Şimdi Ara

Bisiklet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocamlar 1200 tlye kadar butcem var.Arada uzun yolda kullanmalik,kampus icinde gezmelik,Izmir ve Aydin'da kamp icin kullanmalik saglam,kaliteli ve hidroligi olan bir bisiklet ariyorum tavsiyeleriniz var midir?
    Ikinci el var ise talibim Izmir ve Aydin'dan alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1200 liraya hd fren biraz zor. v yada md ararsan var ama hd biraz zor. carraro sportive, whistle guipago, mosso legarda serilerini araştır.
  • Tamamdir hocam bakayim dediginiz serilere.

• Okanius kullanıcısına yanıt
    ktm alsana oko bendeki efsane ama dolar falan fiyatı artmıştır 3000 civarı herhalde
    inceledinmi?
  • 2. elde temiz bisikletler oluyor. Uygun bir sehir bisikleti bakin.

• Inceledim hocam 700 tlye ikinci el temiz bir carraro sportive buldum saticiyla da anlastik.Artik bisikletin elime gecmesi kaldi.Hd freni de var bu arada arkadasim gidip bisikleti de gordu gayet temizdi.Ilgine teskkur ederim hocam.Sayende guzel bir sey aldik :)

700 liraya HD frenli sportive bulduysan valla helal olsun. sıfırı 1500 lira gibi bir fiyat. eğer temizsede tadından yenmez valla. gelince bir foto isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okanius

Inceledim hocam 700 tlye ikinci el temiz bir carraro sportive buldum saticiyla da anlastik.Artik bisikletin elime gecmesi kaldi.Hd freni de var bu arada arkadasim gidip bisikleti de gordu gayet temizdi.Ilgine teskkur ederim hocam.Sayende guzel bir sey aldik :)

Hayirli olsun :)
  • Tabi hocam ayip ettin koyarim fotosunu gelince.1300 liraya almis alan arkadas.Temiz gorunuyordu

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam sagolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.