelen olur Anadolu Yakası'ndan da o sebeble örneğin;Mecidiyeköy'de toplanılabilir oradan Taksim, Kabataş, Tophane, Eminönü, Gülhane, Sultanahmet yapar ve Sultanahmet'te biraz dinlenip daha sonra da Vatan Caddesinden Eyüp'e geçer bi çay içer sonlandırırsınız turu

Tam da bundan bahsediyorum Ayrıca ben de sefaköy de oturuyorum sıkıntı yok

Ekipman eksik kask almam lazım 2 yıl önce tüm herşeyi satmıştım. Çok profesyonel bir bisiklet değil ancak bu turu tamamlarım herhalde
    Ayrıca bende Sefaköydeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XOTİX

Yaşlarınız kaç ben 21.5

yaş 21 benim de :) cuma namazından sonra ayrıntılı bi şekilde görüşelim :):)

Ben güngörende oturuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.